- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.441
bende yetenek yok denecek kadar az canım
bnde hemen sıkılırımmm
Günaydınlar herkese
Günaydınn Kuzularrr
Nasılsınız
Günaydın canımcım iyiyim çok şükür sen nasılsınGünaydınn Kuzularrr
Nasılsınız
Balböceee öldü
Günaydın canımcım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Kuzum hayırdır bir şey mi oldu :26:
kpss yaklaştı kuzum ya giremiyorum artık buraya çok fazlaözledim nan
Kuzum sınavını hayırlısıyla ver gelirsin rahat rahat kafan rahatlar daha güzel önüne bakarsın sıkıntı yapma arada gel yeter özlemek de güzeldir özleyelim azıcık
Günaydın canımcım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Kuzum hayırdır bir şey mi oldu :26:
sınıfta kalan çişli bile sınavı kazanmışbende kazanıp öyle gelicem evettt özleşelimmm biraz
Ahahahsınıfta kalan çişli bile sınavı kazanmışbende kazanıp öyle gelicem evettt özleşelimmm biraz
bende iyiym kuzucumm
Ahahahsende kazanacaksın devam azıcık kaldı ki
Allah iyilik versin kuzum
sen neler yapıyorsun yavrim. Babana çıtlattınızmı
Yok kuzum ya kafam karışık ayağı alçı da biliyorsun bayramdan sonra çıkacak alçısı fizik tedavisi falan gerçi uzun sürmez ama ayağı alçıdayken mi söylesek yoksa çıktıktan sonra mı bilemedim aslında söylesek daha rahat hazırlanılır geç kalmayalım Ağustos da söylediğimizde siz söylediniz mi ya da söyleecekmiydiniz orasını kaçırmışım bakçok karışığım bir yardım et tatlım
Ay kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an . Resmen kelin merhemi olsa kendi başına sürer durumundayım . İlk başta baban en kısa zamanda atlatır inş ayagını iyyileşir biran önce.
Babanı az çok tanırsın kuzum sence tepkisi ne olabilir eğer yumuşak bi insansa çıtlatın isterseniz hem rahat rahat hazırlık yaparsınız . Ama ters bi insansa ben bu haldeyken bunumu düşünüyosunuzda diyebilir (Allahım korusun )
Kuzum bende söylicem inş annem olmadıgı için bana yardımcı olcak kimsede yok bi ablam var. Bu işleri iyi bilen babama sölicek olan yengem var oda memlekette bayramdan sonra gelcekmiş
hihihi.. İnşallah kuzuuucumm kazanıp gelceksin buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?