- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.281
Canım nemde çok var mı İstanbul'da o derecelerde ve nemle beraber sanırım 45 dereceyi görüyoruz buradakızlarrr yanıyoruzzz bizz yaaaa
Kuzum çok fena yaa duştan çıkmş gibi terliyosun heryerin yapış yapış oluyo sokaklar bomboş zaten klimasız ortamda durulmuyoCanım nemde çok var mı İstanbul'da o derecelerde ve nemle beraber sanırım 45 dereceyi görüyoruz burada
Kuzum çok fena yaa duştan çıkmş gibi terliyosun heryerin yapış yapış oluyo sokaklar bomboş zaten klimasız ortamda durulmuyo
Günaydınnlar Canımmmm Haftanın en güzel gününden Merhabaaa
Nasılsın Efulim evet harika bir gün yarın 1 e kadar çalışmasam daha güzel de neyseGünaydınnlar Canımmmm Haftanın en güzel gününden Merhabaaa
Olsun kuzum en azından yarım günmüş tam gün değil AllahtanNasılsın Efulim evet harika bir gün yarın 1 e kadar çalışmasam daha güzel de neyse
Olsun kuzum en azından yarım günmüş tam gün değil Allahtanİyiyimm kuzucum puçaa yiyorum gel beraber yiyek
oooo senin yaptıgın puuça da nasıl güzel olur AllahbilirrÇok şükür kuzumAfiyet olsun oo geleyim tabi Bende yarın sabaha evden poğaça yapayım getireyim diyorum
Sana bir tarif vereyim bu akşam git yap ya da sabah kahvaltıya bir yede gör brütüs yumuşacık puffoooo senin yaptıgın puuça da nasıl güzel olur AllahbilirrBna yumuşak poğaçanın sırrını söyle brütüs
ayy versene kuzucumm zamanın olursa yapayım yola çıkıcaz ya bu gece iyi olurSana bir tarif vereyim bu akşam git yap ya da sabah kahvaltıya bir yede gör brütüs yumuşacık puff
ayy versene kuzucumm zamanın olursa yapayım yola çıkıcaz ya bu gece iyi olur
Ayy bu enfes gözüküyor kuzummmmm bayıldımmmmHemen veriyorum parmaklarınızı yiyeceksiniz
Şerit Poğaça
1 su bardağı süt
1 su bardağı ılık su
1 su bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet yaş maya
1 yumurta(beyazı içine sarısı dışına sürülecek)
Aldığı kadar un
Üzeri için:
Susam, çörekotu
İçine:
Peynir, maydanoz
Yapılışı;
Maya 1 su bardağı ılık suda eritilir. Hamur için mayalı su, süt, yağ, şeker, tuz, yumurta beyazı karıştırılır. Kulak memesi kıvamında hamur elde edene kadar un ilave edilir. Yoğurma işlemi bittikten sonra yarım saat dinlendirilir.
Hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler kopartılır. kahve fincanı tabağı kadar açılır. Bir tarafına maydanozlu peynirli harç koyulur. Diğer ucuna bıçakla resimdeki gibi yarım cm genişliğinde uzun çintikler atılıp sarılır.Uçları hafif ortaya doğru kıvrılır. Üstüne yumurta sarısı sürülüp isteğe göre susam vs serpilir. 170 derecelik fırında pişirilir.
Enfes bir lezzet
Eki Görüntüle 1218384
Bir yap tadına da biteceksin kuzumAyy bu enfes gözüküyor kuzummmmm bayıldımmmm
sıkma canını yavrumm dediğim gibi o tepsinin kuplarına bi tül flan bagla fıstık gibi olurBakmadım tepsi filan bu da eksik oluversin enerjim bitti zaten ruh gibiyim dinlendim öğlen
Canım peki erkek arkadaşın niye Eylül istiyor sonuçta askere de gitmiyormuş bu sene düğün yapılır yazın diye mi acele ediyor şimdiden söz olsun
Eğer kararlıysa sende istiyorsan ailene anlatırsın bir şekilde itiraz etmezler herhalde diycem ama ediliyor biliyorum ona göre temizlik evde hazırlık falan
Canım 1eylülde bizim okullar başlıyo ya o oyüzden erken olsun istiyodu. Hatta kurban bayramına düğün istiyodu :)) ama konuşa konuşa vazgeçirdim. Kurban bayramına karar verdik. Yarın aileme söylicem bakalım hayırlısı:)Canım peki erkek arkadaşın niye Eylül istiyor sonuçta askere de gitmiyormuş bu sene düğün yapılır yazın diye mi acele ediyor şimdiden söz olsun
Eğer kararlıysa sende istiyorsan ailene anlatırsın bir şekilde itiraz etmezler herhalde diycem ama ediliyor biliyorum ona göre temizlik evde hazırlık falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?