Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kuzum çok fena yaa duştan çıkmş gibi terliyosun heryerin yapış yapış oluyo sokaklar bomboş zaten klimasız ortamda durulmuyo

Bizim burada da sokakta gündüzleri pek kimse yok bir yere gitmek için çıkılıyor sadece akşamları en azından nefes alabiliyoruz ve evet klimasız ya da bol rüzgarlı olmayan yerde durulmuyor

ayy versene kuzucumm zamanın olursa yapayım yola çıkıcaz ya bu gece iyi olur

Hemen veriyorum parmaklarınızı yiyeceksiniz

Şerit Poğaça
1 su bardağı süt
1 su bardağı ılık su
1 su bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet yaş maya
1 yumurta(beyazı içine sarısı dışına sürülecek)
Aldığı kadar un
Üzeri için:
Susam, çörekotu

İçine:
Peynir, maydanoz

Yapılışı;
Maya 1 su bardağı ılık suda eritilir. Hamur için mayalı su, süt, yağ, şeker, tuz, yumurta beyazı karıştırılır. Kulak memesi kıvamında hamur elde edene kadar un ilave edilir. Yoğurma işlemi bittikten sonra yarım saat dinlendirilir.
Hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler kopartılır. kahve fincanı tabağı kadar açılır. Bir tarafına maydanozlu peynirli harç koyulur. Diğer ucuna bıçakla resimdeki gibi yarım cm genişliğinde uzun çintikler atılıp sarılır.Uçları hafif ortaya doğru kıvrılır. Üstüne yumurta sarısı sürülüp isteğe göre susam vs serpilir. 170 derecelik fırında pişirilir.
Enfes bir lezzet

Ayy bu enfes gözüküyor kuzummmmm bayıldımmmm

Bakmadım tepsi filan bu da eksik oluversin enerjim bitti zaten ruh gibiyim dinlendim öğlen

Kızlar öyle heyecanlıyım ki. Sevdiceğimle konuştuk kurban bayramı için söz olmasına karar verdik tabi ailem kabul ederse. aileme yarın söyleyecem inşallah. 1buçuk ayım var. Zayıflamak için ve hazırlanmak için :) ayrı bi nişan düşünmüyoruz. Ne yapmam lazm hazırlık olarak

Canım 1eylülde bizim okullar başlıyo ya o oyüzden erken olsun istiyodu. Hatta kurban bayramına düğün istiyodu :)) ama konuşa konuşa vazgeçirdim. Kurban bayramına karar verdik. Yarın aileme söylicem bakalım hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…