- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.241
Ne becerikli hatunlarsınız siz Haketmişlerdir kesin yoksa siz yumuşak kalpli birilerine benziyorsunuz konuşmalarınızdan belli kızlar
Oyy maşallah kuzum kayın baba cana yakın bazıları çekingen oluyor ne güzelerkek arkadaşımın tarafı hiç güzelsin falan filan demiyorlar bana hanım hanımcık ağır olduğumu duymuştum ama güzel değil miyim ben :26: Bak hatırladım bir kere mevlüt gibi bir şeyde bir araya geldik bazı kadınlarda vardı kız dediler gelinlerinin ikisi de güzeller şanslısın falan anladım der gibi gülümsemişti sadece sadece
küçük cadı değil o küçük başka bişeyde neyseAhahaha koptum
Delisin valla delisin.
Oh o kızada iyi olmuş Küçük Cadı
Ne becerikli hatunlarsınız siz Haketmişlerdir kesin yoksa siz yumuşak kalpli birilerine benziyorsunuz konuşmalarınızdan belli kızlar
düşün bizim gibi yumuşak kalpli sakin huylu insanlar bile çileden çıkabiliyor
Elbet güzelsindir Fıstığım sadece onlar dile getirmeyi sevmeyen insanlardır.
Benim erkek arkadaşım evin tek çocuğu ve dolayısıyla ailesi kız çocuğuna ahsret kalmışlar.
Kendileride kız çocukalrını çok sevdiklerini söylerler.
Tabi biraz da sıcakkanlı insanlar onunda etkisi var bu davranışalrında.
Babası saçlarımı okşar, annesi öper resmimi çeker falan
Düşün Babası resmimi kendi facesine koymuş ya maşallah
küçük cadı değil o küçük başka bişeyde neyse
hayır illa dövülcekse bana söyle ben döverim ablasıyım
Valla bende kibarını yazdım kuzum
Maşallah canım ya aynen her ailenin farklı oluyor işte bizimkilerinde hiç kız çocukları yok hepsi erkek bende bol bol 2 elti olacak görümcem yoksen ballısın görümce elti yok
Bazı insanlar hakediyor senin konunda hiç küçümsenecek gibi değil bende sakin anlayışlı bir insanımdır ama tepemi attırmasınlar erkek bile dövdüm ben Eki Görüntüle 1116400İlkokulda bir erkeğe sessiz kalmadım itti beni bağrıştım diye bileğime jilet yedim ben az daha ölüyordum
Valla bende kibarını yazdım kuzum[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
Ahahah aynen ya
Valla kaynanam da şeker mi desem lokum mu desem nasıl bi benzetme yapsam bilemedim.
Yerim ben onları canlrım onlar benim.
Karı koca akşam telde benimle konuşmak için tartışıyorlar.
Kocası ilk konuştu o hadi yeter birazda ben konuşayım diyor sesi geliyor
Eltiler cadı mı senin kuzu_
ohaaa
ayyy benim lise anım var ben kızlardan dayak yicektim hoca gelmeseydi
benim bi sevgilim var ama bizim okuldan değildi
ama daha önceden bizim okuldan bi kızla çıkmış
ayy o eski kız beni nasıl tehdit ediyor
bi gün benim eski saf sevgilim çıkışa bana sürpriz yapmaya gelmiş
kız bütün okulun çocuklarını toplatıp eski sevgilimi dövdürmüş çıkışta
o sırada bide benim etrafımı sarmasınlar mı:18:
hoca gelmese bir haftalık raporda ben alırdım
Öyle psikopatlarda var işteben sakinimde tepen atınca dövebilirim hiç hayatımda saç başa kavga etmedim benim derdim erkeklerleydi sanki ahahaha
Bazı insanlar hakediyor senin konunda hiç küçümsenecek gibi değil bende sakin anlayışlı bir insanımdır ama tepemi attırmasınlar erkek bile dövdüm ben Eki Görüntüle 1116400İlkokulda bir erkeğe sessiz kalmadım itti beni bağrıştım diye bileğime jilet yedim ben az daha ölüyordum
Bende yermiyim acep ya :26:valla bende hiç öyle kavga etmedim yani o şekilde kavga etsem kesin dayak yerim
Ayyy koptum işarete gülmekten geberdim resmen
Hanım Ağam saygılar :81::92:
Bende yermiyim acep ya :26:
hiç belli olmaz
Ağır abla derlerdi eskiden bana bizim oradakiler Eki Görüntüle 1116425 şimdi pek kimseyle muhatap olmuyor kafam hep yerde yürürüm bir de sinirli bir şekilde yapım o ondan öyle seslenirdi uyuzlar bana
Bende yermiyim acep ya :26:
Ağır abla derlerdi eskiden bana bizim oradakiler Eki Görüntüle 1116425 şimdi pek kimseyle muhatap olmuyor kafam hep yerde yürürüm bir de sinirli bir şekilde yapım o ondan öyle seslenirdi uyuzlar bana
Bende çok oturaklıyımdır, ağır başlı bi yapım vardır.
Benziyor karakterlerimiz
Senin ki daha dikkat çekiciymiş Eki Görüntüle 1116427 ne yapıyodun kız stajerlere seni seni intikamcı hatun
Hep bir mesafe vardır burada rahat konuşuyorum tuhaf amamesela insanlarla aramda bir duvar vardır yakınlarım bile dahil isteyerek yapmıyorum o duvarı yıkmadıkça samimi halimi göremezler hep ciddiyimdir ben izin vermedikçe yıkamaz kimse o ciddiyetimi gülerken bile ağır gülerim ne tuhafım yahu
bi kızdan nasıl nefret ettiysem artık bir banyoyo tam 10 defa temizlettim kız en sonunda ağladı şef aldı yanımdan
geldiği balkon giderleri var açıp oraları temizlettim
camları sildirdim
asansör korkusu varmış diye tüm çarşafları yenilettim kaç defa o merdivenleri elinde çarşaflarla inip çıktı bilmiyorum
bi yatagı 7 defa yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?