• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Günaydın kızlarrrrr :23::16::16::16:

Nasılsınız kuzular. Buralar çok boş kalmuş yahu ders aşkıla ölüp bitiyoruz valla:9::9:

Hayırlı cumalar:16:

Nasılsınız kuzular. Buralar çok boş kalmuş yahu ders aşkıla ölüp bitiyoruz valla:9::9:

Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın evet burada kimse yok bugünlerde ders mi çalışıyorsunuz beni iş yerinde yalnız bırakın tabi:19:
Gunaydinnnn :)

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Günaydın canım nasılsın:21:

Günaydın canım nasılsın:21:[/QUOTE]

Iyiyim canim burasi bombos kaldi son zamanlardaaa aktif degil hicc

Günaydınlar hayırlı cumalar :16:

Gunaydinnnn gelincikler :))

Bebişkommm aşırı derecede özledim yahu ne alemdesinizz yavrucum

herkese günaydınnnn şu finaller bitsede canlansak:27:

Hoşbuldummm canımm :)

Ben demin bir topikte sormuştum ama henüz cevap gelmedi buraya da sorayım :)

2016 haziran da okulum bitiyor düğün ya 2016 kasımda yada 2017 haziran da istiyoruz erkek arkadaşımla hatta o okul bitince direk istiyor

Ama benim kafam karısık okul bitince kasımda evlenmek çok mu erken olur sence yok 1 sene bekleyip haziran da mı evleneyim bilemiyorum :26:

Hoşbuldummm canımm :)

Ben demin bir topikte sormuştum ama henüz cevap gelmedi buraya da sorayım :)

2016 haziran da okulum bitiyor düğün ya 2016 kasımda yada 2017 haziran da istiyoruz erkek arkadaşımla hatta o okul bitince direk istiyor

Ama benim kafam karısık okul bitince kasımda evlenmek çok mu erken olur sence yok 1 sene bekleyip haziran da mı evleneyim bilemiyorum :26:

ben haziranda mezun olup temmuzda düğün yapmayı planlıyorumm:1::1:
herşey hazır olursa beklemeye gerek yok bence:27:

ben haziranda mezun olup temmuzda düğün yapmayı planlıyorumm:1::1:
herşey hazır olursa beklemeye gerek yok bence:27:

Açıkçası bende hemen istiyorum erkek arkadaşım askerden gelecek 4 ay sonra işe girecek hemen para biriktirmeye başlayacak zaten ee 2 sene kadar zaman var

Ama aileme ayıp olur sanki diye tedirginlik yasıyorum birde bazı seyleri kendim alayım diye 1 sene çalışsam mı diyorum

Ayy bilemedimm :17:

Sen 3. sınıf mısın şuan :)

Back