• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Buda benim çok severek giydiğim nişan kıyafetim canlarıııım :16::16::16::16:

$1081695_10204628234051015_767528347_n.jpg

Masal gibi olmuşsun işte birde beğenmezseniz diyorsun fiziğinle çok güzel taşımışsın elbiseyi canım ikinizde harikasınız :16:

Maşallah kuzuma gelin gibi olmuşş :16:

Oyy canlarım çok sevindim beğenmenize.
Düğünümde gelinliğim kabarık olacak nişanda bari balık model birşey alayım dedim.
Gerçekten çok mutlu oldum beğendiğiniz için.
Azıcık balık etliyim kanımca :17:

Düğünümde gelinliğim kabarık olacak nişanda bari balık model birşey alayım dedim.

Neren balık etli kız zaten bu tarz elbiseler azıcık fiziği oturmuş kalçalı insanlarda güzel duruyor dümdüz olsan durmaz ki güzel balık model adı üstünde :52:

Çok yakışmış , iyi yapmışsın çok güzelde taşımışsın kuzum :54:

Çok yakışmış , iyi yapmışsın çok güzelde taşımışsın kuzum :54:

Sağol canımın içisi, sanada çok yakışmış oturmuştu üstüne.
Bazılarında potluklar oluyor, şükür bizde olmadı öyle sorunlar cuk die oturdu tek kalmıştı bu elbisem.
Sen ne kadara aldın bu arada bebeğim?

Eminiz sende öylesindir yavrucuk.

Benim kalçaya basenlere biraz daha fazla olduğundan her model gitmiyor kuzum evde olacağı için söz-nişan daha kapalı bir elbise tercih ettim bayağı kapalı hemde erkek arkadaşımın ve benim ailemde hacı var ve maalesef çok laf olurdu uzun kollu uzun boylu düz bir elbise :51:

Benim kalçaya basenlere biraz daha fazla olduğundan her model gitmiyor kuzum evde olacağı için söz-nişan daha kapalı bir elbise tercih ettim bayağı kapalı hemde erkek arkadaşımın ve benim ailemde hacı var ve maalesef çok laf olurdu uzun kollu uzun boylu düz bir elbise :51:

Hımm anladım tatlım, inşallah yinede beğendiğin bir model bulabilirsin.

Sağol canımın içisi, sanada çok yakışmış oturmuştu üstüne.
Bazılarında potluklar oluyor, şükür bizde olmadı öyle sorunlar cuk die oturdu tek kalmıştı bu elbisem.
Sen ne kadara aldın bu arada bebeğim?

Aynen kuzum öyle çok kötü duruyor gerçekten , 800tl:17::26:

Back