- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.081
aman bu kına benim başıma bela olmaz inşallah dansöz oynatmak istiyorum
çok romantiğimdir ben
Bencede ya totişlerimizle mutluuyuz ama biz
Kararsızlık zor iş ya
Gnelde zaten çirkinlerin yanında çok güzel yada çok yakışıklılar olurDoğanın kanunu sanırım
Annem birşey için hevesle tamam desin 10 dk sonra vazgeçiyor
Evet benim bugüne kadar olan sevgililerim hep çok çirkindi
Nedendir bilmem ama çokta karizmatik gelirlerdi
Ama şimdi ki sevgilim yakışıklı yerim onu ben boncuğum mavişimmmmmmmmm
Tosunum tofitammmm canım aşkımmm oyş sevesim geldi ya az önce aradım sesi kötü çıkıyor
Aynı dert bende de var kuzum . Bazen bi elbise görürüm bayılırım aklımda kalır kaç gün düşünürüm onu almaya giderim o zaman da vazgeçerimErkek arkadaşım da çokca payını aldı bu huyumdan
Benimki çirkin tosbammm yaa çikin mavişimm
Kızlar, sevgili kayın babacığım dördümüzün çekildiği resimi faceye atmış yerim yaa.
Çok hoşuma gitti
Kızzz yaaa allahım mavişlerimizi bize bağışlasın yaaa
Ne kadar da tatlı bizim aşkkuşlarımız oy oyyy
Kuzu senin söz ne zaman ya? Ben unuttum :44:
Kız ne dansözü
Ben o dansözü yolarım benim asla kocişkomun yanında orasını burasını oynatacakta.
Sakın dansöz oynatma bebeğim
Ayrıca bende romantiğimdir, evlendikten sonraya saklıyorum
Hanii yaaaaa haniiiiiiii
Valla bende babamın facesine girip herkesi kontrol ediyorum kuzum herkese açık yaptığı için resimleri gördüm hihihi
Eve gidince tele kayıt edip yollarım sana
Bebeğim ramazandan sonra düşünüyoruz bizde ama tarih tam belli değil haziranda belli olcak bebeğim
Ayy hadi bakalım fıstığım benim
Biz tecrübelenmiş olacağız yardım ederiz sana.
Evde mi olacak nişan?
Ya bide şu Kolanya, süslü püslü minik hediyeler dağıtılıyor ya ben onu ne tür mağazalarda bulabilirim haftasonu gittiğimde bi bakacağım.
bizde kınada erkek olmaz ki yoksa ben deli miyimbenim odun bi kına yakılırken gelcek sonra yok olcak
Ayy hadi bakalım fıstığım benim
Biz tecrübelenmiş olacağız yardım ederiz sana.
Evde mi olacak nişan?
Ya bide şu Kolanya, süslü püslü minik hediyeler dağıtılıyor ya ben onu ne tür mağazalarda bulabilirim haftasonu gittiğimde bi bakacağım.
eminönünde şarkhanda varmış canım...
konuşma balonları çerçeveler filan kapalı çarşıda ucuzmuş
Bizde niye oluyor ya :44:
Kına bitene kadar oluyor damat.
Ay o kına yakılırken salya sümük ağlarım he
Evet kuzum ben sizin engin tecrübelerinizden yararlanıcamHiç bilmiyorum kuzum bi evde olsun diyoruz aile arasında. Bi dışarda büyük akrabalarında geldiği. Fikir devamlı değişiyor :26: Bizimkiler tanışınca onlarında fikrini alcam Büyük nişanın hazırlıgını kaldırabilirmiyim bilmiyorum bu kararsızlıkla
Benim bi arkadaşım o işi yapıyor kuzum . Bebek şekeri nikah şekeri satan süs dükkanlarında bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?