Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

hoşgeldin tatlım yeni ganimetler ekliyorum çeyizime onların peşindeyim
sen nasılsın tatil nasıl geçti

Karadenizdeydik. Çook güzeldi tabi ama odunum hergün bi kavga çıkardı:) askerlik stresinden alttan almakla geçti tatilim:)

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Eki Görüntüle 1207951

Günaydınlar hayırlı haftalar herkese

Kuzularr Günaydınnnn

Size bomba haberlerle geldimm

Günaydınn Kızlarrr artıkkk nişanlı bir hatunummmmmm ben

Ayyyy nasıll yaniii Nasıl geçti kuzumm anlat hemennn

Çok güzel geçti ama herşey istediğim gibiydi diyemiycem

Kuaför saçlarımı mahvetti ve beni geç çıkardı fotoğrafçıya geç kaldık , dış çekim yapamadık + dans provası da yapamadık , oysa çok zamanımız vardı kuaför sağolsun makyajın saçın içine etti çok sinirliydim Nişanlığımının arkada uzun kuyruğu vardı herkes üzerine bastı düşme tehlikesi yaşadım ve içinde ki teli kırıldı kimse yanıma yaklaşımıodu kuyruğu çok uzun diye onda da çok zorlandım ama diğer tüm herşeyy çok güzel ve çok eğlenceliydi . Fotoğrafları alayım atarımm inek yalamış saçlarımı

Amanın amann canım Rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin mutluluklar dilerimDetayları alabilir miyiz nasıl geçti

Amin kuzum aminnn ... Ben kısacası diyorum ki asla ve asla kınam ve düğünümde provasız saç yaptırmam makyajıda en iyi malzemeleri alır kendim yaparım Yine asla'lı cümle kuruyorummm ; Asla Asla uzun kuyruklu gelinlik almam

Bu asla dediklerimin haricinde ki herşey çokk güzeldi kuzummm

ay bu kuaförlerin hepsini pıçaklamak istiyorum yhaaaaaaa Olsun güzelim yaa yıllardır bu anı bekliyordunuz can sıkmasına izin verme hiçbirşeyinn. Bekliyoruz fotograflarıı Rabbim tamamına erdrsin inşallahh tebrik ederim tekrardan kuzumm

Bende deşmek istedimm onu o an
Sağol kuzum benim darısı başına

Gunaydn yavrularrr

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Günaydın canım
Kuzum kıyamam canını sıkmışlar senin ama moralini bozmalarına izin vermeseydin pis kuaförler:104:kuyruklu oynarken özellikle çok zor oluyor bilirimGüzel geçmesine sevindim kuzum darısı düğüne daha daha güzel geçmesi dileğiyle inşallah
kuzucum nasılsın gelişmeler neler

Mesaj kutuna bak Efulim

Amin kuzum inşallah
Siz nidiveriyonuz gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…