Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ahahah sende kazanacaksın devam azıcık kaldı ki

Allah iyilik versin kuzum

Benim erkek kuzenimdi o , sınıfta kaldı sürekli annesini çağırıp şikayet ederlerdi , hep öyle böyle geçirdiler öğretmenler , lisede braz daha toparldı gibi gibi sonra çocuk sınava girio kazanıo herkes hayretler içerisinde ya o liseye kadar hem tembeldi hemde çişliydi

Kız çişli çişli diyip durma çocuğa gülüyorum Kuzum bazı insanlar bir yaştan sonra akıllanıyor daha çok sarılıyorlar onlardan sanırımNasip inşallah sende kazanacaksın

Ay evet yaa valla ağlama duvarı yaparız burayı Kuzum bi şekilde er yada geç söylicez işte bende biizmkilerin ne tepki verebilceklerini kestiremiyorumm iki adam başımda Bide evin küçük kızı olunca 25 yasında da olsan hala 10 yasında gibi seviyolar seni

Ben sana sen bana ağlaşırız başka türlü geçmez evet bir de o var babalar nasıl yaklaşır belki de çok düşünüyoruz ne vardı söyleyemediniz derlermiş ne gülerim

Ben sana sen bana ağlaşırız başka türlü geçmez evet bir de o var babalar nasıl yaklaşır belki de çok düşünüyoruz ne vardı söyleyemediniz derlermiş ne gülerim

hahahaa aynen kuzucum yaa Erkek arkadaşım hep der sen boşuna stres yapıp büyütüyorsun bu kadar diye bigün seninde evlenceğini biliyorlar kötü birşey deseler bile sen ters cevap verme herşey güzellikle hallolur diyor

Barıştık tatlım ama aklıma geliyor dün olanlar, ona belli etmiyorum
Sevindim canım ama halletmeden mi barıştınız anlatmak istersen dinlerim

Tabi canım ilk başlarda kabullenilmese de bir kaç zaman sonra güzellikle hallolur ben çok planlı davranıyorum ondan ya millet çok rahat vallahi

Aynen kuzum sende ben gibisin ozman. Bende her şeyi düşünüyorum aslında bu huyumu pek sevmem mükemmelliyetçiyim çok fazla hersey için çok fazla düşünür kafa yorarım buda ekstra stres

günaydınn nasılsın canım

İyiyim canım çalışıyorum... Çalışırken oruç zor valla yemek içmek değilde yat kalk yapmaktan uykumu alamıyorum o beni mahvediyor. Hafta sonu gelse de şöyle güzel bir uyku çeksem. Ama bugün daha günlerden salı

evet kuzucumm uyku düzeni bozuluyor malesef. Ya ben erken yatsam da geç yatsam da hiçbir sabah uykumu alıpta şu filmlerdeki uykusunu almış mutlu uyanan insanlar gibi olmuyorum ya

Aynen kuzucum yaa Bazen kendi kendimi dövesim geliyor
Benimde benimde nasıl anlatıyorsun beni böyle olmak zorunda mıyım diye çok kızıyorum kendime
yok canım artık yavaş yavaş bişeyler hakkında fikrim olsun istiyorum

Anladım kuzum ben bir çok yemek sitelerini takip ediyorum püf noktaları falan ama özellikle bir blog takip etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…