- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.961
cumartesi günü evlilik teklifi aldım kuzumm süpriz bi şekildeDün abime anlattık Adım adım ilerliyoruz
Tebrik ediyorumm kuzummmanlatsana nasıll etti ?
kuzum beni arkdşm aradı en yakınlarım hadi gel kahve içelim die tmm dedim
zaten cmt günleri bizm buluşma günümüzdür genelde
hiçbi tuhaflık yoktu yani sonra çıktık dışarı biraz gezdik kuzum dolaştık kahve içtik
işte harboura gidelim dediler gittik kuzum öyle denz kenarnda bi resturant
herneyse oturduk filan içeçek söyledik bi baktımböyle bizim masaya doğru volkanlar patlıyo restaurantta dedm heralde biir teklif flan etcek
sonra volkanlar biizm masanın etrafını sardı başıma bi kemancı geldi gül yaprakları konfetiler flan patlıo böyle bi aktım elinde çiçekle bnm sıpa geliyo restaurnt tıklım tıklım bu arada dizçöktü herkezn önnde bnmle evlenrmsn dedii bagırarak evet dedim duymuyorum dioBütün herkez biiz alkışladı videoya flan aldı ama benim tipi görmen lazımdı yaa mala bağladım resmen utancımdan masanın altına gircektim Nası tuhaf bişeydi ikimizde titriyorduk heycandan
Amin kuzum inşallah
Siz nidiveriyonuz gari
hiçbi tuhaflık yoktu yani sonra çıktık dışarı biraz gezdik kuzum dolaştık kahve içtik
herneyse oturduk filan içeçek söyledik bi baktımböyle bizim masaya doğru volkanlar patlıyo restaurantta dedm heralde biir teklif flan etcek
sonra volkanlar biizm masanın etrafını sardı başıma bi kemancı geldi gül yaprakları konfetiler flan patlıo böyle bi aktım elinde çiçekle bnm sıpa geliyo restaurnt tıklım tıklım bu arada dizçöktü herkezn önnde bnmle evlenrmsn dedii bagırarak evet dedim duymuyorum dioBütün herkez biiz alkışladı videoya flan aldı ama benim tipi görmen lazımdı yaa mala bağladım resmen utancımdan masanın altına gircektim Nası tuhaf bişeydi ikimizde titriyorduk heycandan
Zamanla uğraşıyoruz bu günler geçse bizim evin temizliğine başlansa bitse hazırlıklar hızlansa falan böyle bir beklemedeyim şuan sadece gezmeye eğlenceye kendi kişisel işlerimize zaman harcıyoruz
Zaman çok çabuk akıp gidiyo kuzum o günlerde gelicekk , bugünün tadını çıkarmaya bak
Ayy canım çokk güzelllallah mutluluğunuzu daimm etsin inşallahh
O nasıl muhteşem bir tekliftir öyle oldukça romantik duygusal çok güzel olmuş Efulim
çok sağolun kızlarAllahım herkeze güzel günler nasip etsin
Günaydın bebekler
Ayy kuzum çok sevindim :) benim odundan hiç beklemiyorum ben :))
çok şükür bin şükür seni bana verene....
ölü toprağı atcam bu topiğe yakında
Ben özledim burayı tanıştığımız topik bizim
Ara vermiyoruz burayaartıkı
ölü toprağı atcam bu topiğe yakında
bencede kuzum ya herkez kaybolduu
Niye nan :18: :18: :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?