• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

hoşgeldin tatlım yeni ganimetler ekliyorum çeyizime onların peşindeyim:1:
sen nasılsın tatil nasıl geçti:32:

Karadenizdeydik. Çook güzeldi tabi ama odunum hergün bi kavga çıkardı:) askerlik stresinden:( alttan almakla geçti tatilim:)

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Eki Görüntüle 1207951

Günaydınlar hayırlı haftalar herkese:16:

Kuzularr Günaydınnnn

Size bomba haberlerle geldimm :9::9::9:

Günaydınn Kızlarrr:3: artıkkk nişanlı bir hatunummmmmm ben :16::1:

Ayyyy nasıll yaniii :52::52::52: Nasıl geçti kuzumm anlat hemennn

Çok güzel geçti ama herşey istediğim gibiydi diyemiycem :16:

Kuaför saçlarımı mahvetti ve beni geç çıkardı fotoğrafçıya geç kaldık , dış çekim yapamadık + dans provası da yapamadık , oysa çok zamanımız vardı kuaför sağolsun makyajın saçın içine etti çok sinirliydim :1::1::1: Nişanlığımının arkada uzun kuyruğu vardı herkes üzerine bastı düşme tehlikesi yaşadım ve içinde ki teli kırıldı :9: kimse yanıma yaklaşımıodu kuyruğu çok uzun diye onda da çok zorlandım ama diğer tüm herşeyy çok güzel ve çok eğlenceliydi . Fotoğrafları alayım atarımm inek yalamış saçlarımı :9::9::9:

Amanın amann canım Rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin mutluluklar dilerim:nazar::16:Detayları alabilir miyiz nasıl geçti :52:

Amin kuzum aminnn ... Ben kısacası diyorum ki asla ve asla kınam ve düğünümde provasız saç yaptırmam :50: makyajıda en iyi malzemeleri alır kendim yaparım :1::1::1: Yine asla'lı cümle kuruyorummm ; Asla Asla uzun kuyruklu gelinlik almam :1::1::1:

Bu asla dediklerimin haricinde ki herşey çokk güzeldi kuzummm :16::48:

Çok güzel geçti ama herşey istediğim gibiydi diyemiycem :16:

Kuaför saçlarımı mahvetti ve beni geç çıkardı fotoğrafçıya geç kaldık , dış çekim yapamadık + dans provası da yapamadık , oysa çok zamanımız vardı kuaför sağolsun makyajın saçın içine etti çok sinirliydim :1::1::1: Nişanlığımının arkada uzun kuyruğu vardı herkes üzerine bastı düşme tehlikesi yaşadım ve içinde ki teli kırıldı :9: kimse yanıma yaklaşımıodu kuyruğu çok uzun diye onda da çok zorlandım ama diğer tüm herşeyy çok güzel ve çok eğlenceliydi . Fotoğrafları alayım atarımm inek yalamış saçlarımı :9::9::9:

ay bu kuaförlerin hepsini pıçaklamak istiyorum yhaaaaaaa :45::9::9::9: Olsun güzelim yaa yıllardır bu anı bekliyordunuz can sıkmasına izin verme hiçbirşeyinn. Bekliyoruz fotograflarıı :8: Rabbim tamamına erdrsin inşallahh tebrik ederim tekrardan kuzumm

ay bu kuaförlerin hepsini pıçaklamak istiyorum yhaaaaaaa :45::9::9::9: Olsun güzelim yaa yıllardır bu anı bekliyordunuz can sıkmasına izin verme hiçbirşeyinn. Bekliyoruz fotograflarıı :8: Rabbim tamamına erdrsin inşallahh tebrik ederim tekrardan kuzumm

Bende deşmek istedimm onu o an :1:
Sağol kuzum benim darısı başına :16:

Gunaydn yavrularrr

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Günaydın canım:16:
Amin kuzum aminnn ... Ben kısacası diyorum ki asla ve asla kınam ve düğünümde provasız saç yaptırmam :50: makyajıda en iyi malzemeleri alır kendim yaparım :1::1::1: Yine asla'lı cümle kuruyorummm ; Asla Asla uzun kuyruklu gelinlik almam :1::1::1:

Bu asla dediklerimin haricinde ki herşey çokk güzeldi kuzummm :16::48:
Kuzum kıyamam canını sıkmışlar senin ama moralini bozmalarına izin vermeseydin pis kuaförler:104::47:kuyruklu oynarken özellikle çok zor oluyor bilirim:31:Güzel geçmesine sevindim kuzum darısı düğüne daha daha güzel geçmesi dileğiyle inşallah:nazar::38:
kuzucum nasılsın gelişmeler neler :27:

Mesaj kutuna bak Efulim:23:

Günaydın canım:16:

Kuzum kıyamam canını sıkmışlar senin ama moralini bozmalarına izin vermeseydin pis kuaförler:104::47:kuyruklu oynarken özellikle çok zor oluyor bilirim:31:Güzel geçmesine sevindim kuzum darısı düğüne daha daha güzel geçmesi dileğiyle inşallah:nazar::38:

Mesaj kutuna bak Efulim:23:

Amin kuzum inşallah :16:
Siz nidiveriyonuz gari :1:

Back