Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Süper cok sevindim Salı günü de güzel geçecek inan bana. :) Biz de kayinvalideme iftara gidecektik rahatsizlandi 10 gün önce iptal oldu biz de taşınıyoruz nişanda tekrar goruscez artık

Emin ol salı günü dahada güzel geçeçek çok sevindim senin adına tam bi aile sıcaklığı olmuş:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Süper cok sevindim Salı günü de güzel geçecek inan bana. :) Biz de kayinvalideme iftara gidecektik rahatsizlandi 10 gün önce iptal oldu biz de taşınıyoruz nişanda tekrar goruscez artık
çok saol canım valla üstümden yük kalktı
Emin ol salı günü dahada güzel geçeçek çok sevindim senin adına tam bi aile sıcaklığı olmuş:)

inşallah canımm hala korkuyorum
Selam kizlarr sanirim benim de yerim burasi :) Bayram sonuna o heyecanlı anlar beni de bekliyor :)

merhaba hoşgeldin aramıza canım kendinden bahset biraz

Hosbulduk canim 23 yasindayim yeni mezunum yaklaşık 1 senelik olan ilişkim artik ciddiyete dökülüyor kismetse istemeye gelecekler fakat hicbir bilgim yok bu konularda biraz birşeyler öğrenmem gerek :)

benimde 1 yılı geçti dün sevgilim ailemle tanıştı salı günüde aileler tanışıyor
21 yaşındayım seneye mezunum:)
bayramdan sonra söz olcak inşallah :)
hem söz hem çeyiz hazırlıkları yapıyorum

Ay ne güzel maşallah :)
Ben daha çeyiz hazirliklarina da baslamadim
Bizimde annelerimiz tanisti isteme olacak fakat yüzükte takmayi istiyorlar nazil olacak hiç bilmiyorum :)

Ay ne güzel maşallah :)
Ben daha çeyiz hazirliklarina da baslamadim
Bizimde annelerimiz tanisti isteme olacak fakat yüzükte takmayi istiyorlar nazil olacak hiç bilmiyorum :)

bi başlıyosun gerisi geliyor canım :)
çeyize başla bir an önce :) biz seneye düğün istiyoruz :)
benim söz için herşeyim tamam gibi evlenme teklifimde tek taşımı takmıştım zaten :) bi kıyafetim bi yüzüklerimiz yok

Sen her şeyi yaparsın canım dert etme:) ben evlenme teklifi alamıcam galiba bakalım :) geçen gün konuşuyoz dedi ki bi yüzük alalım seneye ilk dönem ben yokum sana kimse bakmasın dedi. Bende dedim o yüzük öyle teklifsiz takılmaz ben alır takarım sen merak etme diye :) teklif ettim ya diyo ne zmn ettin dedm beyefendi yüzük takalım demiş :)

tam anlamıyla bi odunmuş

noldu ki canım:26:

Ya bu hafta direksiyon sınavı vardı. Normalde memlekette olduğum için girmicektim. Burayada gelince gir falan dedi yok dedim hazır değilim dedim. Giripte yapamazsam kendime güvenim azalır dedim anlattım güzelce eylülde gireyim dedm. Tamm dedi. Ama benden habersiz sınav parasını yatırmış. Bugün sabah 7de telefonum çalıyo baktım bu açtım ilk cümle hadi uyan hazırlan sınava gitcez diyo. Ben kendimi hazırlamadm kendime güvenim yok park etmeyi bilmiyorum diyorum anlamamakta ısrar ediyo bende bağırdım girmicem diye kapattım tel.i şimdide düzelmedik daha

Benimde seneye olacak gibi düğün :) ailesi çok acele ediyor onlara kalsa bu sene düğünü yapacaklar :)
Söz ve istemeyi ayni gün istiyorlar fakat annem karsi cikiyor bu yüzden kafam karisik nasil olacak diye :/

Kızlaaaar birazdan tanışmaya gidiyorum ama inanılmaz bi mide ağrısı var bide üstüne ishal olmuşum napcam ben ya

Kızlaaaar birazdan tanışmaya gidiyorum ama inanılmaz bi mide ağrısı var bide üstüne ishal olmuşum napcam ben ya

Tuhhhh leblebii yeee bulabilirsen ama gec gordum ya

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Tuhhhh leblebii yeee bulabilirsen ama gec gordum ya

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Sevdicwğim durumu önceden annesine bildirdi kayınvalidecimde sağolsun bişeler hazırladı bu durum için:) nasıl geçti diye sorarsanız bişe anlamadım oturup sohbet bile edemedim. Zaten 10saat yoldan sonra hem yorgunluk hemde hastalık ben bi odada uzandım :) anneside başımda bekledi:) kötü bi tanışma oldu ama mecburdum

Benimde seneye olacak gibi düğün :) ailesi çok acele ediyor onlara kalsa bu sene düğünü yapacaklar :)
Söz ve istemeyi ayni gün istiyorlar fakat annem karsi cikiyor bu yüzden kafam karisik nasil olacak diye :/
sevgilide kasımda evlenelim diye tutturmuştu şükür vazgeçti :)
sizdede mi isteme öz ayrı oluyor

biraz şanssız olmuş ama nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…