Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Aynen kuzucum çok mutlu oldum bunları duyunca Ablam ve kayınvalidesi ile oturup konuştuk bebeğim ağustos 1 2 gibi söylicez bayram bitince
Bu arada dün babanla konştunmu hiç birşey dedimi kuzum

Hayır kuzum dayımlar bizdeydi zaten iftar hazırlığı iftar sonrası kardeşimle biz kadir gecesi için teravi namazına gittik sonra bir şey olmadı zaten gece gibi geldik bakalım beklemedeyim

Hayır kuzum dayımlar bizdeydi zaten iftar hazırlığı iftar sonrası kardeşimle biz kadir gecesi için teravi namazına gittik sonra bir şey olmadı zaten gece gibi geldik bakalım beklemedeyim

bütün sıkıntılar birbir bitiyor kuzum stres etme bu saatten sonra hiç herşey hayırlısıyla olsun inş

Benim o konuda komplekslerim var kuzucum ya.
Hem 22 yaşına geldim kayde değer hiçbirşey yapmamışım.
Bi herkesin yaptığı gibi 4 yıl üni okudum o kadar.
Sonrası işe git eve gel uyu sabah yine aynı şeyler.
Kız bazı arkadaşlarım var aktiviteden aktiviteye koşuyorlar.
Kendimi boş hissediyorum

bütün sıkıntılar birbir bitiyor kuzum stres etme bu saatten sonra hiç herşey hayırlısıyla olsun inş
Amin kuzum inşallah

Canım öyle düşünme hepimiz elimizden geldiğince hayatımızı renklendirmeye dolu dolu yaşamaya çalışıyoruz ama maalesef çalışmak en büyük görev ne yapalım para kazanalım da yiyelim dimi boş kaldıkça işte güzel kaliteli vakit geçirmeye çalışıyoruz buna da şükür bence o aktive sık sık yapanlar ya çok rahat ya da başıboş Her hafta sonu dolu geçer genelde hafta içi de bazen 1 gün dışarıdayım ee daha ne olsun

canım naber nasılsın gorusemıyoruz

Nişanlıma diyorum ki her görüştüğümüzde ya cafeye gidiyoruz ya sinema bu tarz şeyler.
Az farklılık yapalım müzeleri gezelim, yakınımızda olan tarihi yerlere gidelim, balık tutmaya gidelim, yüzmeye gidelim vs diyorum ama bi görsen sanki taşa duvara söylüyorum
En güzel zamanlarımızı cafede pinekleyerek geçiriyoruz

sana katılıyorum kuzum şu hergün aktivite yapanlar her hafta sonu sabah akşam dışarlarda olanlar nasıl bi aile yapısına nasıl bir enerjiye sahip hiç çözemedimm

canım naber nasılsın gorusemıyoruz
İyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin bıraktın gittin bizi
Sinemayı çok severim ama cafelerden nefret ederim kimse sokamaz sürekli beni ilk başlarda erkek arkadaşım isterdi ben gerek yok derdim hem bir kahveye 20 tl veriyorsun hem çok boş geçiyor zamanilla yemek yiyeceksek içeceksek avmlerde kalabalık havadar alanlarda tercih ediyoruz vallahi bir magaza girer insan kıyafet bakar falan daha faaliyetli sen çekiştir götür dinleme o da sevmeye başlayacaktır yaz geldi sahil varsa sahile inin bir dondurma yiyin bunlar ucuz ama eğlenceli paylaşımlar
sana katılıyorum kuzum şu hergün aktivite yapanlar her hafta sonu sabah akşam dışarlarda olanlar nasıl bi aile yapısına nasıl bir enerjiye sahip hiç çözemedimm

İşleri yok herhalde

benimki de dün bana araştırma yaptırdı. Ankara'da gezilip görülecek tüm tarihi yerlerin falan listesini çıkardım. Artık buraları gezecekmişiz. Farklı yemekler yemeli, farklı yerler görmeliymişiz. Bunu daha sonra diğer şehirler içinde yapacakmışız. Bi heyecanla çıkardım bakalım listeyi. Bayramdan sonra gezmeler bizi bekler nişanlılığın 6 ayı askerlikle geçti zaten

buralardayım canım malum hazırlıklar vs bu arada bızım tarıh yıne one alındı saka gıbı oldu ama artık kesın gunu aldık 15 kadım 2014 de hayırlısıyla ınsallah

ee sende ne var ne yok takıp edemedım soz falan oldumu

Doğum günümde mi evleniyorsunHayırlısı olsun canım benim sevindim demek ki var bunda da bir hayırHayır henüz olmadı ona şafak sayıyorum şimdide Yoğunsun farkındayım ama arada gel evlendikten sonra hiç gelmezsin sen artık

Hayır hamdolsun altında araban var, çok şükür memur adamsın durumunda el veriyor zaten istediğim şeyler lüks şeyler değil.
Bi müzeye girmek 20+20 = 40 TL.
Bi gün böyle dedim diye tamam bu haftasonu gidiyoruz dedi hazırlandık ettik tuttuk Temmuzun ortasında yağmur yağdı ya la
Benmi bahtsızım bilemedim
Ben çok severim müzeleri.
O sultanahmet ve çevresi buram buram tarih korkuyor.
Bi insan beni mutlu etmek istiyorsa müzeye götürmesi tarihi yerleri gezdirmesi yeterli valla
Ama cafelerde avm'lerde çürüdüm

Ayy yanınızda benide götürün valla gıkım çıkmaz sessizce dolanırım

Dediğin gibi çok fazla şeyler değil bir de araban olduktan sonra bir bebeğe geçersin yürürsün emirgana kadar deniz havası alırsın ya da araban var bir deniz kenarına rahatlıkla gidebilirsin denize girersin müzeler güzel evet değişik farklı bir aktivite sonuçta sürekli istemeyeceksin ya gez gör içinde kalmasın yani bir hafta sonu bir lunaparka gidilir kişinin içinde olacak olmuyorsa zorla sokacaksın kuzum baktın öyle sen planları yap yönlendir

Benimki çok tembel bebeğim ya.
Bide inanılmaz ağır kanlı.
Evden arabaya ilerlemesi normalde bi kaç saniye ise bizim 2 artist gibi yürüdüğü için 2 dk yı buluyor.
Tembel popişini kaldırıpta bi yere gitmez ki.
Yaz bitiyor beraber bi dondurma bile yiyemedik :26::26::26:
Hazır uyandı dur bunu söyleyeyim

seninkini de ikna ederiz daha güzel olur

Zaten sırf beni yalnız yollamamak için gelir oda tatlım
Bi kere nişan günü kuaför gideceğim benim herşeye çok karışan bilmiş teyzem demesin mi ayy daha çocuğu neden kaldırıyorsun minübüse atlar gidersin kuaföre çıkıştada o alır seni dedi.
Nişanlımda bana melül melül baktı baktı bende gıcık oldum ama iyi tamam dedim.
Neyse minübüse bindim ama içimden sövüyorum, inince nişanlımı aradım hıncımı alamadım ya dedim ki ay minübüste sapık bi adam vardı aşkım nereye gitsem o tarafa geliyordu dedim özge sana inanamıyorum nasıl inmezsin bi daha minübüse binmek yok kahretsin neden teyzeni dinledik ki bi görsen sinirden
,deliye döndü
O gün bu gündür bi yere gideceksem bile makam şöförüm gibi kendi bırakır
O gün biraz cadaloza bağlamıştım
Aslında öfkem teyzemeydi herşeyimize karışır ama nişanlım olmaz bn götürürüm diyebilirdi yani.

Tatlı tatlı yönlendir sen onu kuzum evlendikten sonra da yapılır gezilir ama sonra bebiş olur aileler işin içine giriyor şimdi biraz daha rahat kafanız bir de İstanbul'da o kadar gezilecek görülecek yer var ki şimdiden başlasanız her hafta sonuna ya da 2 hafta da bir bir kaç senesi gider insanın

tek evlılık hazırlıgı degılkı kuzum ıslerde cok yogunlasdı anca kendımı eve atıyorum valla dogum gununmuydu senın 15 kasım aaa ıyı evlenme yıl donumumu unutmazsın artık ahahaha hadı hayırlısı bakalım darısı basına artık

Evet unutmam bak Amin canım inşallah ayakkabı altına isim isterim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…