Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

O ne öyleSen ne fenasın öyle seni kızdırmayalım amanın kök söktürürsün bizlere topiğe girmeyi engellersin falan

Kız az çok benziyoruz seninle bak bende de erkek arkadaşıma her şey serbest tam aksi acayip sevecen sırnaşık bir hatun oluyorum yanındainsanlara karşı sanırım dürüst olmadıklarını düşünüyorum artık o yüzden karekterim bu yönde gelişti çocukluğumdan geliyor bencealınganım bende

Hahahah
Hiç hoşlanmam bana şaka yapılmasından ne gereği varki arkadaşım.
Önce ki iş yerimde sürekli şakalaşan bi adam vardı ben hep ağırbaşlıydım onun şakalarına katılmadığım için hiç sevmezdi beni ayrıca sırf onun laubali tavırlarından tiksinç olduğum için çıkmıştım işte. kıl olurum öyle tiplere.

Laubali insandan hiç hoşlanmam bende hele hele el şakalarından nefret ederim azıcık ağır olur insan iş ortamında samimiyeti hiç sevmem

Tatlım 2,5 Yıllık bi ilişkim vardı şark görevini yapıyordu Hakkaride ve ben o dönem bboyunca onu sabırla bekledim.
Sonra Batıya tayin oldu her gece barda gönlüm hovarda yaşamaya başladı :))
Neyse biz aynı isimde ortak face kullanıyorduk orada bi kız vardı ama hiç aklımdan kötü birşey geçmemişti çünkü ikimizin resimelrini bile beğeniyordu falan.
Sonra erkek arkadaşım beni o kızla aldattı tabi ben aldattığını sonradan öğrendim bana bitti dedi çekti gitti.
Neler yaşadım neler.
Bu olaylar olalı 1,5 yılı geçti.
Bundan 7-8 ay önce ben yanlışlıkla rehberimde gezerken bunu aradım telefonda dokunmatik biranda dondu kapatamadım da çaldığını duyuyorum ama kapatamadım neyse kendine gelince tel hemen kapattım.
Baktım arıyor eski sevgilim işte özge efendim neden aradın vs vs dedim yanlışlıkla oldu ama salak inanamadı.
Ertesi günü baktım bi no beni arıyor açtım, Bi yalak ses cırtlak özgee ile mi görüşüyorum bende evet dur tahmin edeyim m nin kız arkadaşınız yanlıklıkla aradım vs vs desemde kız anlamadı bana demesin mi bıktım artık yüzsüzlüğünden diye ayy neye uğradığımı şaşırdım.Kız benim sevgilimi ayartıyor ama bana yüzsüz diyor, o güne kadar kıza en ufak bi hakaretim olmamıştı tabi onunla aldattığını bilmediğimi sanıyordu ben bu kıza bildiğim bütün küfürleri saydım şok oldu oda aniden kapattı telefonu ama deli gibi arıyorum yine bana yüzsüz diyene bak ya.
Bu sadece tek olay neler yaşadım neler.
O şerefsize hakkımı hiç bir zaman helal etmiyorum ona da dedim zaten eğer benden önce ölürsen mezarında helallik için dört dön inşallah dedim.
Bana yaptıklarını saysam şok olursunuz.
Ama atlattım hepsini çok şükür, seviyorum seviliyorum şimdi rabbim daim etsin inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:

Tatlım 2,5 Yıllık bi ilişkim vardı şark görevini yapıyordu Hakkaride ve ben o dönem bboyunca onu sabırla bekledim.
Sonra Batıya tayin oldu her gece barda gönlüm hovarda yaşamaya başladı :))
Neyse biz aynı isimde ortak face kullanıyorduk orada bi kız vardı ama hiç aklımdan kötü birşey geçmemişti çünkü ikimizin resimelrini bile beğeniyordu falan.
Sonra erkek arkadaşım beni o kızla aldattı tabi ben aldattığını sonradan öğrendim bana bitti dedi çekti gitti.
Neler yaşadım neler.
Bu olaylar olalı 1,5 yılı geçti.
Bundan 7-8 ay önce ben yanlışlıkla rehberimde gezerken bunu aradım telefonda dokunmatik biranda dondu kapatamadım da çaldığını duyuyorum ama kapatamadım neyse kendine gelince tel hemen kapattım.
Baktım arıyor eski sevgilim işte özge efendim neden aradın vs vs dedim yanlışlıkla oldu ama salak inanamadı.
Ertesi günü baktım bi no beni arıyor açtım, Bi yalak ses cırtlak özgee ile mi görüşüyorum bende evet dur tahmin edeyim m nin kız arkadaşınız yanlıklıkla aradım vs vs desemde kız anlamadı bana demesin mi bıktım artık yüzsüzlüğünden diye ayy neye uğradığımı şaşırdım.Kız benim sevgilimi ayartıyor ama bana yüzsüz diyor, o güne kadar kıza en ufak bi hakaretim olmamıştı tabi onunla aldattığını bilmediğimi sanıyordu ben bu kıza bildiğim bütün küfürleri saydım şok oldu oda aniden kapattı telefonu ama deli gibi arıyorum yine bana yüzsüz diyene bak ya.
Bu sadece tek olay neler yaşadım neler.
O şerefsize hakkımı hiç bir zaman helal etmiyorum ona da dedim zaten eğer benden önce ölürsen mezarında helallik için dört dön inşallah dedim.
Bana yaptıklarını saysam şok olursunuz.
Ama atlattım hepsini çok şükür, seviyorum seviliyorum şimdi rabbim daim etsin inşallah

ayyy deliye bak aman canım unut gitsin mezarına gelip bile rahatsız etmesin 2 karaktersiz bulmuş birbirlerini inşallah mutlu olamazlar....

ayyy deliye bak aman canım unut gitsin mezarına gelip bile rahatsız etmesin 2 karaktersiz bulmuş birbirlerini inşallah mutlu olamazlar....

Olamadılarda zaten bebeğim kız onu çekememiş
Bide bu salak yeni araba almıştı ben buna dedim ki inşallah o araba ile o kızla gezmek nasip olmaz dedim.
Kızın arabaya bindiği ilk gün kaza yapmış arabayı satmış bu pislik
İşte gerçekten haklı olanın ahı tutuyor.
Sonra bu mal bana geri döndü, hatta tek dediği cümle şuydu hadi yaza evlenelim lütfen dedi.
Bende whatsapptan sevgilimle resmimi yolladım Evet evleniyorum ama seninle değil, onunla dedim göz kırpıp engelledim
Keşke o yazdığı şeyi o kıza ekranı çekip atsaydım ama onlar kadar şeytan ve kötü kalpli olamıyorum maalesef.
Düşün kız sevgilimi elimden aldı ama ben hala yanlışlıkla arayıp onları huzursuz ettiğim için kendimi kötü hissetmiştim ta ki bana yüzsüz diyene kadar.

nasıl bozulmuştur resmi görünce keşke kızada gösterseydin Allah vermiş cezalarını ama bide sen verseydin

Ayyy tam bendensinnnnnnnn keşke beraber çalışsak

Pislik kalmaz yanına inşallah o kızdaki yüzsüzlük ne öyle Allahım yanında olacak kafasını duvara sürterek kıvılcım çıkartacaksınöyle kızlara bir şey denir de şimdi ban yerim gereksiz insan için

Keşke canım bazen terslerim bende iyilik yapılmasından da hoşlanmam mesela sırnaşılıyor gibi gelir bazıları abi sabah gelmeden ıhlamur içerim ben ıhlamur koyuyor bana su şişeme su dolduruyor düşün pcmi bile hazırlıyor bana iyilik olsun diyeben bir terlesim 1-2 yaptı hadi dedim biliyorum aslında saf iyiliğine yapıyor bazen yağmur yağdığında şirket aracıya ben alayım seni duraktan diyor falan ama ben gelemem bir kızdım dedim ki ben sevmem öyle şeyleri ben alıyorum çayımı da suyumu da gerek yok bana tuhaf dedim yağmur yağdığında almaya kalktığında da bir iki dedim ben yürüyorum şemsiyem var iki dakikalık yol alışığım dedim baktım anlamıyor her yağmur yağdığında arıyor açmıyorum artık telefonunu anlar inşallah artık yaz geldi gerçiiyi niyeti çeyizlik eşya bakıyor bana gösteriyor gazete falan gördüğünde bak düşünür müsün gibi kadın gibi ya

Oda bi tuhafmış hani
Sanırım seni gerçekten seven biri tatlım.
Yoksa kim o kadar düşünür ki
Ben olsam bende rahatsız olurdum iyi niyetinden yaptığını bilsem bile.
Bi kere utanırdım herşeyden önce ya

nasıl bozulmuştur resmi görünce keşke kızada gösterseydin Allah vermiş cezalarını ama bide sen verseydin

Bide kız için neler dedi varya işte biliyorsun onunla aynı şehirdeydik sadece takıldım onunla, bak onunla kaç ay çıktım hala ilişkisi yok yazıyordu facede hiç resim koydum mu ama sen öyle değildin ilk kez evlenmeyi düşündüğüm kızdın benim falan dedi
Aman valla pişman oldum o yazıları yollamadığıma ama geçti artık bi daha bana bulaşsın istemedim o kız

Evet sonuçta iyi niyetli olsa da erkek yani beni düşündüğünü biliyorum gerçekten bir abi gibi yaklaşıyor ama rahatsız oluyor insan bir süre sonra tuhaf geliyor dışardan biri görse ne düşünür herkes iyi niyetli değil ki yani çok tuhaf evde baldızı falan kahve yapıyormuş diyormuş ki bizim iş yerinde nehirin kahvesi daha güzel ofiste herkesin içinde söylüyor bizim gözler böylehiperaktif hasta gibi bir şey yerinde durmuyor hiç dediğimiz eşin seni yakında terlikle kovalayacak öyle şeyler söylenir mi insan sinir olur yani büyük konuşmayayım da eşim söylese alınırdım yani git orada iç o zaman demiş baldızı da :26:

Ahahah kıyamam ya saf biriymiş gerçekten çünkü ben eşim kıskanır diye söyleyemezdim valla
Kuzum sen kaç yaşındasın bide nerede yaşıyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…