Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

kuzum fazlasyla var bnce alma bişdaha evind ekuru kalabalık olur.

Benimde bir çelik setim bir teflon setim var bide tavaları ve küççük tencerelermi aldımmı tamamdır

yani ben haksız değilimm
iki kişiyiz koca tencerelerde yemek yapmam küçük çeliklerim yeter

ayyy bende onu diyorum hangi dolabı açsam tencere tava çıkcak karşımaaa
zaten kuzucum küçük takımlar var ya çelik 150 tl filan onlardan bi takım alcam günlük yemeklerimi onda yaparım:44:
bide yemek takımlarına takıldım yaa
hergün aynı tabakta mı yemek yicem
2 kişilk takımlar yapıyım diyorum bi kaç tane farklılık olur

Onlara bende takık haldeyim misafir takımım var onda yemek yeriz işte diyorum ama 2 kişilik ayrı bir takım yaparım gene dayanamam diyorum bilemedim kelin merhemi olsa başına sürer bunda yardımcı olamıycağım çkb takımı ayrı aldım ama bak misafire özel bize özel

çkb takımını bende ayrı aldım yemek takımlarımda ayrı günlük misafirlik olarak ama şimdi bloglara bakıyorum her sofrada renkli tabaklar ben niye hergün aynı tabakta yicem banane diyorum
bi kaç renkli takım yapıcam heralde

Çok fazla geliyor bence bloglara bakarsan her şey farklı masa örtüleri bardaklar çkb takımları kuzum ona ne para dayanır ne koyacak dolap

Çok fazla geliyor bence bloglara bakarsan her şey farklı masa örtüleri bardaklar çkb takımları kuzum ona ne para dayanır ne koyacak dolap

durduramıyorum ki kendimi ama içimde kalmasın ya 2 takım yapıyımmm
bu aldıklarım yetmez bana bide evlendikten sonra alırımmm

Merhaba kızlar. Bizimkisi hala aryıp sormadı. Haliyle bende aramadım. Kira yatrmştım dedim ev sahbini ara diye. Sonrada aradım dedi.

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Merhaba kızlar. Bizimkisi hala aryıp sormadı. Haliyle bende aramadım. Kira yatrmştım dedim ev sahbini ara diye. Sonrada aradım dedi.

Alla alla o da trip yapiyor herhalde

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Alla alla o da trip yapiyor herhalde

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Şimdi konuştuk diyo sen hemn beni silip attın. Ben de dedim ben sana dedim ki sen anlatana kadar düğün yapmam beklerim dedim. Sen de evlenme dedin dedim:) özür diledi ama yine anlatmadı. Ama ben hala soğuğum çünkü aklımdan çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…