• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

aman bu kına benim başıma bela olmaz inşallah dansöz oynatmak istiyorum:1:

çok romantiğimdir ben:69:

Kız ne dansözü :53:
Ben o dansözü yolarım benim asla kocişkomun yanında orasını burasını oynatacakta.
Sakın dansöz oynatma bebeğim :45:
Ayrıca bende romantiğimdir, evlendikten sonraya saklıyorum :17::17::17:

Gnelde zaten çirkinlerin yanında çok güzel yada çok yakışıklılar olur :9: Doğanın kanunu sanırım :9:

Evet benim bugüne kadar olan sevgililerim hep çok çirkindi :27:
Nedendir bilmem ama çokta karizmatik gelirlerdi :51:
Ama şimdi ki sevgilim yakışıklı yerim onu ben boncuğum mavişimmmmmmmmm :54::54::54::54::54::54:
Tosunum tofitammmm canım aşkımmm oyş sevesim geldi ya az önce aradım sesi kötü çıkıyor :25:

Annem birşey için hevesle tamam desin 10 dk sonra vazgeçiyor :27:

Evet benim bugüne kadar olan sevgililerim hep çok çirkindi :27:
Nedendir bilmem ama çokta karizmatik gelirlerdi :51:
Ama şimdi ki sevgilim yakışıklı yerim onu ben boncuğum mavişimmmmmmmmm :54::54::54::54::54::54:
Tosunum tofitammmm canım aşkımmm oyş sevesim geldi ya az önce aradım sesi kötü çıkıyor :25:

Aynı dert bende de var kuzum . Bazen bi elbise görürüm bayılırım aklımda kalır kaç gün düşünürüm onu almaya giderim o zaman da vazgeçerim :10: Erkek arkadaşım da çokca payını aldı bu huyumdan :9::9::9:

Benimki çirkin tosbammm yaa çikin mavişimm :9::9:

Aynı dert bende de var kuzum . Bazen bi elbise görürüm bayılırım aklımda kalır kaç gün düşünürüm onu almaya giderim o zaman da vazgeçerim :10: Erkek arkadaşım da çokca payını aldı bu huyumdan :9::9::9:

Benimki çirkin tosbammm yaa çikin mavişimm :9::9:

Kızzz yaaa allahım mavişlerimizi bize bağışlasın yaaa :46:
Ne kadar da tatlı bizim aşkkuşlarımız oy oyyy :16:
Kuzu senin söz ne zaman ya? Ben unuttum :44:

Kızlar, sevgili kayın babacığım dördümüzün çekildiği resimi faceye atmış yerim yaa.
Çok hoşuma gitti :16:

Kızzz yaaa allahım mavişlerimizi bize bağışlasın yaaa :46:
Ne kadar da tatlı bizim aşkkuşlarımız oy oyyy :16:
Kuzu senin söz ne zaman ya? Ben unuttum :44:

Bebeğim ramazandan sonra düşünüyoruz bizde ama tarih tam belli değil haziranda belli olcak bebeğim :31:

Kız ne dansözü :53:
Ben o dansözü yolarım benim asla kocişkomun yanında orasını burasını oynatacakta.
Sakın dansöz oynatma bebeğim :45:
Ayrıca bende romantiğimdir, evlendikten sonraya saklıyorum :17::17::17:

bizde kınada erkek olmaz ki yoksa ben deli miyim:53: benim odun bi kına yakılırken gelcek sonra yok olcak:1:

Bebeğim ramazandan sonra düşünüyoruz bizde ama tarih tam belli değil haziranda belli olcak bebeğim :31:

Ayy hadi bakalım fıstığım benim :16:
Biz tecrübelenmiş olacağız yardım ederiz sana.
Evde mi olacak nişan?
Ya bide şu Kolanya, süslü püslü minik hediyeler dağıtılıyor ya ben onu ne tür mağazalarda bulabilirim haftasonu gittiğimde bi bakacağım.

Evde mi olacak nişan?
Ya bide şu Kolanya, süslü püslü minik hediyeler dağıtılıyor ya ben onu ne tür mağazalarda bulabilirim haftasonu gittiğimde bi bakacağım.

eminönünde şarkhanda varmış canım...
konuşma balonları çerçeveler filan kapalı çarşıda ucuzmuş:1:

Evde mi olacak nişan?

Evet kuzum ben sizin engin tecrübelerinizden yararlanıcam :27: Hiç bilmiyorum kuzum bi evde olsun diyoruz aile arasında. Bi dışarda büyük akrabalarında geldiği. Fikir devamlı değişiyor :26: Bizimkiler tanışınca onlarında fikrini alcam :10: Büyük nişanın hazırlıgını kaldırabilirmiyim bilmiyorum bu kararsızlıkla :9::9::9:
Benim bi arkadaşım o işi yapıyor kuzum . Bebek şekeri nikah şekeri satan süs dükkanlarında bulabilirsin :31:

$1966806_10152067091690069_1143353159260142022_n.jpg

Bayıldum kupaya :9::9::9:

Bizde niye oluyor ya :44:
Kına bitene kadar oluyor damat.
Ay o kına yakılırken salya sümük ağlarım he :43::43::43:

adetler farklı işte canımm
ayy ben ağlamam
sadece babama karşı çok duygusalım gelinlikle evden çıkarken babamı gördüğüm anda kimselerde susturamaz beni:43::43::43::43::43::43::43::43:

Evet kuzum ben sizin engin tecrübelerinizden yararlanıcam :27: Hiç bilmiyorum kuzum bi evde olsun diyoruz aile arasında. Bi dışarda büyük akrabalarında geldiği. Fikir devamlı değişiyor :26: Bizimkiler tanışınca onlarında fikrini alcam :10: Büyük nişanın hazırlıgını kaldırabilirmiyim bilmiyorum bu kararsızlıkla :9::9::9:
Benim bi arkadaşım o işi yapıyor kuzum . Bebek şekeri nikah şekeri satan süs dükkanlarında bulabilirsin :31:

Tamam Tatlımm ben en iyii haftasonuna kadar Pendikte böyle şeyler satan yerleri araştırayım bi netten

Back