- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
- #4.461
Ya evet bebeğim ama para yerine geliyor hayaller bi daha gelmiyor
Ama işte yerine gelene kadar çekilen sıkıntı aileler yardım edemeyince herşeyi düşünmeye başlıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya evet bebeğim ama para yerine geliyor hayaller bi daha gelmiyor
şu yaşımda ölüp gidersem kalpten sorumlusu sevgilim hatunlar.....
bir insanın hayatı hep mi ani kararlar ile geçer....
yeni gündemimiz kasımda düğün yanlış okumadınız adam baya kasımda evlenelim yuvamızı kuralım diyor
iyi hoş bende isterim tek başıma olsam yarın basarım yıldırım nikahını....
ama benim okulum ve babam var!!! annemi saymıyorum o bi şekilde ikna olur ama babama ben kasımda evleniyorum desem kk olarak topluca helvamı yersiniz
diyorum ki bak canım öküzüm odunum bu iş yaş olmaz
adamın agzından çıkan tek kelime sen ikna edersin hee öyle kolaydı babam zaten benim seneye yazın evlenme fikrime bile daha tam idrak edemiyorken ben kasım için plan yapıcam:26:
hadi bi mucize oldu babam ikna oldu
ben kışın ortasında kır düğününü dış çekimi nasıl yapıcam balayına nereye gitcemm
o kadar hayalimi planımı çöpe mi atıcam olay bu mu yani
okul işine hiç girmedim farkındaysanız nakil yaparız ben hallederim diyor
kesinlikle bu işin daha fazla uzamasını istemiyorum dedi ve çok net konuştu ilk kez bu tavırla yaklaştı bana....
tabi kendi mezun oldu artık tuzu kuru gerisini mutlu hatun düşünsün:26:
ben napıcam yaa bu işi neresinden tutsam elimde kalıyor:84:
Tiramisuya bayılıyorum oyumu ona verdim eheheh
yeni gündemimiz kasımda düğün yanlış okumadınız adam baya kasımda evlenelim yuvamızı kuralım diyor
ama benim okulum ve babam var!!! annemi saymıyorum o bi şekilde ikna olur ama babama ben kasımda evleniyorum desem kk olarak topluca helvamı yersiniz
adamın agzından çıkan tek kelime sen ikna edersin hee öyle kolaydı babam zaten benim seneye yazın evlenme fikrime bile daha tam idrak edemiyorken ben kasım için plan yapıcam:26:
ben kışın ortasında kır düğününü dış çekimi nasıl yapıcam balayına nereye gitcemm
kesinlikle bu işin daha fazla uzamasını istemiyorum dedi ve çok net konuştu ilk kez bu tavırla yaklaştı bana....
Bak ya beğendin diye verdin dimi kuzum yoksa ben sizde ortak olun diye buraya yazdım yanlış anlaşılmak istemem hangisi güzelse hak geçmesin
Yok olurmu bebeğim zaten hepsi arasında tiramisu dikkatimi çekti hemen mıhhladım
Bu ne yarışması ki tatlım
günaydın canım yaa inan babam olmasa herşeyin bi yolu bulunurBir yandan çok güzel bir haber bir yandan dediğin gibi hayallerinin biraz daha farklı olması ne desem bilemedim kuzum okul var kır düğünü hayalin var baban var inşallah bir çözüme ulaşır
Sevdiceğine anlat kuzucum, illada anlamıyorum diyorsa ailesi ile bi akşam yemeği yada çayına gelsin bi konuyu babana açsınlar tatlımm.
Yemek yarışması canım tarifler paylaşılıyor bilinmeyen değişik tarifleri de öğrenmiş oluyoruz çok faydalı seni de bidahakine alalım
Senin ki sana hallenio daha fazla bekleyemio çocuk bak evlen kıs evlenn , keşke benim odun dese ahhh
günaydın canım yaa inan babam olmasa herşeyin bi yolu bulunur
ama kasım çok saçma bi ay tam okulların olduğu dönem
daha çeyizim yok
sömestrda olsun diyorum en azından yarım dönemi raporla devamsızlıkla bitiririm yada geçiş yaparım :26:
ilk geldikleri akşam hadi sizin kızı biz alalı artık okutalım derse babamın beni verceği varsada vermez
kızzz okulla babam olmasa ben onu yarın alırım nikahımaa
amaaa
Baban neden karşı çıkıyo canım , okuldan dolayı mı yoksa çok mu kıskanç ?
Sende enişteye söyle aman öyle birşey demesinler.
Babanda diyormuş verdiğim kızı geri alıyorum uleyynnn diye
Günaydın EfulimGunaydin kuzular :sly::sly::sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kışın olacaksa bir kaç ay daha beklenir ilk bahar da olur okul bittikten sonra kuzum bende sen sevdiceğini ikna et aileler hazır değil biz hazır değiliz okul da var bu kadar sabretmişiz 1 sene sabretsek bir şey kaybetmeyiz de yoksa bende evlenmek artık bir olmak istiyorum ama planlarımızın dışına çıkarak zorlamayalım kendimizi de bana dese sevdicek öyle bir şey kriz geçirebilirdim o kadar plan var hazırlık vargünaydın canım yaa inan babam olmasa herşeyin bi yolu bulunur
ama kasım çok saçma bi ay tam okulların olduğu dönem
daha çeyizim yok
sömestrda olsun diyorum en azından yarım dönemi raporla devamsızlıkla bitiririm yada geçiş yaparım :26:
Niye güleyim kuzum aşk olsun işte bak bu sayede yavaş yavaş deneyerek öğrenirsin ne güzellikler yapılır yarışma heyecanıyla topiğim var her türlü yardıma açığımBen birşey bilmiyorum ki
Sana birşey diyeceğim ama gülme ben kek bile yapmadım ya