- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #5.701
Günaydınn Ballarr Güzel musmutlu haftalar hepimize. Dün sevdiceğimleydim bütün gün acayip enerjik bi giriş yaptım haftaya
Oy oyy günaydın bebeğimmm
İyi hasret gidermişsiniz belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınn Ballarr Güzel musmutlu haftalar hepimize. Dün sevdiceğimleydim bütün gün acayip enerjik bi giriş yaptım haftaya
Oy oyy günaydın bebeğimmm
İyi hasret gidermişsiniz belli
Ay evet canım ya inşallah
Gerçekten çokk az kalmış zamanda böyle su gibi akıp gidiyor zzaten
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın kuzum zaman geçiyor geçmiyor gibi görünse deGünaydın yavrular.
Bugün nişanlanalı tam 1 ay oldu.
Daha dün gibiydi dimi ya
Günaydın canım
Günaydın kuzum zaman geçiyor geçmiyor gibi görünse de
Günaydın Efulim Amin inşallah tabisi keyifler de yerinde
Günaydın tatlım benim askerim de kaçmış gelmiş ben de bugün göreceğim akşam olmaz bana artık bugün
hehehee evet kuzusumm yaa Sen nasılsın
Evet canım öyle aslında ama bana geçmek bilmiyor Yardımınıza ihtiyacım var sırtı v yaka dekoltesi olan (çok abartı açık değil) nişan elbiseme saç modeli önerisi henüz karar veremedim hadi bakalım esirgemeyin fikirlerinizi
Evet canım öyle aslında ama bana geçmek bilmiyor Yardımınıza ihtiyacım var sırtı v yaka dekoltesi olan (çok abartı açık değil) nişan elbiseme saç modeli önerisi henüz karar veremedim hadi bakalım esirgemeyin fikirlerinizi
Günaydın canım
Günaydın kuzum zaman geçiyor geçmiyor gibi görünse de
Günaydın Efulim Amin inşallah tabisi keyifler de yerinde
İyiyim bende dün aşkitom çalışıyordu ailemle vakit geçirdiğim.
Annemle 4 e kadar temizlik yaptık
Sonrasında gezmelere gittik babişkom annem ben
Kardeşimi tatile yolladılar
Her ne kadar ben gitmek istemesem de azıcık kıskançlık başladı
Dk başı video yolluyor dana ya insanın canı tatiller çekiyor
Kuzum sade bi doğal görünen topuz yaptırabilirsin.
Kuzenimde sırtı V gelen bi kıyafet giymişti nişanında.
Saçını da öyle yaptırmıştı.
kuzum bende arkadaşımın düğünnde öyle bi elbise giymiştim o tarz elbiseye tepeden balerin topuzu en güzeli oluyor . Nişanın evdemi olcak abartılı olur o dersen içinden örgüler geçen dağınık bi toplama yaptırablrsn
İnşallah zamanla olacak kuzumAynen kuzucummm sen nasılsın bakalım varmı gelişme
Evet ya hafta sonuna geri gidelim bu sefer uyuycam sözValla zaman jet hızı ile geçiyor bebeğim ya öyle olmasa haftasonunun tadını çıkarırdım doyasıya
oyy ne güzel yapmışşınız kuzum o yorugunlugun ütüne keyif yapmıssınızz. Ahh tatiller canı kimin çekmezkii ya
Nişanım evde olacak kızlar... Örgülü modeller çok hoşuma gidiyor... Benim saçlarım da uzun böyle bişi nasıl olur hadi bana resim atın
Eki Görüntüle 1196007
Eki Görüntüle 1196021 Eki Görüntüle 1196022 Eki Görüntüle 1196048 Eki Görüntüle 1196049 Eki Görüntüle 1196047
Nişanım evde olacak kızlar... Örgülü modeller çok hoşuma gidiyor... Benim saçlarım da uzun böyle bişi nasıl olur hadi bana resim atın
Eki Görüntüle 1196007
Eki Görüntüle 1196021 Eki Görüntüle 1196022 Eki Görüntüle 1196048 Eki Görüntüle 1196049 Eki Görüntüle 1196047
İnşallah zamanla olacak kuzum
Evet ya hafta sonuna geri gidelim bu sefer uyuycam söz
Eki Görüntüle 1196007
Eki Görüntüle 1196021
Eki Görüntüle 1196022
Eki Görüntüle 1196048
Eki Görüntüle 1196049
Eki Görüntüle 1196047
Toplu model de koydum tatlım dağınık topuz gerçiAçıkçası çok beğenmedim kuzum, sanırım açık modelleri sevmediğimden de kaynaklı olabilir.
Bende bi netten bakınayım umarım bulurum.
Saçlar güzel canım özellikle 1.model ben sana ne modeller bulurum ofis sakinleşsin de bugün elinde olur örgülü modeller