- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.261
Anladım kuzum öyle demişşe tecrübesi vardır zaten inşallah istedgiğin gibi olurSenin saçın gür yaparız dedi ama bilmiyorum. Hazır örgü elimizde var koyarız gibi bişi demedi. Ben de sormadım aklıma gelmedi açıkçası
Amin canım benim nişan fotolarımı atarım size bakarsınız siz de olmuş muAnladım kuzum öyle demişşe tecrübesi vardır zaten inşallah istedgiğin gibi olur
ayy sabırsızlıkla bekliyorummAmin canım benim nişan fotolarımı atarım size bakarsınız siz de olmuş muBu özel şey o yüzden güzel olmuş
Çok güzel canım modelin inşallah istediğin gibi yaparlarBu olacak inşallah kuzum yapabilirlerseBenim saçım koyu kestane bilmiyorum buradaki kadar güzel durur mu
Eki Görüntüle 1217620
Amin canım inşallah, benim arkadaşlarım kuzenlerim yapar o zaman anneciğim otursun
çook sıkıldımmm çookkk vakit geçmiyor bugun yaaa
Perşembe de geçmez doğrudurçook sıkıldımmm çookkk vakit geçmiyor bugun yaaa
ayy sabırsızlıkla bekliyorummHerşey güzel olcak Rabbimin izni ile
İnşallah canım hayal kırklığı olmaz bu saç işi...Çok güzel canım modelin inşallah istediğin gibi yaparlarTabisi zaten anneler de yapamıyor kuzenlerine arkadaşlarına iş düşüyor yengene teyzene halana vs.
İnşallah canım içini ferah tut beğenmezsen bozdur tekrar yapsınlarAmin canım inşallah
İnşallah canım hayal kırklığı olmaz bu saç işi...
Efulim kız daha saat 2 geçmiyor gerçekten yarın Cuma ama onu düşünelim
valla aç olmadıgım halde yemek söyledim yedim yani sen düşün halimiEfulim kız daha saat 2 geçmiyor gerçekten yarın Cuma ama onu düşünelim
valla aç olmadıgım halde yemek söyledim yedim yani sen düşün halimi
Ahahha sen bayağı sıkıldın kuzum
sormaaa ne haldeyimmmmm
Kuzum bizim işyerinde yasak olduğundan video müzik falan açamıyoruz
Kuzum bizim işyerinde yasak olduğundan video müzik falan açamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?