- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #4.501
Allah yardımcın olsun
kesinlikle söylemelisin bi anda kabullenmiyolar çünkü ben babama 4. ayımızda söylemiştim baya zamanını almıştı kabul etmesi
şimdi ramazanın ilk pazarı benim sevdiceğim iftara geliyor...
sonra babama kasımda düğün işini anlatıcam...
Allah yardımcımız olsun:18:
Ahaha işte bu çok iyi kuzum
Kuzum bende sanırım şimdiden söyleyeceğim babama öğrensin Eylül'de Ağustos'da söylesem geç kalıcaz sanki bir de korkmaya başladım ya ben söylemeden öğrenirse sıkıldım gizli saklı yaşamaktan sanırım
maddi açıdan hazır değiliz biliyosun daha çeyizin bile tam değil ne bu acele babana kendin söylersin dedi
beklediğimden daha sakin bi tepkiyle karşılaştımmm
Günaydın kuzummne o fincanda duş keyfi mi yapıyon
günaydınn bi evlilik sözleşmesi derdim yoktu artık o da var
Anca ayılırım kızSen ne yapıyorsun
O ne kız nereden çıktı o
Geçmiş olsun canım sende benim gibi bogazlardan mı yakalandın bende o kadar ilaç içtim ki boğazım gıcık gibi öksürüyorum sızlıyor arada ateşleniyorum böyle bir hal:120:İlaç içiommmmmmm:84:
herhangi bi ölüm yada boşanma halinde şirketten ve mallardan hak talep etmiycekmişimm
sevgilimin bi abisi var saolsun felaket tellalı gibi
Geçmiş olsun canım sende benim gibi bogazlardan mı yakalandın bende o kadar ilaç içtim ki boğazım gıcık gibi öksürüyorum sızlıyor arada ateşleniyorum böyle bir hal
Varlıklı bir aile mi canım erkek arkadaşının ailesi gerçekten böyle bir şey mi imzalatacaklar sana normalde hak olan eşinden sana kalacaklar ya da Allah korusun da boşanma durumunda hak talep edeceklerin falan olmayacak sanki varlıkları için evleniyormuşsun gibi bir izlenim bıraktırmışlar çok zoruma gider böyle bir şey yangına körükle gitmek gibi olmasın ama
Geçmiş olsun canım sende benim gibi bogazlardan mı yakalandın bende o kadar ilaç içtim ki boğazım gıcık gibi öksürüyorum sızlıyor arada ateşleniyorum böyle bir hal
Varlıklı bir aile mi canım erkek arkadaşının ailesi gerçekten böyle bir şey mi imzalatacaklar sana normalde hak olan eşinden sana kalacaklar ya da Allah korusun da boşanma durumunda hak talep edeceklerin falan olmayacak sanki varlıkları için evleniyormuşsun gibi bir izlenim bıraktırmışlar çok zoruma gider böyle bir şey yangına körükle gitmek gibi olmasın ama
herhangi bi ölüm yada boşanma halinde şirketten ve mallardan hak talep etmiycekmişimm
sevgilimin bi abisi var saolsun felaket tellalı gibi
Geçmiş olsun canım o da çok fenadır tahmin edebiliyorumSağol kuzu sana da geçmiş olsun , yok benim boğaz değilidrr ylu enfeksynu kasık sancım çok ya ilaç içmektende nefret ediyorumm ama napimmm mecburrrrrrrrrrrrr
yok canım bunu benden sevgilim istemiyor zaten
abisi demiş
benimkide mutlu öyle hesapların peşinde koşan biri değil ben böyle birşeyi teklif etmem kimse bu konuda tek kelime etmiycek demiş
ablası aradı beni o anlattı durumları:44:
yok canım bunu benden sevgilim istemiyor zaten
abisi demiş
benimkide mutlu öyle hesapların peşinde koşan biri değil ben böyle birşeyi teklif etmem kimse bu konuda tek kelime etmiycek demiş
ablası aradı beni o anlattı durumları:44:
aileler işin içine girince bu durumların suyu çıkıyor resmen
Ohaaa
Abisine ne ki , sen karılık etçeksin çocuklarını doğurup büyütçeksin , allah gecinden versin kocana bişi olsa sen dımdızlak ortada kalcaksın
Abovvv ben olsam cingar çıkartırdımAbisinin haddine değil böyle diosa bir fesatlığı bir çıkarı var demektir
Geçmiş olsun canım o da çok fenadır tahmin edebiliyorum
Yok anladım abisi olayını canımcım zaten sana direk söyledi sandım yani söylemek biraz cesaret ister de ne hakla sevgilinde iyi söylemiş de ablasını anlamadım niye sana haber veriyor ki kendi aralarında kapattılarsa konuyu ablası da mı imzalamanı istiyor acep ben böyle düşünürdüm sevgilin söylememiş ablasının ne haddine kusura bakma da sen ne söyledin peki ?
Afferim dedirtmesin tabiii , abisine ne kii aç gözlü benceAblası neden anlatıo ki hiç dğru bişi değil bence
aileler işin içine girince bu durumların suyu çıkıyor resmen
ablası herşeyi anlatır bana iyiliğimi mi istiyo kötülüğümü mü bilmiyorum
ama abisinin planları başka babası işlerine yarıycak bi kız istiyodu adamın dini imanı para
benimkinin anlatmasını bekliycem anlatmazsada hiç sesimi çıkarmıycam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?