Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Elbet güzelsindir Fıstığım sadece onlar dile getirmeyi sevmeyen insanlardır.
Benim erkek arkadaşım evin tek çocuğu ve dolayısıyla ailesi kız çocuğuna ahsret kalmışlar.
Kendileride kız çocukalrını çok sevdiklerini söylerler.
Tabi biraz da sıcakkanlı insanlar onunda etkisi var bu davranışalrında.
Babası saçlarımı okşar, annesi öper resmimi çeker falan
Düşün Babası resmimi kendi facesine koymuş ya maşallah

Ahahaha koptum
Delisin valla delisin.
Oh o kızada iyi olmuş Küçük Cadı
küçük cadı değil o küçük başka bişeyde neyse
hayır illa dövülcekse bana söyle ben döverim ablasıyım

Maşallah canım ya aynen her ailenin farklı oluyor işte bizimkilerinde hiç kız çocukları yok hepsi erkek bende bol bol 2 elti olacak görümcem yok sen ballısın görümce elti yok

düşün bizim gibi yumuşak kalpli sakin huylu insanlar bile çileden çıkabiliyor

Bazı insanlar hakediyor senin konunda hiç küçümsenecek gibi değil bende sakin anlayışlı bir insanımdır ama tepemi attırmasınlar erkek bile dövdüm ben Eki Görüntüle 1116400 İlkokulda bir erkeğe sessiz kalmadım itti beni bağrıştım diye bileğime jilet yedim ben az daha ölüyordum

Son düzenleme:

Maşallah canım ya aynen her ailenin farklı oluyor işte bizimkilerinde hiç kız çocukları yok hepsi erkek bende bol bol 2 elti olacak görümcem yok sen ballısın görümce elti yok

Ahahah aynen ya
Valla kaynanam da şeker mi desem lokum mu desem nasıl bi benzetme yapsam bilemedim.
Yerim ben onları canlrım onlar benim.
Karı koca akşam telde benimle konuşmak için tartışıyorlar.
Kocası ilk konuştu o hadi yeter birazda ben konuşayım diyor sesi geliyor

Eltiler cadı mı senin kuzu_

ohaaa
ayyy benim lise anım var ben kızlardan dayak yicektim hoca gelmeseydi
benim bi sevgilim var ama bizim okuldan değildi
ama daha önceden bizim okuldan bi kızla çıkmış
ayy o eski kız beni nasıl tehdit ediyor
bi gün benim eski saf sevgilim çıkışa bana sürpriz yapmaya gelmiş
kız bütün okulun çocuklarını toplatıp eski sevgilimi dövdürmüş çıkışta
o sırada bide benim etrafımı sarmasınlar mı:18:
hoca gelmese bir haftalık raporda ben alırdım

Valla bende kibarını yazdım kuzum [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Maşallah canım anlatma her yerde nazar değer Bir tane var henüz daha elti değiliz bekarım benyok canım iyidir çok şükür zaten mesafeliyizdir herkesin yeri belli sonuçta öyle samimi değiliz saygı olsun da gerisi boş mesafe iyidir iyi ben safım sonra kötülük yapılsa da anlamam

Öyle psikopatlarda var işteben sakinimde tepen atınca dövebilirim hiç hayatımda saç başa kavga etmedim benim derdim erkeklerleydi sanki ahahaha

Ayyy koptum işarete gülmekten geberdim resmen
Hanım Ağam saygılar :81::92:

valla bende hiç öyle kavga etmedim yani o şekilde kavga etsem kesin dayak yerim
Bende yermiyim acep ya :26:

Ayyy koptum işarete gülmekten geberdim resmen
Hanım Ağam saygılar :81::92:

Ağır abla derlerdi eskiden bana bizim oradakiler şimdi pek kimseyle muhatap olmuyor kafam hep yerde yürürüm bir de sinirli bir şekilde yapım o ondan öyle seslenirdi uyuzlar bana

banada dişi terminatör derlerdi ama stajerlere yaptığım eziyetlerden dolayı çok kötü intikam alırım

Bende çok oturaklıyımdır, ağır başlı bi yapım vardır.
Benziyor karakterlerimiz

Bende çok oturaklıyımdır, ağır başlı bi yapım vardır.
Benziyor karakterlerimiz

Hep bir mesafe vardır burada rahat konuşuyorum tuhaf ama mesela insanlarla aramda bir duvar vardır yakınlarım bile dahil isteyerek yapmıyorum o duvarı yıkmadıkça samimi halimi göremezler hep ciddiyimdir ben izin vermedikçe yıkamaz kimse o ciddiyetimi gülerken bile ağır gülerim ne tuhafım yahu

Senin ki daha dikkat çekiciymiş Eki Görüntüle 1116427 ne yapıyodun kız stajerlere seni seni intikamcı hatun

bi kızdan nasıl nefret ettiysem artık bir banyoyo tam 10 defa temizlettim kız en sonunda ağladı şef aldı yanımdan
geldiği balkon giderleri var açıp oraları temizlettim
camları sildirdim
asansör korkusu varmış diye tüm çarşafları yenilettim kaç defa o merdivenleri elinde çarşaflarla inip çıktı bilmiyorum
bi yatagı 7 defa yaptırdım

heheheh
İşte herkesn yapısı ne kadar da farklı.
Ben bi tek erkek arkadaşıma çok sırnaşırım şebeklikler yaparım
Onun dışında burada ne kadar deli dolu olsamda şakalaşmayı sevmem.
Sanırım birazda alınganım biri bazı konularda şaka bile yapmış olsa alınırım hemen

Kız sen ne fenasın abooowwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…