• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Günaydın kizlarrrrrr ben yeni uyandım yahu gozlerim uyumaktan balon gibi olmus hihi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kizlarrrrrr ben yeni uyandım yahu gozlerim uyumaktan balon gibi olmus hihi

Günaydın hatunn ooo ben çoktan uyandım agzım kulaklarımda son hazırlıklarımı yapıyorumm ayyy
İnşallah bu akşamı kazasız belasız atlatırım:1:

Günaydın hatunn ooo ben çoktan uyandım agzım kulaklarımda son hazırlıklarımı yapıyorumm ayyy
İnşallah bu akşamı kazasız belasız atlatırım:1:

Kuzu bende sabırsızlıkla bekliyorum nasıl olacak diye:)

Kuzular napiyorsunuzzz

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Relax :) zaten bi akşam olsun nasıl olduğunu anlamadan geçr merak etme. herşey çok güzel olacak dua etcem senin için :)

çok teşekkür ederim canım:16::16:
Kuzular napiyorsunuzzz

bugün büyük gün hatun sen napıyosun:17:

Kuzular napiyorsunuzzz

Evimi tuttum eşyalarımı aldım:) artık büyük temizlik eylülde:) sevdiceğimle vakit geçiriyorum:) sen napıyosun :)

Math alintilayamiyorum kuzum cok sevindim isler yoluna girmis su ev sahibi sorununuda halletinmi tamamdir :)

Math alintilayamiyorum kuzum cok sevindim isler yoluna girmis su ev sahibi sorununuda halletinmi tamamdir :)

Hallettim canım :) dün gittim eşyalarımı almaya bana diyo ki komşular rahatsız olmuş 4e kadar gürültü yapmışın bende dedim sabah 5buçukta kalkıyodum nasıl 4e kadar uyanık kalabilirim dedim bide tek başıma ne gürültüsü yapacaksam. Saçmalıyo ya tüm komşularım hoca sen kalsaydın iyiydi diyolar. Dün iyi tersledim rahatladım boya parası istedi bende bi hesap yaptım ben alacaklı çıktım vazgeçti :)

tüm işimi gücümü bitirdim solugu burda aldım kızlar...
ben hayatımda böyle heyecan yaşamadım
sevgilim merdivenlerden çıkarken benim gözlerim doldu stresten oturup ağlayacaktım...
sonra geldi
oturdu şaşkın şaşkın bakıyo etrafa gelirken baklavayla lokum almıştı :)
saat 6 gibi geldi bize sohbet ettiler babam ve kardeşimle maç izlediler babam bişeyler sordu işten siyasetten izmitten bahsettiler
babama böyle bi kızınız olduğu için gurur duymalısınız böyle bir kız yetiştirdiğiniz için çok teşekkür ederim dedi babamın yelkenler suda tabi:1:
beraber yemek yedik tam konuşurken sevgilimin annesi beni aradı herşey yolunda mı diyo:52:
yemekten sonra tatlılarımızı ikram ettik çayla beraber :)
ondan sonra tavla oynadılar kahve içtiler herşey çok güzeldi baba çok sıcak davrandı:16:
Allah hepimize bu günleri kazasız belasız atlattırsın:16:

tüm işimi gücümü bitirdim solugu burda aldım kızlar...
ben hayatımda böyle heyecan yaşamadım
sevgilim merdivenlerden çıkarken benim gözlerim doldu stresten oturup ağlayacaktım...
sonra geldi
oturdu şaşkın şaşkın bakıyo etrafa gelirken baklavayla lokum almıştı :)
saat 6 gibi geldi bize sohbet ettiler babam ve kardeşimle maç izlediler babam bişeyler sordu işten siyasetten izmitten bahsettiler
babama böyle bi kızınız olduğu için gurur duymalısınız böyle bir kız yetiştirdiğiniz için çok teşekkür ederim dedi babamın yelkenler suda tabi:1:
beraber yemek yedik tam konuşurken sevgilimin annesi beni aradı herşey yolunda mı diyo:52:
yemekten sonra tatlılarımızı ikram ettik çayla beraber :)
ondan sonra tavla oynadılar kahve içtiler herşey çok güzeldi baba çok sıcak davrandı:16:
Allah hepimize bu günleri kazasız belasız atlattırsın:16:

Ayyy kuzum benim coook sevindimmmm :) insallah darisi basimizaaa

Hallettim canım :) dün gittim eşyalarımı almaya bana diyo ki komşular rahatsız olmuş 4e kadar gürültü yapmışın bende dedim sabah 5buçukta kalkıyodum nasıl 4e kadar uyanık kalabilirim dedim bide tek başıma ne gürültüsü yapacaksam. Saçmalıyo ya tüm komşularım hoca sen kalsaydın iyiydi diyolar. Dün iyi tersledim rahatladım boya parası istedi bende bi hesap yaptım ben alacaklı çıktım vazgeçti :)

Ehehe iyi yapmissin :)

Back