Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

merhaba kızlar pazar akşamı sözüm olacak kısmetse, bana sadece tektaş takılacak, ayrıca yüzük almayacağız nişanı çok uzatmayacağımz için..yine de damada yüzük takılması gerekir mi yada sadece benim yüzük için tepsiye gerek var mı :26:

tektas icin yuzuge gerek yok bence damada yuzuk isteyen takiyor canim illa takilacak diye zorunluluk yok :) Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızçeler ne yapıyosunuz :) nasılsınız. Tatildeydim şimdi dönüyorum :)

çok şükür bin şükür seni bana verene....

hoşgeldin tatlım yeni ganimetler ekliyorum çeyizime onların peşindeyim
sen nasılsın tatil nasıl geçti

Karadenizdeydik. Çook güzeldi tabi ama odunum hergün bi kavga çıkardı:) askerlik stresinden alttan almakla geçti tatilim:)

Karadenizdeydik. Çook güzeldi tabi ama odunum hergün bi kavga çıkardı:) askerlik stresinden alttan almakla geçti tatilim:)

bizde eylülde gidiyoruz tatile sevdiceğimle bayramda istanbulun tadını çıkardık resmen takıldı peşime ne dersem yaptı

Senin çeyiz biter bu yaz herhalde maşallah sana :)

ocaga kadar bitirmeyi planlıyorum canım
kına için organizasyon firması düşünüyorum onun için para biriktiririm gerçi ne görsem begeniyorum şükür indirimler var

bizde eylülde gidiyoruz tatile sevdiceğimle bayramda istanbulun tadını çıkardık resmen takıldı peşime ne dersem yaptı

Ne güzel bende görebilsem keşke o kadar çok özledim ki anlatamam

ocaga kadar bitirmeyi planlıyorum canım
kına için organizasyon firması düşünüyorum onun için para biriktiririm gerçi ne görsem begeniyorum şükür indirimler var

Bende ocağa kadr para biriktirip her şeyi yarıyılda almayı planlıyorum:)

Günaydın kızlar kendimi yalnız hissediyorum heyecanımı sizlerle paylaşmak istiyorum aranıza katılmak istiyorum heyecanımı tek başıma yaşayamıyorum bizim tahminen tarihimiz allah kısmet ederse 15 Kasım 2014 İsteme+ Nişan olucak ailem nasıl desem sevgililik olaylarına karşı o yüzden 21 yaşıma kadar sevgililkten aşktan uzak durdum ama 2010 Yılının Aralık ayında arkadaşımın zorlamasıyla tanıştım onunla ilk başlarda heves dedim ama zaman geçtikçe aşık olduğumu daha çok anladım ona her bakışımda içim eriyor bir an önce kavuşmak istiyorum 4 senemiz doldu aileme hiç belli etmeden ailesiyle tanıştım şu aralar gizli gizli bohça hazırlıyorum aslında aileme açıkladığımdada hazırlayabilirim ama ne bilim içimden geliyor her ay maaşımı aldığımda bebeğime bişeyler almak umarım sizde benim kadar mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…