• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Gel bizeee temizlik yapalim :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Valla annem uyanıklık yapıp erkenden dedemlere gitmiş dün temizlik yaptım ben :27:
Erkek kardeşimde vileda ile yerleri sildi ona rağmen canım çıktı.
Ablasının kuzusu ablasına kıyamazmışta (Her ne kadar benden korktuğu için yapsada ) :27::27:

Valla annem uyanıklık yapıp erkenden dedemlere gitmiş dün temizlik yaptım ben :27:
Erkek kardeşimde vileda ile yerleri sildi ona rağmen canım çıktı.
Ablasının kuzusu ablasına kıyamazmışta (Her ne kadar benden korktuğu için yapsada ) :27::27:

Eheheh :) bunlari bende yasiyorumm cok guldum ya

Eheheh :) bunlari bende yasiyorumm cok guldum ya

:1::1::1: tek kız olmanın zararları :27:
Evlenincede kurtulamıyorum bu sefer yük 2 katına çıkıyor.
Hem kendi evim hemde arada canım anneciğime yardıma giderim :16:

Geçmiş olsun canım benimmm,bi doktora gitseydin bebeğim günaydın bu arada :54:
Canım cumartesi diş randevum vardı tellerim var ya artık son aşamalarındayız lastik falan kullanımına başladık dişleri çekiyor böyle o yüzden 2 gündür fena bir haldeyim mecbur çekicem:31:
diş ağrısı kötü olur canım yaa zamanında çok çeken biri olarak iyi bilirin :37:

Bende 1 buçuk senedir teller yüzünden diş ağrısı çekiyorum ara ara ilk başı kötüydü şimdi de sonları artık yine çok kötü bitecek hayırlısıyla:51:

Canım cumartesi diş randevum vardı tellerim var ya artık son aşamalarındayız lastik falan kullanımına başladık dişleri çekiyor böyle o yüzden 2 gündür fena bir haldeyim mecbur çekicem:31:

Bende 1 buçuk senedir teller yüzünden diş ağrısı çekiyorum ara ara ilk başı kötüydü şimdi de sonları artık yine çok kötü bitecek hayırlısıyla:51:

Oyy canım kıyamam ya :50:
İnşallah hemencik geçerde daha fazla canın yanmaz :54:

Anladım canımm en kısa zamanda kurtulursun inş :31:

kuzumm baban nasıl oldu bu arada iyileştimi bacağı iyice

Back