• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ay evet canım ya inşallah :16:
Gerçekten çokk az kalmış zamanda böyle su gibi akıp gidiyor zzaten :21:

Evet canım öyle aslında ama bana geçmek bilmiyor :ssz: Yardımınıza ihtiyacım var sırtı v yaka dekoltesi olan (çok abartı açık değil) nişan elbiseme saç modeli önerisi henüz karar veremedim hadi bakalım esirgemeyin fikirlerinizi:21:

Günaydın kızlar:16:
Günaydın canım:29:
Günaydın yavrular.
Bugün nişanlanalı tam 1 ay oldu.
Daha dün gibiydi dimi ya :16:
Günaydın kuzum zaman geçiyor geçmiyor gibi görünse de:21:
Günaydınn Ballarr Güzel musmutlu haftalar hepimize. Dün sevdiceğimleydim bütün gün acayip enerjik bi giriş yaptım haftaya :9::9::9:

Günaydın Efulim Amin inşallah tabisi keyifler de yerinde:52:

Günaydınn Ballarr Güzel musmutlu haftalar hepimize. Dün sevdiceğimleydim bütün gün acayip enerjik bi giriş yaptım haftaya :9::9::9:

Günaydın tatlım benim askerim de kaçmış gelmiş ben de bugün göreceğim akşam olmaz bana artık bugün:9:

Günaydın canım:29:

Günaydın kuzum zaman geçiyor geçmiyor gibi görünse de:21:

Günaydın Efulim Amin inşallah tabisi keyifler de yerinde:52:

:9::9::9: Aynen kuzucummm sen nasılsın bakalım varmı gelişme :27:

Günaydın tatlım benim askerim de kaçmış gelmiş ben de bugün göreceğim akşam olmaz bana artık bugün:9:

oyhh ne güzelll burda takıl biz sana zamanı geçirtiriz :9::9::9:

hehehee evet kuzusumm yaa :16::16::16::16: Sen nasılsın :16:

İyiyim bende dün aşkitom çalışıyordu ailemle vakit geçirdiğim.
Annemle 4 e kadar temizlik yaptık :27:
Sonrasında gezmelere gittik babişkom annem ben :16:
Kardeşimi tatile yolladılar :47:
Her ne kadar ben gitmek istemesem de azıcık kıskançlık başladı :17:
Dk başı video yolluyor dana ya insanın canı tatiller çekiyor :14:

Evet canım öyle aslında ama bana geçmek bilmiyor :ssz: Yardımınıza ihtiyacım var sırtı v yaka dekoltesi olan (çok abartı açık değil) nişan elbiseme saç modeli önerisi henüz karar veremedim hadi bakalım esirgemeyin fikirlerinizi:21:

Kuzum sade bi doğal görünen topuz yaptırabilirsin.
Kuzenimde sırtı V gelen bi kıyafet giymişti nişanında.
Saçını da öyle yaptırmıştı.

kuzum bende arkadaşımın düğünnde öyle bi elbise giymiştim o tarz elbiseye tepeden balerin topuzu en güzeli oluyor . Nişanın evdemi olcak abartılı olur o dersen içinden örgüler geçen dağınık bi toplama yaptırablrsn

İyiyim bende dün aşkitom çalışıyordu ailemle vakit geçirdiğim.
Annemle 4 e kadar temizlik yaptık :27:
Sonrasında gezmelere gittik babişkom annem ben :16:
Kardeşimi tatile yolladılar :47:
Her ne kadar ben gitmek istemesem de azıcık kıskançlık başladı :17:
Dk başı video yolluyor dana ya insanın canı tatiller çekiyor :14:

oyy ne güzel yapmışşınız kuzum o yorugunlugun ütüne keyif yapmıssınızz. Ahh tatiller canı kimin çekmezkii ya :31::31::31:

Kuzum sade bi doğal görünen topuz yaptırabilirsin.
Kuzenimde sırtı V gelen bi kıyafet giymişti nişanında.
Saçını da öyle yaptırmıştı.

kuzum bende arkadaşımın düğünnde öyle bi elbise giymiştim o tarz elbiseye tepeden balerin topuzu en güzeli oluyor . Nişanın evdemi olcak abartılı olur o dersen içinden örgüler geçen dağınık bi toplama yaptırablrsn

Nişanım evde olacak kızlar... Örgülü modeller çok hoşuma gidiyor... Benim saçlarım da uzun böyle bişi nasıl olur hadi bana resim atın :ssz:
$Maþalý-Örgülü-Saç-Modeli.jpg
$1.jpg $2.jpg $örgü-ile-toplanmýþ-daðýnýk-topuz-modeli.jpg $örgülü-Nedime-saç-modelleri-2014.jpg $deðiþik-örgülü-daðýnýk-yan-topuz-modeli.jpg

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Back