- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #3.261
Nişan yapıcak olan hatunlara hayırlı olsun şimdiden kızlarr.Gördüğüm kadarıyla hazırlık yapıyorsunuz ne güzell
ayyy bu çok güzzel bi haber blursun inşallah canım güzel uygun bir yer
inşallah canım ya , benim beğendiğim balık elbiselerde çok sönük kalıcak , nasıl bişey tercih edebilirim :26:
çok teşekkür ederizz sende durumlar ne canımm
o tarlatanlı kocaman elbselerden uzak dur bence daha uçuş uçuş bişey blursun canım
Bende durumlar hala net değil cnm :S Erkek arkadaşım temmuzun ilk haftası askerden geliyor. geldiğinde ramazan zaten .Bayramın sonrasında da istemeye gelecekler ama bizim tarafta hala net bişey denilmedi
Ayy ben sevmiyorum onları giyemem aslaa kesim sade cici elbise geçio aklımdan, balık abiye uzun kuyrklu sade kuyrğu fırfırlı güzel olabilir , ahh tosunum gelsede bir dolaşsak baksak mağzalara
neden net birşey demyorlar ki bende eylülü bekliyorum ama ramazdan sonra herşey olabilir:26:
nişan için neler yapıyosun canım
Aaa çok uygunmuş gerçekten.
Ama çekimleri nasıl hiç gördün mü çektiği resimleri.
Sonradan fiyasko çıkmasın canım.
Bide öğrenci nerede?
askerden bi gelsin düzelir canım herşey tam olarak sorun ne ki:44:Aile pek memnun değil istemiyorlar.Oyüzden
söylemezsen ölürüm meraktanTarih bi tam kesinleşsin canım çok şey yapıyorum hepsini tek tek yazacağım
Napıosunuzz kızlarr bu hafta ders çalışmam gerektiğinden pek aranızda olamıcamm unutmayın beni tmm mıııKüserimm bak heeee
askerden bi gelsin düzelir canım herşey tam olarak sorun ne ki:44:
söylemezsen ölürüm meraktan
seni unutmaya ömrüm yeter mi
Günaydın Güzelliklerrr
günaydınnn burası çok sessiz kalıyoo:26:
Evet çok sakin :26:canım nasılsın
Gunaydin kuzular :))
Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?