• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

:53:Ne becerikli hatunlarsınız siz :60:Haketmişlerdir kesin yoksa siz yumuşak kalpli birilerine benziyorsunuz konuşmalarınızdan belli kızlar:52:

Oyy maşallah kuzum kayın baba cana yakın bazıları çekingen oluyor ne güzel :32:erkek arkadaşımın tarafı hiç güzelsin falan filan demiyorlar bana hanım hanımcık ağır olduğumu duymuştum ama güzel değil miyim ben :26::27:Bak hatırladım bir kere mevlüt gibi bir şeyde bir araya geldik bazı kadınlarda vardı kız dediler gelinlerinin ikisi de güzeller şanslısın falan anladım der gibi gülümsemişti sadece sadece:53::52:

Elbet güzelsindir Fıstığım sadece onlar dile getirmeyi sevmeyen insanlardır.
Benim erkek arkadaşım evin tek çocuğu ve dolayısıyla ailesi kız çocuğuna ahsret kalmışlar.
Kendileride kız çocukalrını çok sevdiklerini söylerler.
Tabi biraz da sıcakkanlı insanlar onunda etkisi var bu davranışalrında.
Babası saçlarımı okşar, annesi öper resmimi çeker falan :1:
Düşün Babası resmimi kendi facesine koymuş ya maşallah :46:

Ahahaha koptum :52:
Delisin valla delisin.
Oh o kızada iyi olmuş Küçük Cadı :30:
küçük cadı değil o küçük başka bişeyde neyse:47:
hayır illa dövülcekse bana söyle ben döverim ablasıyım:51:
:53:Ne becerikli hatunlarsınız siz :60:Haketmişlerdir kesin yoksa siz yumuşak kalpli birilerine benziyorsunuz konuşmalarınızdan belli kızlar:52:

düşün bizim gibi yumuşak kalpli sakin huylu insanlar bile çileden çıkabiliyor:47:

Elbet güzelsindir Fıstığım sadece onlar dile getirmeyi sevmeyen insanlardır.
Benim erkek arkadaşım evin tek çocuğu ve dolayısıyla ailesi kız çocuğuna ahsret kalmışlar.
Kendileride kız çocukalrını çok sevdiklerini söylerler.
Tabi biraz da sıcakkanlı insanlar onunda etkisi var bu davranışalrında.
Babası saçlarımı okşar, annesi öper resmimi çeker falan :1:
Düşün Babası resmimi kendi facesine koymuş ya maşallah :46:

Maşallah canım ya aynen her ailenin farklı oluyor işte bizimkilerinde hiç kız çocukları yok hepsi erkek bende bol bol 2 elti olacak görümcem yok :60:sen ballısın görümce elti yok:21::52:

düşün bizim gibi yumuşak kalpli sakin huylu insanlar bile çileden çıkabiliyor:47:

Bazı insanlar hakediyor senin konunda hiç küçümsenecek gibi değil bende sakin anlayışlı bir insanımdır ama tepemi attırmasınlar erkek bile dövdüm ben Eki Görüntüle 1116400 :60:İlkokulda bir erkeğe sessiz kalmadım itti beni bağrıştım diye bileğime jilet yedim ben az daha ölüyordum :47:

Son düzenleme:
küçük cadı değil o küçük başka bişeyde neyse:47:
hayır illa dövülcekse bana söyle ben döverim ablasıyım:51:

Valla bende kibarını yazdım kuzum :52:

Maşallah canım ya aynen her ailenin farklı oluyor işte bizimkilerinde hiç kız çocukları yok hepsi erkek bende bol bol 2 elti olacak görümcem yok :60:sen ballısın görümce elti yok:21::52:

Ahahah aynen ya :9:
Valla kaynanam da şeker mi desem lokum mu desem nasıl bi benzetme yapsam bilemedim.
Yerim ben onları canlrım onlar benim.
Karı koca akşam telde benimle konuşmak için tartışıyorlar.
Kocası ilk konuştu o hadi yeter birazda ben konuşayım diyor sesi geliyor :9:

Eltiler cadı mı senin kuzu_

Bazı insanlar hakediyor senin konunda hiç küçümsenecek gibi değil bende sakin anlayışlı bir insanımdır ama tepemi attırmasınlar erkek bile dövdüm ben Eki Görüntüle 1116400 :60:İlkokulda bir erkeğe sessiz kalmadım itti beni bağrıştım diye bileğime jilet yedim ben az daha ölüyordum :47:

ohaaa:53:
ayyy benim lise anım var ben kızlardan dayak yicektim hoca gelmeseydi:9::9::9:
benim bi sevgilim var ama bizim okuldan değildi
ama daha önceden bizim okuldan bi kızla çıkmış
ayy o eski kız beni nasıl tehdit ediyor:52::52:
bi gün benim eski saf sevgilim çıkışa bana sürpriz yapmaya gelmiş:1:
kız bütün okulun çocuklarını toplatıp eski sevgilimi dövdürmüş çıkışta:53:
o sırada bide benim etrafımı sarmasınlar mı:18:
hoca gelmese bir haftalık raporda ben alırdım:1:

Valla bende kibarını yazdım kuzum :52:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Ahahah aynen ya :9:
Valla kaynanam da şeker mi desem lokum mu desem nasıl bi benzetme yapsam bilemedim.
Yerim ben onları canlrım onlar benim.
Karı koca akşam telde benimle konuşmak için tartışıyorlar.
Kocası ilk konuştu o hadi yeter birazda ben konuşayım diyor sesi geliyor :9:

Eltiler cadı mı senin kuzu_

Maşallah canım anlatma her yerde nazar değer :nazar::23:Bir tane var henüz daha elti değiliz bekarım ben:52:yok canım iyidir çok şükür zaten mesafeliyizdir herkesin yeri belli sonuçta öyle samimi değiliz saygı olsun da gerisi boş mesafe iyidir iyi :51:ben safım sonra kötülük yapılsa da anlamam:27:

ohaaa:53:
ayyy benim lise anım var ben kızlardan dayak yicektim hoca gelmeseydi:9::9::9:
benim bi sevgilim var ama bizim okuldan değildi
ama daha önceden bizim okuldan bi kızla çıkmış
ayy o eski kız beni nasıl tehdit ediyor:52::52:
bi gün benim eski saf sevgilim çıkışa bana sürpriz yapmaya gelmiş:1:
kız bütün okulun çocuklarını toplatıp eski sevgilimi dövdürmüş çıkışta:53:
o sırada bide benim etrafımı sarmasınlar mı:18:
hoca gelmese bir haftalık raporda ben alırdım:1:

Öyle psikopatlarda var işte:47::53:ben sakinimde tepen atınca dövebilirim hiç hayatımda saç başa kavga etmedim benim derdim erkeklerleydi sanki ahahaha:60:

Ayyy koptum işarete gülmekten geberdim resmen :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Hanım Ağam saygılar :81::92::42:

valla bende hiç öyle kavga etmedim yani o şekilde kavga etsem kesin dayak yerim:25:
Bende yermiyim acep ya :26::27:

Ayyy koptum işarete gülmekten geberdim resmen :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Hanım Ağam saygılar :81::92::42:

Ağır abla derlerdi eskiden bana bizim oradakiler $healer.gif şimdi pek kimseyle muhatap olmuyor kafam hep yerde yürürüm bir de sinirli bir şekilde yapım o ondan öyle seslenirdi uyuzlar bana :47::60:

hiç belli olmaz:1:

Ağır abla derlerdi eskiden bana bizim oradakiler Eki Görüntüle 1116425 şimdi pek kimseyle muhatap olmuyor kafam hep yerde yürürüm bir de sinirli bir şekilde yapım o ondan öyle seslenirdi uyuzlar bana :47::60:

banada dişi terminatör derlerdi ama stajerlere yaptığım eziyetlerden dolayı çok kötü intikam alırım:27::27:

Ağır abla derlerdi eskiden bana bizim oradakiler Eki Görüntüle 1116425 şimdi pek kimseyle muhatap olmuyor kafam hep yerde yürürüm bir de sinirli bir şekilde yapım o ondan öyle seslenirdi uyuzlar bana :47::60:

Bende çok oturaklıyımdır, ağır başlı bi yapım vardır.
Benziyor karakterlerimiz :31:

Bende çok oturaklıyımdır, ağır başlı bi yapım vardır.
Benziyor karakterlerimiz :31:

Hep bir mesafe vardır burada rahat konuşuyorum tuhaf ama :27:mesela insanlarla aramda bir duvar vardır yakınlarım bile dahil isteyerek yapmıyorum o duvarı yıkmadıkça samimi halimi göremezler hep ciddiyimdir ben izin vermedikçe yıkamaz kimse o ciddiyetimi gülerken bile ağır gülerim ne tuhafım yahu :60:

Senin ki daha dikkat çekiciymiş Eki Görüntüle 1116427 ne yapıyodun kız stajerlere seni seni intikamcı hatun:60:

bi kızdan nasıl nefret ettiysem artık bir banyoyo tam 10 defa temizlettim kız en sonunda ağladı şef aldı yanımdan
geldiği balkon giderleri var açıp oraları temizlettim
camları sildirdim
asansör korkusu varmış diye tüm çarşafları yenilettim kaç defa o merdivenleri elinde çarşaflarla inip çıktı bilmiyorum
bi yatagı 7 defa yaptırdım:52::52::52::52:

Hep bir mesafe vardır burada rahat konuşuyorum tuhaf ama :27:mesela insanlarla aramda bir duvar vardır yakınlarım bile dahil isteyerek yapmıyorum o duvarı yıkmadıkça samimi halimi göremezler hep ciddiyimdir ben izin vermedikçe yıkamaz kimse o ciddiyetimi gülerken bile ağır gülerim ne tuhafım yahu :60:

heheheh :9:
İşte herkesn yapısı ne kadar da farklı.
Ben bi tek erkek arkadaşıma çok sırnaşırım şebeklikler yaparım :33:
Onun dışında burada ne kadar deli dolu olsamda şakalaşmayı sevmem.
Sanırım birazda alınganım biri bazı konularda şaka bile yapmış olsa alınırım hemen :17:

bi kızdan nasıl nefret ettiysem artık bir banyoyo tam 10 defa temizlettim kız en sonunda ağladı şef aldı yanımdan
geldiği balkon giderleri var açıp oraları temizlettim
camları sildirdim
asansör korkusu varmış diye tüm çarşafları yenilettim kaç defa o merdivenleri elinde çarşaflarla inip çıktı bilmiyorum
bi yatagı 7 defa yaptırdım:52::52::52::52:

Kız sen ne fenasın abooowwww :53::52::52:

Back