- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.761
İyiyim Efulim sen nasılsın yüzünü pek bir düşük gördüm sanki:26:Günaydın Balım nasılsınnn
Günaydın canım bakmam mıGünaydın KızlarTopiğim yeni çeyizler ekledim bakıverin emi
Gunaydin bocululerrr :)
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
İyiyim Efulim sen nasılsın yüzünü pek bir düşük gördüm sanki:26:
Günaydın canım bakmam mı
Günaydın canım
iyice streslere girmeye başladım ben kuzum ya ergenlikte bile sivilce çıkmayan yüüzmde sivilceler var su an
Bende oldukça gergin, stresli, heyecanlıyım :18:
Aynen kuzumm yaaa dün olanı bir bilsen duşa girdimm duşta öyle bi cesaret geldi ki içeri giidp abime sölicem dedim duştan çıktım salona bi gittim abim fosur fosur uyuyoo
Acayip streslerdeyim yaa nasıl olcak nasıl söylencek ne tepki vercek off yüüzmde mahvoldu
Ablan konuşsun kuzum artık ya.
Valla bekle bekle insan gözünde dahada büyütüyor pöff
Aynen kuzumm yaaa dün olanı bir bilsen duşa girdimm duşta öyle bi cesaret geldi ki içeri giidp abime sölicem dedim duştan çıktım salona bi gittim abim fosur fosur uyuyoo
Acayip streslerdeyim yaa nasıl olcak nasıl söylencek ne tepki vercek off yüüzmde mahvoldu
İlk abine mi söyleyeceksin kuzumYarın söyleyelim mi kadir gecesi mübarek gün ölürsek falan
Ayy evet mübarek günde veda edelim bari
İlk abine mi söyleyeceksin kuzumYarın söyleyelim mi kadir gecesi mübarek gün ölürsek falan
Ayy evet mübarek günde veda edelim bari
Allah korusun uleynn
Sizsiz ben ne yaparım? Alıp başımı nerelere giderim
Mübarek gün belki kızmaya kıyamazlar gel bak düşünelim
Allah korusun uleynn
Sizsiz ben ne yaparım? Alıp başımı nerelere giderim
tamam ben varım
Bende varım inşallah:18:Hadi bakalım kazamız mübarek ola o maçı almadan gelmeyeceğiz
ciddiyiz demi şaka değil
Gitmeyiz kuzum gitmeyiz ağlama hemenYine geleceğiz elbet hayalim bile burada olabilir
Ay allahım yaaa
Şaka yapıyor gibi mi görünüyorum Eki Görüntüle 1197581 tavırlarımdan öyle sanıyorsun şakaya vuruyorum stresi azaltmak içinama ciddiyim kız söyleyekte kurtaralım kendimizi nedir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?