Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kuzum sınavını hayırlısıyla ver gelirsin rahat rahat kafan rahatlar daha güzel önüne bakarsın sıkıntı yapma arada gel yeter özlemek de güzeldir özleyelim azıcık

sınıfta kalan çişli bile sınavı kazanmış bende kazanıp öyle gelicem evettt özleşelimmm biraz

sen neler yapıyorsun yavrim. Babana çıtlattınızmı

Yok kuzum ya kafam karışık ayağı alçı da biliyorsun bayramdan sonra çıkacak alçısı fizik tedavisi falan gerçi uzun sürmez ama ayağı alçıdayken mi söylesek yoksa çıktıktan sonra mı bilemedim aslında söylesek daha rahat hazırlanılır geç kalmayalım Ağustos da söylediğimizde siz söylediniz mi ya da söyleecekmiydiniz orasını kaçırmışım bak çok karışığım bir yardım et tatlım

Hatunlar yaptıracağım saç modeli

Burası da salonumuz çok az kaldı çokkk

bu da benim cici ayakkabılarım ve davetiyemmm

Yorumlarınızı alayım hatucuklar

Ay kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an . Resmen kelin merhemi olsa kendi başına sürer durumundayım . İlk başta baban en kısa zamanda atlatır inş ayagını iyyileşir biran önce.
Babanı az çok tanırsın kuzum sence tepkisi ne olabilir eğer yumuşak bi insansa çıtlatın isterseniz hem rahat rahat hazırlık yaparsınız . Ama ters bi insansa ben bu haldeyken bunumu düşünüyosunuzda diyebilir (Allahım korusun )

Kuzum bende söylicem inş annem olmadıgı için bana yardımcı olcak kimsede yok bi ablam var. Bu işleri iyi bilen babama sölicek olan yengem var oda memlekette bayramdan sonra gelcekmiş

Aslında ters bir insan değil babam şakalaşırız çok komik eğlencelidir kendi çapında takılır evde Sen söyledin de aklıma geldi öyle bir şey söyler mi ki ters teper mi :26:Aslında ha alçıdan sonra ha alçıdayken tarih olarak çok sıkmaz çünkü Ramazandan sonra anca temizlik falan yapılır yine bekleyeceğiz ama işte babam çabuk hazmeder mi çok düşünür mü sessiz mi kalır ne zor işlermiş yahu işin içinden çıkamadım

Ablan uygun bir dille anlatır yengen de olacakmış sıkma canını sen ne zaman söylemeyi düşünüyorsun aynı anlarda söyleyelim bari gelir burada ağlaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…