• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Günaydın Efulim :16:

Kışın olacaksa bir kaç ay daha beklenir ilk bahar da olur okul bittikten sonra kuzum bende sen sevdiceğini ikna et aileler hazır değil biz hazır değiliz okul da var bu kadar sabretmişiz 1 sene sabretsek bir şey kaybetmeyiz de yoksa bende evlenmek artık bir olmak istiyorum ama planlarımızın dışına çıkarak zorlamayalım kendimizi de:38: bana dese sevdicek öyle bir şey kriz geçirebilirdim o kadar plan var hazırlık var:60:

Niye güleyim kuzum aşk olsun işte bak bu sayede yavaş yavaş deneyerek öğrenirsin ne güzellikler yapılır yarışma heyecanıyla topiğim var her türlü yardıma açığım:16:

Ayy canım arkadaşım sağol :38::54::54:

agustos isteme eylülde nişan kasımda kına gecesiyle düğün.....
onca hazırlık...
ramazanın ilk haftası gelcek tanışcak sonra ailesi gelcek :26:

Hımmm anladım bebeğim :26:
Ben tanıştılar sanıyordum evet bu şekilde biraz arka arkaya olabilir gerçekten ama yine ümidini kesme ya :29:

Teşekkür ederim canım benim ama Özge'ye dediğim gibi beğendiysen ver arkadaşların haklarına girmeyeyim böyle bir yarışma var sizinde bilginiz olsun diye paylaştım sayfa da :16:insanın canı tatlı çekiyor dimi:27:

Yavrum yeminle tiramisunun sana ait olduğunu vermeden oyumu ona attım ciddi bak :1:

Teşekkür ederim canım benim ama Özge'ye dediğim gibi beğendiysen ver arkadaşların haklarına girmeyeyim böyle bir yarışma var sizinde bilginiz olsun diye paylaştım sayfa da :16:insanın canı tatlı çekiyor dimi:27:

hepsine baktım seni seçtim pikaçuuuu:27::27::27:
özellikle benim gibi stres altındayken dahada önemli bu tatlı krizleri:27:
2 ağustos diye düşündük sözü:44:

Yavrum yeminle tiramisunun sana ait olduğunu vermeden oyumu ona attım ciddi bak :1:
Ahaha işte bu çok iyi kuzum :52:
hepsine baktım seni seçtim pikaçuuuu:27::27::27:
özellikle benim gibi stres altındayken dahada önemli bu tatlı krizleri:27:
2 ağustos diye düşündük sözü:44:

Kuzum bende sanırım şimdiden söyleyeceğim babama öğrensin Eylül'de Ağustos'da söylesem geç kalıcaz sanki bir de korkmaya başladım ya ben söylemeden öğrenirse sıkıldım gizli saklı yaşamaktan sanırım:31:

Ahaha işte bu çok iyi kuzum :52:

Kuzum bende sanırım şimdiden söyleyeceğim babama öğrensin Eylül'de Ağustos'da söylesem geç kalıcaz sanki bir de korkmaya başladım ya ben söylemeden öğrenirse sıkıldım gizli saklı yaşamaktan sanırım:31:

kesinlikle söylemelisin bi anda kabullenmiyolar çünkü ben babama 4. ayımızda söylemiştim baya zamanını almıştı kabul etmesi:31:
şimdi ramazanın ilk pazarı benim sevdiceğim iftara geliyor...
sonra babama kasımda düğün işini anlatıcam...
Allah yardımcımız olsun:18:

Back