- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.581
kuzum fazlasyla var bnce alma bişdaha evind ekuru kalabalık olur.
Benimde bir çelik setim bir teflon setim var bide tavaları ve küççük tencerelermi aldımmı tamamdır
Çelik tencere de yemekler çok lezzetli oluyor ama seramik ve teflon varmış bence gerek yok teflon olmasaydı hadi neyse aldırma kuzum ilerde çoğaldıkça alırım ben dersin mutfaklara sığmaz o kadar tencere tava kız
ayyy bende onu diyorum hangi dolabı açsam tencere tava çıkcak karşımaaa
zaten kuzucum küçük takımlar var ya çelik 150 tl filan onlardan bi takım alcam günlük yemeklerimi onda yaparım:44:
bide yemek takımlarına takıldım yaa
hergün aynı tabakta mı yemek yicem
2 kişilk takımlar yapıyım diyorum bi kaç tane farklılık olur
Onlara bende takık haldeyim misafir takımım var onda yemek yeriz işte diyorum ama 2 kişilik ayrı bir takım yaparım gene dayanamam diyorum bilemedim kelin merhemi olsa başına sürer bunda yardımcı olamıycağımçkb takımı ayrı aldım ama bak misafire özel bize özel
çkb takımını bende ayrı aldım yemek takımlarımda ayrı günlük misafirlik olarak ama şimdi bloglara bakıyorum her sofrada renkli tabaklar ben niye hergün aynı tabakta yicem banane diyorum
bi kaç renkli takım yapıcam heralde
Çok fazla geliyor bence bloglara bakarsan her şey farklı masa örtüleri bardaklar çkb takımları kuzum ona ne para dayanır ne koyacak dolap
durduramıyorum ki kendimi ama içimde kalmasın ya 2 takım yapıyımmm
bu aldıklarım yetmez bana bide evlendikten sonra alırımmm
Bence evlendikten sonra al bakarsın eksiklerini o zaman alırsın kuzum bak söylemedi deme
tamam evlendikten sonra alcam söz
ama su yeşili bi takım buursam duramam
Su yeşili zor bulunur o zaman rahatsın
Merhaba kızlar. Bizimkisi hala aryıp sormadı. Haliyle bende aramadım. Kira yatrmştım dedim ev sahbini ara diye. Sonrada aradım dedi.
çok şükür bin şükür seni bana verene....
Alla alla o da trip yapiyor herhalde
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Efendim kuzu:)Kizlaaaaaaar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?