- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.221
tüm işimi gücümü bitirdim solugu burda aldım kızlar...
ben hayatımda böyle heyecan yaşamadım
sevgilim merdivenlerden çıkarken benim gözlerim doldu stresten oturup ağlayacaktım...
sonra geldi
oturdu şaşkın şaşkın bakıyo etrafa gelirken baklavayla lokum almıştı :)
saat 6 gibi geldi bize sohbet ettiler babam ve kardeşimle maç izlediler babam bişeyler sordu işten siyasetten izmitten bahsettiler
babama böyle bi kızınız olduğu için gurur duymalısınız böyle bir kız yetiştirdiğiniz için çok teşekkür ederim dedi babamın yelkenler suda tabi
beraber yemek yedik tam konuşurken sevgilimin annesi beni aradı herşey yolunda mı diyo
yemekten sonra tatlılarımızı ikram ettik çayla beraber :)
ondan sonra tavla oynadılar kahve içtiler herşey çok güzeldi baba çok sıcak davrandı
Allah hepimize bu günleri kazasız belasız atlattırsın
halimi görmen lazımdı mutfakta anneme yardım ediyorum ama kulagım salonda çok eziyet çektim
tüm işimi gücümü bitirdim solugu burda aldım kızlar...
ben hayatımda böyle heyecan yaşamadım
sevgilim merdivenlerden çıkarken benim gözlerim doldu stresten oturup ağlayacaktım...
sonra geldi
oturdu şaşkın şaşkın bakıyo etrafa gelirken baklavayla lokum almıştı :)
saat 6 gibi geldi bize sohbet ettiler babam ve kardeşimle maç izlediler babam bişeyler sordu işten siyasetten izmitten bahsettiler
babama böyle bi kızınız olduğu için gurur duymalısınız böyle bir kız yetiştirdiğiniz için çok teşekkür ederim dedi babamın yelkenler suda tabi
beraber yemek yedik tam konuşurken sevgilimin annesi beni aradı herşey yolunda mı diyo
yemekten sonra tatlılarımızı ikram ettik çayla beraber :)
ondan sonra tavla oynadılar kahve içtiler herşey çok güzeldi baba çok sıcak davrandı
Allah hepimize bu günleri kazasız belasız atlattırsın
çok saol canım valla üstümden yük kalktıSüper cok sevindim Salı günü de güzel geçecek inan bana. :) Biz de kayinvalideme iftara gidecektik rahatsizlandi 10 gün önce iptal oldu biz de taşınıyoruz nişanda tekrar goruscez artık
inşallah canımm hala korkuyorumEmin ol salı günü dahada güzel geçeçek çok sevindim senin adına tam bi aile sıcaklığı olmuş:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kizlarr sanirim benim de yerim burasi :) Bayram sonuna o heyecanlı anlar beni de bekliyor :)
merhaba hoşgeldin aramıza canım kendinden bahset biraz
Hosbulduk canim 23 yasindayim yeni mezunum yaklaşık 1 senelik olan ilişkim artik ciddiyete dökülüyor kismetse istemeye gelecekler fakat hicbir bilgim yok bu konularda biraz birşeyler öğrenmem gerek :)
benimde 1 yılı geçti dün sevgilim ailemle tanıştı salı günüde aileler tanışıyor
21 yaşındayım seneye mezunum:)
bayramdan sonra söz olcak inşallah :)
hem söz hem çeyiz hazırlıkları yapıyorum
Ay ne güzel maşallah :)
Ben daha çeyiz hazirliklarina da baslamadim
Bizimde annelerimiz tanisti isteme olacak fakat yüzükte takmayi istiyorlar nazil olacak hiç bilmiyorum :)
bi başlıyosun gerisi geliyor canım :)
çeyize başla bir an önce :) biz seneye düğün istiyoruz :)
benim söz için herşeyim tamam gibi evlenme teklifimde tek taşımı takmıştım zaten :) bi kıyafetim bi yüzüklerimiz yok
Sen her şeyi yaparsın canım dert etme:) ben evlenme teklifi alamıcam galiba bakalım :) geçen gün konuşuyoz dedi ki bi yüzük alalım seneye ilk dönem ben yokum sana kimse bakmasın dedi. Bende dedim o yüzük öyle teklifsiz takılmaz ben alır takarım sen merak etme diye :) teklif ettim ya diyo ne zmn ettin dedm beyefendi yüzük takalım demiş :)
tam anlamıyla bi odunmuş
Odunum ya:) şimdi de limoniyiz zaten sinir etti beni sabah sabah
noldu ki canım:26:
bi başlıyosun gerisi geliyor canım :)
çeyize başla bir an önce :) biz seneye düğün istiyoruz :)
benim söz için herşeyim tamam gibi evlenme teklifimde tek taşımı takmıştım zaten :) bi kıyafetim bi yüzüklerimiz yok
Kızlaaaar birazdan tanışmaya gidiyorum ama inanılmaz bi mide ağrısı var bide üstüne ishal olmuşum napcam ben ya
Tuhhhh leblebii yeee bulabilirsen ama gec gordum ya
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
sevgilide kasımda evlenelim diye tutturmuştu şükür vazgeçti :)Benimde seneye olacak gibi düğün :) ailesi çok acele ediyor onlara kalsa bu sene düğünü yapacaklar :)
Söz ve istemeyi ayni gün istiyorlar fakat annem karsi cikiyor bu yüzden kafam karisik nasil olacak diye :/
Sevdicwğim durumu önceden annesine bildirdi kayınvalidecimde sağolsun bişeler hazırladı bu durum için:) nasıl geçti diye sorarsanız bişe anlamadım oturup sohbet bile edemedim. Zaten 10saat yoldan sonra hem yorgunluk hemde hastalık ben bi odada uzandım :) anneside başımda bekledi:) kötü bi tanışma oldu ama mecburdum
sevgilide kasımda evlenelim diye tutturmuştu şükür vazgeçti :)
sizdede mi isteme öz ayrı oluyor
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?