• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

kesinlikle söylemelisin bi anda kabullenmiyolar çünkü ben babama 4. ayımızda söylemiştim baya zamanını almıştı kabul etmesi:31:
şimdi ramazanın ilk pazarı benim sevdiceğim iftara geliyor...
sonra babama kasımda düğün işini anlatıcam...
Allah yardımcımız olsun:18:

Dimi bence de ben söyleyeyim Ramazan'a bir girelim de ortalarına doğru artık :18:Allah yardımcımız olsun kuzum:31:

maddi açıdan hazır değiliz biliyosun daha çeyizin bile tam değil ne bu acele babana kendin söylersin dedi
beklediğimden daha sakin bi tepkiyle karşılaştımmm:53:

O zaman kuzum şuan ki şartlar elverişli değilse sende bi şekilde bunu nişanlına anlat :17: yapçak bişi yok okulunda var

Günaydınlar $coffeebath.gif

:120:İlaç içiommmmmmm:84:
Geçmiş olsun canım sende benim gibi bogazlardan mı yakalandın bende o kadar ilaç içtim ki boğazım gıcık gibi öksürüyorum sızlıyor arada ateşleniyorum böyle bir hal :5:
herhangi bi ölüm yada boşanma halinde şirketten ve mallardan hak talep etmiycekmişimm:52::52:
sevgilimin bi abisi var saolsun felaket tellalı gibi:27:

Varlıklı bir aile mi canım erkek arkadaşının ailesi gerçekten böyle bir şey mi imzalatacaklar sana normalde hak olan eşinden sana kalacaklar ya da Allah korusun da boşanma durumunda hak talep edeceklerin falan olmayacak sanki varlıkları için evleniyormuşsun gibi bir izlenim bıraktırmışlar çok zoruma gider böyle bir şey yangına körükle gitmek gibi olmasın ama :47:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım sende benim gibi bogazlardan mı yakalandın bende o kadar ilaç içtim ki boğazım gıcık gibi öksürüyorum sızlıyor arada ateşleniyorum böyle bir hal :5:

Varlıklı bir aile mi canım erkek arkadaşının ailesi gerçekten böyle bir şey mi imzalatacaklar sana normalde hak olan eşinden sana kalacaklar ya da Allah korusun da boşanma durumunda hak talep edeceklerin falan olmayacak sanki varlıkları için evleniyormuşsun gibi bir izlenim bıraktırmışlar çok zoruma gider böyle bir şey yangına körükle gitmek gibi olmasın ama :47:

Sağol kuzu sana da geçmiş olsun , yok benim boğaz değil :1: idrr ylu enfeksynu kasık sancım çok ya :5: ilaç içmektende nefret ediyorumm ama napimmm mecburrrrrrrrrrrrr :25:

yok canım bunu benden sevgilim istemiyor zaten
abisi demiş
benimkide mutlu öyle hesapların peşinde koşan biri değil ben böyle birşeyi teklif etmem kimse bu konuda tek kelime etmiycek demiş
ablası aradı beni o anlattı durumları:44:

herhangi bi ölüm yada boşanma halinde şirketten ve mallardan hak talep etmiycekmişimm:52::52:
sevgilimin bi abisi var saolsun felaket tellalı gibi:27:

Ohaaa :53::53::53:

Abisine ne ki , sen karılık etçeksin çocuklarını doğurup büyütçeksin , allah gecinden versin kocana bişi olsa sen dımdızlak ortada kalcaksın :53:
Abovvv ben olsam cingar çıkartırdım :30: Abisinin haddine değil böyle diosa bir fesatlığı bir çıkarı var demektir
:47:

Son düzenleme:
Sağol kuzu sana da geçmiş olsun , yok benim boğaz değil :1: idrr ylu enfeksynu kasık sancım çok ya :5: ilaç içmektende nefret ediyorumm ama napimmm mecburrrrrrrrrrrrr :25:
Geçmiş olsun canım o da çok fenadır tahmin edebiliyorum:25:
abisi demiş
benimkide mutlu öyle hesapların peşinde koşan biri değil ben böyle birşeyi teklif etmem kimse bu konuda tek kelime etmiycek demiş

Yok anladım abisi olayını canımcım zaten sana direk söyledi sandım yani söylemek biraz cesaret ister de ne hakla sevgilinde iyi söylemiş de ablasını anlamadım niye sana haber veriyor ki kendi aralarında kapattılarsa konuyu ablası da mı imzalamanı istiyor acep ben böyle düşünürdüm sevgilin söylememiş ablasının ne haddine kusura bakma da sen ne söyledin peki ?

abisi demiş

Afferim dedirtmesin tabiii , abisine ne kii aç gözlü bence :47: Ablası neden anlatıo ki hiç dğru bişi değil bence :20:

Ohaaa :53::53::53:

Abisine ne ki , sen karılık etçeksin çocuklarını doğurup büyütçeksin , allah gecinden versin kocana bişi olsa sen dımdızlak ortada kalcaksın :53:
Abovvv ben olsam cingar çıkartırdım :30: Abisinin haddine değil böyle diosa bir fesatlığı bir çıkarı var demektir
:47:
aileler işin içine girince bu durumların suyu çıkıyor resmen:25:
Geçmiş olsun canım o da çok fenadır tahmin edebiliyorum:25:

Yok anladım abisi olayını canımcım zaten sana direk söyledi sandım yani söylemek biraz cesaret ister de ne hakla sevgilinde iyi söylemiş de ablasını anlamadım niye sana haber veriyor ki kendi aralarında kapattılarsa konuyu ablası da mı imzalamanı istiyor acep ben böyle düşünürdüm sevgilin söylememiş ablasının ne haddine kusura bakma da sen ne söyledin peki ?

Afferim dedirtmesin tabiii , abisine ne kii aç gözlü bence :47: Ablası neden anlatıo ki hiç dğru bişi değil bence :20:

ablası herşeyi anlatır bana iyiliğimi mi istiyo kötülüğümü mü bilmiyorum
ama abisinin planları başka babası işlerine yarıycak bi kız istiyodu adamın dini imanı para:31:
benimkinin anlatmasını bekliycem anlatmazsada hiç sesimi çıkarmıycam:26:

aileler işin içine girince bu durumların suyu çıkıyor resmen:25:

ablası herşeyi anlatır bana iyiliğimi mi istiyo kötülüğümü mü bilmiyorum
ama abisinin planları başka babası işlerine yarıycak bi kız istiyodu adamın dini imanı para:31:
benimkinin anlatmasını bekliycem anlatmazsada hiç sesimi çıkarmıycam:26:

Aynen canım sonra gider ablasına kızar , ablasıda bak hemen yetiştirmiş gelin der ailesine söyler kabak sana patlar :47:
Aman takma abisinii , senin nişanlın ne güzelde ağzının payını vermişş , boşver kapat konuyu gitsin , ablasıda patavatsz ve dedikoducu sanırım :44:

Son düzenleme:
Back