Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Benim ortamımda olması onlarında görüştüğü anlamına geliyo. Bak ben bunları birilerinden duyuyorum hep. Kendi anlatsa da ben bilsem daha iyi olur.

çok şükür bin şükür seni bana verene....

İşte bende onu anlamıyorum. Beynimde bi sürü soru dolanıp duruyo.

tenrere tavalarla bozdum kafayı canım ama iyiyim
Hayırdır kuzum sor yardımcı olalım nedir tencere tava hep aynı ava diyesim geldi hatırlarsan ama siyasete girmeyeyim
Benim ortamımda olması onlarında görüştüğü anlamına geliyo. Bak ben bunları birilerinden duyuyorum hep. Kendi anlatsa da ben bilsem daha iyi olur.

Anladım canım söyleyecektir elbet üsteleme kendi anlatsın böyle bir olayın ilişkinizi yıpratmasına izin verme

Hayırdır kuzum sor yardımcı olalım nedir tencere tava hep aynı ava diyesim geldi hatırlarsan ama siyasete girmeyeyim
şimdi kuzucumm anne ve annanem çıldırdı
benim bi seramik tencere takımım bi sos tencerem bi yumurta tavam var yine seramik
anneannem teflon tencere takımı ve düdüklü tencere almış
benim alcaklarım wok tava krep tavası bide küçük çelik tencere takımı
annem illa büyük çelik tencere takımı alalım bunlar yetmez diyo
zaten 2 kişi olcaz günlük yeeklerimizi onda yaparım diyorum seramik teflonu filanda kalabalık olunca haksız mıyım:26:
bana kalsa anneannemin aldığı takıma bile gerek yok
Iyiyizzz sen nasilsin yavruu

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

iyiyimm

kuzum fazlasyla var bnce alma bişdaha evind ekuru kalabalık olur.

Benimde bir çelik setim bir teflon setim var bide tavaları ve küççük tencerelermi aldımmı tamamdır

Çelik tencere de yemekler çok lezzetli oluyor ama seramik ve teflon varmış bence gerek yok teflon olmasaydı hadi neyse aldırma kuzum ilerde çoğaldıkça alırım ben dersin mutfaklara sığmaz o kadar tencere tava kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…