- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.941
hoşgeldin tatlım yeni ganimetler ekliyorum çeyizime onların peşindeyim
sen nasılsın tatil nasıl geçti
Karadenizdeydik. Çook güzeldi tabi ama odunum hergün bi kavga çıkardı:) askerlik stresindenalttan almakla geçti tatilim:)
çok şükür bin şükür seni bana verene....
Kuzularr Günaydınnnn
Size bomba haberlerle geldimm
Günaydınn Kızlarrrartıkkk nişanlı bir hatunummmmmm ben
Ayyyy nasıll yaniiiNasıl geçti kuzumm anlat hemennn
Amanın amann canım Rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin mutluluklar dilerimDetayları alabilir miyiz nasıl geçti
Çok güzel geçti ama herşey istediğim gibiydi diyemiycem
Kuaför saçlarımı mahvetti ve beni geç çıkardı fotoğrafçıya geç kaldık , dış çekim yapamadık + dans provası da yapamadık , oysa çok zamanımız vardı kuaför sağolsun makyajın saçın içine etti çok sinirliydimNişanlığımının arkada uzun kuyruğu vardı herkes üzerine bastı düşme tehlikesi yaşadım ve içinde ki teli kırıldı kimse yanıma yaklaşımıodu kuyruğu çok uzun diye onda da çok zorlandım ama diğer tüm herşeyy çok güzel ve çok eğlenceliydi . Fotoğrafları alayım atarımm inek yalamış saçlarımı
Amanın amann canım Rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin mutluluklar dilerimDetayları alabilir miyiz nasıl geçti
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
ay bu kuaförlerin hepsini pıçaklamak istiyorum yhaaaaaaaOlsun güzelim yaa yıllardır bu anı bekliyordunuz can sıkmasına izin verme hiçbirşeyinn. Bekliyoruz fotograflarıı Rabbim tamamına erdrsin inşallahh tebrik ederim tekrardan kuzumm
Günaydın canımGunaydn yavrularrr
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Kuzum kıyamam canını sıkmışlar senin ama moralini bozmalarına izin vermeseydin pis kuaförler:104:Amin kuzum aminnn ... Ben kısacası diyorum ki asla ve asla kınam ve düğünümde provasız saç yaptırmammakyajıda en iyi malzemeleri alır kendim yaparım Yine asla'lı cümle kuruyorummm ; Asla Asla uzun kuyruklu gelinlik almam
Bu asla dediklerimin haricinde ki herşey çokk güzeldi kuzummm
kuzucum nasılsın gelişmeler neler
Bende deşmek istedimm onu o an
Sağol kuzum benim darısı başına
Günaydın canım
Kuzum kıyamam canını sıkmışlar senin ama moralini bozmalarına izin vermeseydin pis kuaförler:104:kuyruklu oynarken özellikle çok zor oluyor bilirim Güzel geçmesine sevindim kuzum darısı düğüne daha daha güzel geçmesi dileğiyle inşallah
Mesaj kutuna bak Efulim
Çok teşekkür canımm darısı başına
aminn kuzum bşzde adım adım ilerliyoruzzz
Amin kuzum inşallah
Siz nidiveriyonuz gari
Amin canım elbiseni çok merak ettim
Tibriklerr bal boceeeee :)
Resim yokmuu bakak azicikk
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
var mı hazırlık napıverdin bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?