- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #3.121
Sağol kuzum , evet kıvrımlı almış şık duruyo diye ama alyansla takmak çok sıkıntı ama çok önemli değil kuzum ben takıcam ikisini bir değiştrmek istemiyorum ilk yüüzüğüm hatıra artık ömürlük
Ben sarı yaptırsam da biliyorum siyaha dönücem ama napim içimde kaldı , şöylee bi peruk olsa makyaj yapıp taksam denesm kullanblr miyim yakşçak mı diye ama yoktırsıyorum ama uçlarını belki ombre yaptırablirim bende nişandan snra
Bende öyle düşünüyorum kuzum çok önemli esas teştaşım normalde hiç sevmem tektaş ama teklifte taktı çıkmaz artık ömürlük inşallah ilerde tamtur alacağım ama aklımdaayrı ayrı kullanırız artık ne yapalım
Herzaman felsefem içinde kalcağına elinde kalsın dırYaptır kuzum içinde kalmasın
Aynen canım napacan çekmeyipde çekecennn mecbuUuUr
Benim arkadaşın nişanlısıda tektaş almış ama o pırlanta diyo heryerde telefonda varya gör nasıl abartıo ben dedim ki vay bee heralde çok güzelsonra bir gün ailecek oturmaya gittik kız dedim çıkar pırlantana bakıcam , aha bir çıkardı abartmıyorum ha sinek kafası kadar ve dio ki 4milyar , annemde aldı baktı annemde bişi diyemio bende , annm bana bakıo ben ona , o kadar abartılı anlatımı karşısında onu görünce şok olduk gören herkes abarttığı için kesin gülüyordur ki netten baktım taşı para edio 18k pırlanta boyutuna göre para edio , altını kalın taşı gözükmüodu ve asla 4milyarlık bişi değildi
Tünaydınlarrr
Özge muayene nasıl geçti ?
Ama tırsıyorum saçlarım o kadr uzadı ya yanarsa , ya dökülürse ya kel olursam:26:bir de güzel durmazsa oturup ağlarım
4 bin mihay maşallah ya ben anlamıyorum bu insanlar neyin havasını atıyor huzur önemli olan mutluluk onlar olmayınca tektaşına pırlantasına falan bakıp mutlumu olacakmış bence abartı görmemişlik bunlar canım mesela ben tamtur alacağım ama pırlanta değil altın alacağım taşın kendi para ediyor işte ben model için alacağım o kadar para veremem içime oturur
Tünaydın kuzum muayene istediğim gün gidip ameliyatımı olabilirmişim, iş günü belirlemeye kaldı sadece tatlım
Bunada şükür rabbim beterinden korusun inşallah.
Kuzum parasını geçtim de kuaför yok kiAy Allahkorusunn Onun için güvenilir işin ehli olan bi kuaför sart canım oda =çok para
Kız oturur tabi oturma mı
Daha alınacak yapılacak çok şey var şahsen sevdigimde alsa bana o kadar para verse üzülürüm ya kızarım hattabizim önceliğimiz pırlanta değil şuan
Oje sürüp geleceğim hemen akşam sözlüm gelecek , dikkat ettiyseniz artıkın 'SÖZLÜM' diyorum
Görmemişin bir sözlüsü olmuş tutmuş parmağını kırmışayy iğrenç oldu
aynen canım bnde öyle düşünüyorum ama 4 binde abartı krdeş , hadi 2 desin canımı yesin
Aahahahhane renk süreceksin bakıyım Bir arkadaşımı hatırlattı bana 4 binlik bir yüzük istiyordu fiyatı da aynı he abartmıyorum illa onu alacak yoksa evlenmem diyordu çocukla kavga bile etmişti çocuğa biraz pahalı gelmiş yüzük daha isteme nişan falan yok yani aralarında sevgililer kız havalarda illa değer verdiğini öyle gösterecek öyle değer veriliyor oluyor sanki sonuç ayrıldılar bu sebepten değil tabi kız istemedi ayrıldılar artık çocuk yüzüğü almayı kabul etmedi de kız soğudu mu ondan yoksa yüzüğü aldı da kız tekmeyi mi bastı bilemiyorum genelde arabası olan zenginlerle takılmak isterdi hep
Kırmızııı sürdüm bileBence o kızın niyeti bozuk
Uww bayılırım kırmızı ve tonlarına özellikle bordo vişne çürüğü hastasıyım ben hiç o tonlarda ruj biliyor musun ben bir bulamıyorum yaBence de bozuk zaten sevmem kendisni haset birşeydi konuşmuyorum uzun zamandır
Zevkler aynı kız senle bende o ton ojelere bayılırım , valla kuzu o rujdan bi tane var o da 2011den beri sakladığım özel tester ruj arkadşımdan alıp kaçtım çnkü tam benlikti fazla yağlı değil kırmızı vişne çürüğü gibi ama cırt değil çok tatlı rengi avonun ama altındki yazı silinmiş çok araştrdım ne olduğunu bulamadım , bulsamm 2011den bu yana tester ı saklamama gerek kalmıcak
Sen beyaz makyaj yapıp gözlerine dipleenr çekip kırmızı ruj sürüyorsundur
Bulamıyorum bulsam sürcemsözümde ve düğünümde düşündüğüm makyaj için gerekli kuzum takma kirpik takacağım kırmızı ruj beyaz aydınlatıcı eyeliner tamam işte benim makyajım hafif fondöten kahveli pembeli ama kahvesi daha fazla olan bir allık tamam işte ama bulamıyorum Normalde de dediğin gibi bir şey yapıyorum ama eyeliner sürüyorum rimel tenim beyaz zaten fondoten sürüyorum hafif allık hafif kırmızıya benzeyen bir rujum var garibim onu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?