• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Varsa alma canım çok fazla olur kimbilir evlendikten sonra neler çıkacak bekle ve gör :23:Ben bulurum kesin yemek tariflerime sararım temizlik listelerine bebiş olaylarına falan :60:

ayyy o zaanda bebişlerle ilgili plan yaparız:1: valla ben yengemden alışkınım kullandığı deterjanı bile değiştirmişti bebek olunca:27:

ayyy o zaanda bebişlerle ilgili plan yaparız:1: valla ben yengemden alışkınım kullandığı deterjanı bile değiştirmişti bebek olunca:27:

Bebiş olunca tüm hayatımız değişecek canım günlük yemek düzenin bile o yüzden bebiş gelmeden rutin ben her hafta belli bir yemek planı yapmayı düşünüyorum onun bile planı var 2 gün sebze-2 gün beyaz veya kırmızı et-2 gün bakliyat-geriye kalan bir günde hamur işi,hamburger pizza,kahvaltılık tarzı olabilir her besini almamız gerek:60:

Son düzenleme:
çok ciciymiş bu :16:
Ayyy bencedeee:27:
Bebiş olunca tüm hayatımız değişecek canım günlük yemek düzenin bile o yüzden bebiş gelmeden rutin ben her hafta belli bir yemek planı yapmayı düşünüyorum onun bile planı var 2 gün sebze-2 gün beyaz veya kırmızı et-2 gün bakliyat-geriye kalan bir günde hamur işi,hamburger pizza,kahvaltılık tarzı olabilir her besini almamız gerek:60:
biz haftasonu için anlaştık sadece pazar kahvaltıları ondan valla yumurtayı sevmem ama benim odun mükemmel yapıyo sadece o yapınca yiyorum:52:
Aklınız karıştırma kız vazgeçirmiştim :60:

tam vazgeçmiştimmm:27:

biz haftasonu için anlaştık sadece pazar kahvaltıları ondan valla yumurtayı sevmem ama benim odun mükemmel yapıyo sadece o yapınca yiyorum:52:

tam vazgeçmiştimmm:27:

Bende yumurtayı çok severim:56:henüz yapmadı erkek arkadaşım kendi elleriyle bir şey inşallah evlenince isterim insanın sevdiceği elinden yemesi de çok zevklidir hep biz mi yapacağız :69:

Sen görmemiş gibi yap o alıntıyı :60:

Bende yumurtayı çok severim:56:henüz yapmadı erkek arkadaşım kendi elleriyle bir şey inşallah evlenince isterim insanın sevdiceği elinden yemesi de çok zevklidir hep biz mi yapacağız :69:

Sen görmemiş gibi yap o alıntıyı :60:

valla çok zevkli cannım bol bol yaptır:1:
görmemezlikten gelemedim ama annem verdi ağzımın payını sagolsunn:27:

Günaydınn Ballarr Güzel musmutlu haftalar hepimize. Dün sevdiceğimleydim bütün gün acayip enerjik bi giriş yaptım haftaya :9::9::9:

Back