- 4 Nisan 2014
- 1.931
- 83
- 83
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Şimdi işyerindeyim ben bitirmiş bi şekilde atayım fotoğrafı size. Yüzük yükseltisinin tam ortasına isim yazdırtmayıda düşünüyorum bakalım güzel olacakk mı
Dimi yaa, bencede ev olmalı bulunur bir şekilde yer, ama isteme ve nişanı 1-2 gün arayla yapalım diyorum. Çünkü teyzemin kuzeni, halamın gelini vs. düğün konuşulursa herkes duymasına gerek yok diye düşündüm.. :44:
Dimi yaa, bencede ev olmalı bulunur bir şekilde yer, ama isteme ve nişanı 1-2 gün arayla yapalım diyorum. Çünkü teyzemin kuzeni, halamın gelini vs. düğün konuşulursa herkes duymasına gerek yok diye düşündüm.. :44:
Tamam bekliyorum bende nisanimda yaparim :)
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Tamam canım el emeğimi paylaşmayı bende çok isterim makasımıda kendim süslüycem akşama biterse çeker gönderirim inşallah :78:
Kemeraltında incili taşlı ortası aynalı tepsiler var ben çok beğendim inşallh bnde onlardan alıcam yüzük yükseltisi de bitmek üzere. Söz mendili yapıcam ama herkese değil sadece kayınvalideciğime vericem . Söz mendili içinde taşlı incili ahşap kutu yapıyorum onun içine koyup vermeyi düşünüyorum
Düğünü de sizde onlara tepsi götürdüğünüz zaman konuşsunlar seninkine tembih et duymalaraını istemiom aile içinde konuşalm falan de canım
Aynen veya nişandan sonra bi gün oturmaya gelirler bu malum konuları konuşmaya..
Bende nisani evde aile arasinda yapmak istiyorum olmaz mi evde ???
Bence olur, ama tabii sülalen kalabalıksa zor olur sadece, yine de ev ortamını salona tercih ediyorum sıcak, sempatik bir ortam olduğundan dolayı..
inşallah bende sözlenirim
Ne zaman canim tarihinizz
aday yokki şekerim bi umut benimki
canımm 12 günn müü..süpermişş hayırlısıyla inşallahh
Bende 6 arayla düşünüodum pazardab pazara söz nişan diye ama canım şöyle bişi var herkesi çağırcan toplucaksın 1gün sonra yine toplucaksın 2si de ev olacağı için biraz garip geldi bana iptal ettim 1ay koyduk araya . İsteme söz mayıs , nişan haziranda herkes dağılırkende arkadaşlarla eğlenceye gdicez kardşler kuzenler falan
Olur kuzum :)) kismet yakin zamanda bulur seni
1 yil nisanli kalicaz askere gidicek aslinda eglencede yapmak istiyorum ama bilemedim cok kararsizim.
Bide nisanimda degisik bisi yapmak istiyorum hediye olarak
Google nişan da, söz de dağıtılacak hediyeler diye yaz canım çok değişik şeyler yapan siteler çıkıyor.
inşallah tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?