Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

çok teşekkür ederizz sende durumlar ne canımm

Bende durumlar hala net değil cnm :S Erkek arkadaşım temmuzun ilk haftası askerden geliyor. geldiğinde ramazan zaten .Bayramın sonrasında da istemeye gelecekler ama bizim tarafta hala net bişey denilmedi

o tarlatanlı kocaman elbselerden uzak dur bence daha uçuş uçuş bişey blursun canım

Ayy ben sevmiyorum onları giyemem asla a kesim sade cici elbise geçio aklımdan, balık abiye uzun kuyrklu sade kuyrğu fırfırlı güzel olabilir , ahh tosunum gelsede bir dolaşsak baksak mağzalara

Bende durumlar hala net değil cnm :S Erkek arkadaşım temmuzun ilk haftası askerden geliyor. geldiğinde ramazan zaten .Bayramın sonrasında da istemeye gelecekler ama bizim tarafta hala net bişey denilmedi

neden net birşey demyorlar ki bende eylülü bekliyorum ama ramazdan sonra herşey olabilir:26:

Ayy ben sevmiyorum onları giyemem asla a kesim sade cici elbise geçio aklımdan, balık abiye uzun kuyrklu sade kuyrğu fırfırlı güzel olabilir , ahh tosunum gelsede bir dolaşsak baksak mağzalara

bendeee eminönünee gitmek istiyorum ama adam burnunun ucunu bile şantiyeden çıkarmıyo

Napıosunuzz kızlarr bu hafta ders çalışmam gerektiğinden pek aranızda olamıcamm unutmayın beni tmm mııı Küserimm bak heeee

Aaa çok uygunmuş gerçekten.
Ama çekimleri nasıl hiç gördün mü çektiği resimleri.
Sonradan fiyasko çıkmasın canım.
Bide öğrenci nerede?

Evet gordum fena degil bence. Ogrenci nisanimin olacagi sehirde yasiyo

Aile pek memnun değil istemiyorlar.Oyüzden
askerden bi gelsin düzelir canım herşey tam olarak sorun ne ki:44:
Tarih bi tam kesinleşsin canım çok şey yapıyorum hepsini tek tek yazacağım
söylemezsen ölürüm meraktan
Napıosunuzz kızlarr bu hafta ders çalışmam gerektiğinden pek aranızda olamıcamm unutmayın beni tmm mııı Küserimm bak heeee

seni unutmaya ömrüm yeter mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…