• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar Rabbim izin verir nasip ederse tanısma icin diktirdigim eteğimin yapım aşamasında ki halini paylaşmak istiyorum sizinle İNŞALLAH begenirsiniz canlarım eteğin alt iki tarfnda resimdeki gbi 5 cm lik bi yırtmac olucak daha rahat yürüyebilmem için kırık beyaz gömlek ve su yeşili şal takmayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404459006390.jpg
    $1404459006390.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 37
ayyy ben napıyım yarın nerelere kaçıyım resmen kafamı kuma gömmek istiyorummm
gel kuzucum sana padişah sofrası kurarım:52::52:

Kuzucuk yapma ya bence yarın sen rahat ol enişte bey düşünsün ne yapacağını :)

Kızlar evimi tuttum:) eşyalarımı da hallettim sayılır bi buzdolabı ile termosifon kaldı bide taşınması var işte:) ilk baktığım evi tuttuk:) evde bi kaç tadilat var sadece onlar bitsin akşam taşıyacaz:)

söylemesi kolay heyecanım doruktaaa:27::27::27:

Kız düşünsene yarın babanın karşısında sevgilini:) 2büklüm oturcak babanın gözünün içine bakıp durcak:) gerçi bende pazae günü aynı modda olacam:)

Kız düşünsene yarın babanın karşısında sevgilini:) 2büklüm oturcak babanın gözünün içine bakıp durcak:) gerçi bende pazae günü aynı modda olacam:)

kıyamam kuzucuma yaa kedi gibi olur yarın:1:
yaa salı günü napcam ben:1:
ayyy sen bide ailesinin karşısında tek olcaksın:21:

kıyamam kuzucuma yaa kedi gibi olur yarın:1:
yaa salı günü napcam ben:1:
ayyy sen bide ailesinin karşısında tek olcaksın:21:

Onu hakediyolar ama:) canım bence salı günü koşuşturmayla geçer senin için ne olduğunu anlamazsın bile:)) evet ya tek ben olcam ve onlar en az 10 kişi:)))

Kızlar resmen katil olcam :mad: aklı eksik bu ev sahibinin ya valla. Düğünden sonra ilk işim ev almak olcak.

Back