Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Hayırlı haftalar yavruşum
Valla dünü aşkitomla geçirdiğim için fazlası ile mutluyum
Sen nasılsın yavrucummm

Bende iyiym balımmm Ohh ne güzelll aşk dolu bir pazar olmuş Bugün biizm ikizlern doğum günü onlara hediye alcam çıkınca

He ben Diş çıkma kutlamasını ilk doğum günleri sanmıştım
Ne alacaksın tatlım aklında birşey varmı?

Kuzucum valla ailenin ilk torunları olduklarından okdar şanslılarki resmennn benim papucumuu dama attılarr halbüki en sevilen en tatlı ben küçük bendim hihihih
Babam abim ve benden 3 ayrı hediye gidicek malum herkez çalışıyor herkezin kendi hediyesi ablamlar dış çekim yaptırcaklar minnoşlarla hatıra olsn die babam elbise alıcak o yüzden
Ben sallanan atlı karınca düşünüyorum :44::44:
Abimde ev salıncağımı alır artık ne alır hiç kestiremiyorum kuzucum akşam iş çıkısı koşturcam anlıcagın
Sence ne alabilirim :44::44:

Olabilir Kuzucum atlıkarınca güzel ..
Beyaz renkte alırsın
Bi gider dolanırsın gözüne çarpan güzel birşey görürsen bakarsın tatlım.
Hiç bebeğe bir hediye almadım biraz düşüneyim bende ne alabilirsin diye.
Aklıma birşey gelirse Whatsapptan yazarım bebişim

Günaydınnnn Hatunlarrrrr :80::80:
Günaydın canım
İnşallah Kuzum benim bunu herşeyden çok istiyorum dilerim rabbim herkese nasip eder
Amin canım Rabbim hepimize tattırsın bu duyguyu inşallah
100 kişi kokteyli 4 binmiş canım:26:

Düğün gibi mübarek Nasıl istiyorsan ama canım içinde kalmasın

Herkese hayırlı haftalar Hayırlı Ramazanlar
Ben pek iyi değilim babam Cuma günü bacağının üst baldırını kesti elektrikli motorla kemiğe kadar inmiş 1 saat ameliyatta kaldı şimdi alçıya aldılar 1 ay alçıda kalacak o yüzden morallar sıfır ama Rabbime şükürler olsun ki ne kemiğe ne sinirlere denk gelmiş sadece kasları parçalamış onları onardılar yoksa sakat kalabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…