Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Aynen bebeğim ya hem gelmesin okadar kısa zaman için yorulmasın masraf yapmasın istiyosun hemde gelsinde bi göreyim diyosun çok değişik bi duygu

valla öyle , kızlar aynı yerde otursaydık görüşürdük , benim hiç arkdşım yok a sosyal bir insan oldum çıktım kursuda bırkınca , ev hanımı gibi oldum sözlümle geziyoruz sadece ama bazen kız kıza kaynatmk istiyor insan herşeyide konuşamıosun ki erkek arkdşnla

Aynen kuzumm kız arkadaşlarla çıkıp kaynatmak çok başka

Aynen kuzumm kız arkadaşlarla çıkıp kaynatmak çok başka

Ben konuşkan biriyim ve çevremce genelde hep sevilirim sevmeyenlerde toplum içindeki sivri tipler varya onlardandır hep , ah lise dönemimi hatırlıyorumda bi masanın etrafına toplaşırdık gırgır şamata şebeklk dedikodu ay ne ararsan vardı kopardık şimdi herkes ya evlendi ya nişanlı yada işinde gücünde bağlar bir koptu o kopuş , bazılarınıda silmek zornda kaldm

aynn kuzum zaman geçtikce herkez kendi hayatına yöneliyor. Herkezi hayat telaşı sarıyor iş güç aile kuranlar oluyor eskisi olmak imkansız oluyor zaten nerdeyse

aynn kuzum zaman geçtikce herkez kendi hayatına yöneliyor. Herkezi hayat telaşı sarıyor iş güç aile kuranlar oluyor eskisi olmak imkansız oluyor zaten nerdeyse

Erkeklerde böyle olmuyor ama olsa keşke biz bayanlar kopuyoruz heppp

Aynen kuzum zaten bütün dert bizde değilmi yahuuu evlen çocuk doğur eve bak kocaya bak çocuga bak kıl al onu al bunu al oofff

Off kıl deme bana yarama tıuz bastın afedersin biraz kıllı biriymde :26:göbeğimde bile var , salonda yapmazsam ya lazer alıcam yada gidip yaptırıcam snir oluyorum !

Off kıl deme bana yarama tıuz bastın afedersin biraz kıllı biriymde :26:göbeğimde bile var , salonda yapmazsam ya lazer alıcam yada gidip yaptırıcam snir oluyorum !

Al benden de o kadar yaa. Az önce bi topiğe dah ayazdım elimde 3 sihrim olsa birini kıllarımı yoketmek için kullanırdım yahuu

Al benden de o kadar yaa. Az önce bi topiğe dah ayazdım elimde 3 sihrim olsa birini kıllarımı yoketmek için kullanırdım yahuu

Ayy koptummm Keşkee ama nerdeee , ev lazeri yok etmiyormş da tüğün çıkmamasını sağlıomş uyutuyomuş bana çok iyi geldi , ben eplsyn yernde çlştım zaten bitme garantisi yok ve geri dönüşümü horman değişimiyle birlkte oluyor , o yzden ev lazeri cazip gelio heryere tut lazeri

Bende duydun kuzum ev lazerini nasıl birşeyki acaba fiyatı neki

G.gdyr sitesin 1069 gördüm en son ö.şnl vs .. diğer yerlerde 1.300/1.400tl canımcım bi ara alıcaktım ta ki söz çıktı ortaya kaldım yine kıllı toparlk gibi

yüksekmiş baya burda biizm yeni bir güzellik merkezi açıldı . Açılışa özel kampanya yaptılar bütün vücut kolda dahil 1.300 tl . kadın 8 seans da kesin çözüm diyor . Bilemedim ama :26:

yüksekmiş baya burda biizm yeni bir güzellik merkezi açıldı . Açılışa özel kampanya yaptılar bütün vücut kolda dahil 1.300 tl . kadın 8 seans da kesin çözüm diyor . Bilemedim ama :26:

Kesin çözüm diyen yalan söylüyor canım sakın inanma , kesin çözümü yok bu kılların , mutlaka kalıntısı ve geri dönüşümü var ve makinaya da bağlı kimisi ütüleme ,ıpl ,diod, alex, soprona mı öle bişi işte her neyse makinesine göre de fiyat var ama en iyisi alex şuan , ve tüm vücut diyorlar ya müşteri çkmek içinde yapıyorlar , bacak mesela yarımdır içinde kol yoktur, bikini bölgesi gntal bölgeyi kapsamıyordur gibi... ve 8 seansta da bitmiyor , ah ben o çalıştğm yerde hergün şikayet duyuyodum sabhtan akşama kadr kadın dırdırı abowww oranın sahbi yalan söylüyor kadnlar bana patlıodu 1 haftada bastım istifayı çıkartmadlar da 1ay zor dayandıydımmm ayyhhh :18:

Ay zaten öyle yerde çalışmayı tahmin bile edemiyorum karı dırdırı çekilmez yahu hele bide kokanaların dırdırı Allah uzak etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…