Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar yaa saçıma böyle ombre yaptırmayı düşünüyorum bugün yada yarın ama çok kararsızımmm nasıl olurr diyee :26:

Hayirli olsun :) Hani kuzum alyansin bakalimm

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Ortasını yaptırdım greg deseni, erkek modeli olmaz dediler ben ısrar ettim , ve gerçekten gönlüme göre oldu
Söz mendil kutusu diye niyetlenip yapmıştım ama annm söz mendili ayarlayamadı bende bitmiş halini paylaşayım dedim sizlerle

İyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın ?

Bende iyiyim canım çok şükür günü bitirmeye çalışıyorum diyeyimÇok güzeller mutlulukla aşkla takın kuzumbenim tektaşımda böyle kıvrımlı ve sanırım biz ayrı takmak zorundayız farklı parmaklarda alyansla arasında boşluk oluyor sen bir mi takmayı düşünüyorsun

hayırlı olsun kuzucum ben çok beğendim kutuda güzel olmuş
ben mendilin kutusunu ahşap işlemeli küçük bi sandık yada aynalı kutu istiyorum

Sağol kuzum , evet kıvrımlı almış şık duruyo diye ama alyansla takmak çok sıkıntı ama çok önemli değil kuzum ben takıcam ikisini bir değiştrmek istemiyorum ilk yüüzüğüm hatıra artık ömürlük

Ay kuzum sormaa aylardır aklımda ama yaptırma cesaretimi topladım iyice tek korkum saçlarımı yakmaları Çok begeniyorum ya bugün yada yarın gidicem inşallah Allah kerim bakalım

Saçların ne renk canım senin ? benim yeni boyalı bir de siyah , siyah çok zor açılıo ve yanıo sonrasında nişan var bende istiyorum ama nişanda sonra allh ne verdyse yapıştırcam kafama boyaları bir de ben buğday tenliyim esmer değilim ama kaşım kirpiğimde siyah ve daha önce karamel yaptım ölü suratı gibi olmuştu , sarı balyaj da yaptırbilrm ama makyaj şart

Hayırlı olsun kuzumm . Allah ağız tadıyla takmayı nasip etsin inşşallah

saçın siyahsa çok dikkat et kuzumm bende bi ara siyah saç kullandım açılması ne kdr zor ve yıpratıcı çok iyi bilirim Evet kuuzum açık renk çok yakışşada makyaj sart çok soluk gözüküyosun yoksa :26:
Canım saçım Kumral uzun zamandır kumral kullanıyorum buda resmi

Anladım canım sen beyaz tenlisin sana gider, kendi resmin mi canım bu ?
Evet yanıo ama yanmasın diye içine zeytinyağı koyuyorlar , saç açılınca biri kızıl diğeri sarı bi yanı turuncu oluo , ben bi keresinde arkdşa yaptırdm gece4 e kadar saç açtırıp boyattık 2 kişi , benim köpük boya tutmadı gece de napacan ertesi gün işe öyle gittim
kimisi denizli horozu dedi , kimisi menemen yemişsinde öylece bırkmışsın ddedi dlga geçmişlerdi

Evet bebeğim kendi resmim bu

Hhahahaaa çok iyi bilirim kuzum zamanında bnde kuaförede siyah saçımı açtırdıgım zaman 6 da girmiştim kuaföre gece 12 de çıktım Üsütne saçlarım felaket yıprandı bide Siyah saçı çok sevdiğim halde bi daha tövbe ettim ya çok eziyet çektirdi bana

Ben sarı yaptırsam da biliyorum siyaha dönücem ama napim içimde kaldı , şöylee bi peruk olsa makyaj yapıp taksam denesm kullanblr miyim yakşçak mı diye ama yok tırsıyorum ama uçlarını belki ombre yaptırablirim bende nişandan snra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…