Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Aynen bebeğim babam doğma büyüme Levent'li diyor ki kızım bilirsin gezmeyi seven bi insanım ama istanbulda hala görmediğim o kadar çok yer varki diyor.
Gerçekten de öyle harika bi şehirdeyiz çok seviyorum memleketimi

Evet gez gez bitmez o yüzden yapacak faaliyet çok fazla inşallah heryeri görmek nasip olur

ayakkabı altı lıstem hazır kımseyı unutmamısımdır umarım lısteyı hazırladım ogun yanıma alıcam kuaforde yazcam beklerken vakıt gecsın

Bence kuaförden önce yaz çünkü kuaförde pek fırsat olmuyor ya saçında eller ya yüzünde o yüzden ellerini kullanamıyorsun zaten saatler sonra kendini dışarı zor atıyorsun

hehe iyi olmuş. götürecek tabiii az bile yapmışsın :)))

Kızlar öyle stresli bi gün oldu ki benim için çalştığm okul ilkokul oldu biz tüm kadro norm fazlası olduk tekrar tercih yaptık bakalım hayırlısı :) dua edin de sevdiceğimin okuluna atanayım :)

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Kızlar bugün avm ye gittim. Bernando schafer tefal yanyanaydı :) ben büyük bi azimle oraya girmedim :) sonra yukarı çıktım baktım :) english homa :) oraya da girmemeyi başardım :)

Günaydın kuzular :)

Kızlaaaarrr napıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…