- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #4.481
valla iki ucu pis değnek şu an benim elimde:18:
Kuzum sende istiyorsun söyle o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla iki ucu pis değnek şu an benim elimde:18:
Günaydın Efulim
Kışın olacaksa bir kaç ay daha beklenir ilk bahar da olur okul bittikten sonra kuzum bende sen sevdiceğini ikna et aileler hazır değil biz hazır değiliz okul da var bu kadar sabretmişiz 1 sene sabretsek bir şey kaybetmeyiz de yoksa bende evlenmek artık bir olmak istiyorum ama planlarımızın dışına çıkarak zorlamayalım kendimizi de bana dese sevdicek öyle bir şey kriz geçirebilirdim o kadar plan var hazırlık var
Niye güleyim kuzum aşk olsun işte bak bu sayede yavaş yavaş deneyerek öğrenirsin ne güzellikler yapılır yarışma heyecanıyla topiğim var her türlü yardıma açığım
Kuzum sende istiyorsun söyle o zaman
Ayy canım arkadaşım sağol
söyliycemde alcağım tepkiden korkuyorummm:18:
yoksa kuzucumla evlenmek en büyük hayalimm
Ya Kasım'a da daha çok varki.
Bence söyle gitsin.
agustos isteme eylülde nişan kasımda kına gecesiyle düğün.....
onca hazırlık...
ramazanın ilk haftası gelcek tanışcak sonra ailesi gelcek :26:
Kuzular nörüyonuzzz???
Ahaa ne dediii ?
anneme dedimm
Aaa iyi tepki vermişler bak korktuğun gibi olmadı
oyum senindir ayy canım nasıl tatlı çekti
Teşekkür ederim canım benim ama Özge'ye dediğim gibi beğendiysen ver arkadaşların haklarına girmeyeyim böyle bir yarışma var sizinde bilginiz olsun diye paylaştım sayfa da insanın canı tatlı çekiyor dimi
Teşekkür ederim canım benim ama Özge'ye dediğim gibi beğendiysen ver arkadaşların haklarına girmeyeyim böyle bir yarışma var sizinde bilginiz olsun diye paylaştım sayfa da insanın canı tatlı çekiyor dimi
Ahaha işte bu çok iyi kuzumYavrum yeminle tiramisunun sana ait olduğunu vermeden oyumu ona attım ciddi bak
hepsine baktım seni seçtim pikaçuuuu
özellikle benim gibi stres altındayken dahada önemli bu tatlı krizleri
2 ağustos diye düşündük sözü:44:
Ahaha işte bu çok iyi kuzum
Kuzum bende sanırım şimdiden söyleyeceğim babama öğrensin Eylül'de Ağustos'da söylesem geç kalıcaz sanki bir de korkmaya başladım ya ben söylemeden öğrenirse sıkıldım gizli saklı yaşamaktan sanırım
daha babama demedim ki asıl bombayı babam patlatırr:18: