Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz karışık geldi tatlım
Tabi yine bu senin nişanın sen beğendiysen elbette yaptır bu sadece benim fikrimdi
Onun alt kısmı biraz karışkı ve açıkçası ben de o kısmını çok beğenmedim ama önden ve yandan örgüleri çok güzel, örgüleri görün diye koymuştumAlt tarafını yumalayıp koymuş gibiler

Son düzenleme:

kuaförler bu örgülü modellerde pek başarılı değiller yalnız bikere ben yaptırmayı denemiştim alakası yoktu inşallah sennki istedign gibi olablr kuzum şu fotolardaki kalın örgülerde bazen ekleme kullanıyormuş çünkü

Bismillahirahmanirahim
Kuzum şu üstünde pembe badi olan resimi nereden buldun link atar mısın bana güzelim?
Hayırdır kuzum atıyorum özelden buradan link vermek yasak olabilir siteyi atıcam ama hangi sayfadaydı bilmiyorum canım:26:
Valla artık erken kalkmaktan yıldım o yüzden annemde kaldırmıyor
Ahahha ben kurulu saat gibiyim

Kuaförler neyde başarılılar ki bana örgü gitmez zaten saçım yok da dağınık topuz bile beceremiyorlar

Aynen valla kuzumm bazen düşünüyorum acaba istedgmin tam tersinimi desemki ozman belki güzel olur herzman dediğimzn tersini yaptkları için

Ben de tam bunu bildiğimden nişandan önce gidip yaptıracağım bir kez :) Yapamazsa başka bir model buluruz elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…