- Konu Sahibi balbocegi35
- #4.041
Kizlar benim sozum iptal cenazemiz var, dedem hakkin rahmetine kavustu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başın sağolsun canım Allah mekanını cennrt etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim de bu yaz nişanım olabilir. Neler gereklidir, nişan alışverişinde neler alınır, liste yapan varsa ve nişan konusunda bilgisi olanlar benimle de paylaşabilir mi?
günaydın hatunn ayyy baktım olsada yesemmmGünaydınlar hayırlı haftalar herkese bende yemek yarışmasına katılmış bulunmaktayım bakın bakalım beğenecek misiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728326&p=35750681&posted=1#post35750681
Canım çok skkın kızlar. Yine sabah sabah annemle atıştık. O böyle yapınca benim eve gitmek gelmiyo içimden
Canlarımmmmmm size bomba haberlerle döndüm.
Dün sözde aile büyüklerimiz yemek yiyecekti beraber.
Babam bana sürpriz yapmış Havuzbaşını çok sevdiğim için nişanıma havuzbaşı bi yer tutmuş.
Ee bugüne kadar hep evde isteme ile nişan bir olur demiştik ama işler değişince dün isteme gerçekleştiii
Yyüzükler takıldı.
Ayy halimizi görseydiniz şoka girerdiniz.
Ben Sözlüm onun kuzeni araba ile bi çıktık koştur koştur çikolata yaptırdık tepsi ayarladık çiçek hazırlattık.
Hepimöiz ayrı yerlere dağıldık herşey şaka gibiydi valla. Çok komikti.
Ama sonunda çok sevimli ufacık bi törenle sözlendikkkkk.
Artık ben sözlü bir bayanım öhöm öhöm
günaydın hatunn ayyy baktım olsada yesemmm
günaydın canım sıkma canını alttan al annen sonuçta :)
Canım niye atıştınız git olur mu hiç annelerimiz kıyamaz bize bizde onlara konuşarak çözersiniz inşallahCanım çok skkın kızlar. Yine sabah sabah annemle atıştık. O böyle yapınca benim eve gitmek gelmiyo içimden
Bir dilimini ayırırım kuzum gelgünaydın hatunn ayyy baktım olsada yesemmm
Canlarımmmmmm size bomba haberlerle döndüm.
Dün sözde aile büyüklerimiz yemek yiyecekti beraber.
Babam bana sürpriz yapmış Havuzbaşını çok sevdiğim için nişanıma havuzbaşı bi yer tutmuş.
Ee bugüne kadar hep evde isteme ile nişan bir olur demiştik ama işler değişince dün isteme gerçekleştiii
Yyüzükler takıldı.
Ayy halimizi görseydiniz şoka girerdiniz.
Ben Sözlüm onun kuzeni araba ile bi çıktık koştur koştur çikolata yaptırdık tepsi ayarladık çiçek hazırlattık.
Hepimöiz ayrı yerlere dağıldık herşey şaka gibiydi valla. Çok komikti.
Ama sonunda çok sevimli ufacık bi törenle sözlendikkkkk.
Artık ben sözlü bir bayanım öhöm öhöm
inanamıyoruuummmmmmm
ayyyyy düşüncesi bile şaka gibi
maşallahhh
Bir dilimini ayırırım kuzum gel
[/B][/I]
Canım niye atıştınız git olur mu hiç annelerimiz kıyamaz bize bizde onlara konuşarak çözersiniz inşallah
Bir dilimini ayırırım kuzum gel
Özgem çok çok sevindim ne kadar güzel bir süpriz olmuş o öyle maşallahböyle bir anda olması daha çok mutlu etmiştir sizi koşuşturma olsa da tatlı telaşlar çok güzel olmuştur herşey eminim nişanında zaten belli harika geçecek Rabbim tamamına erdirsin canım benim artık sözlü bir hatunsun :132::119: