- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.061
aynı dert bende de var yavrum. Tam bi olgunlaşmış armut kıvamındayım
Ahahahah zavallı biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı dert bende de var yavrum. Tam bi olgunlaşmış armut kıvamındayım
evlensem mi evlenmesem mi acabaa Çok kararsısızımm yaaa
kınada bu şarkıyla oynadığımızı düşünseneeee:118:
Kuzuşlarrr napıyosunuzzz
sabah burdan bi çıktım göz doktoruna gittim gözlük aldım ama takmıcam lens alcam
ordanda aşkitle buluştuk, öğlen yemeğimizi yedik daha demin geldim yerime hemen koştum sizeee
heeeeeee bu arada b arkadaşın kınasını yapcaz demiştim ya, nişanlısı izin vermemişşşşş minnak kınamız iptal oldu
evlilik tam bize göre benimle evlenmelisin
Kuzuşlarrr napıyosunuzzz
sabah burdan bi çıktım göz doktoruna gittim gözlük aldım ama takmıcam lens alcam
ordanda aşkitle buluştuk, öğlen yemeğimizi yedik daha demin geldim yerime hemen koştum sizeee
heeeeeee bu arada b arkadaşın kınasını yapcaz demiştim ya, nişanlısı izin vermemişşşşş minnak kınamız iptal oldu
ne garip ya serdar kaynanasından 2 yaş büyük
aman bu kına benim başıma bela olmaz inşallah dansöz oynatmak istiyorum
Ayyyy valla aldıkları gibi babamın evine bırakırlar 7 kocalı hürmüz
İyi bari azıcık romantiklik var
Benim sevgilimde aslan bende aslanım nasıl anlaşıyoruz bilmiyorum maşallah ya
Ahahahah zavallı biz
Ahahahaha tipik bi ikizler hı
Annem koç ama kararsızlıkt ikizlere solda sıfır bırakır
niye izin vermemiş ki ne var bunda
Bana da 0.75 gözlük vermişti bende almadım halada almadım Uzakları flu görmeyi pek bi seviyorum Lensi kozmetik olarak kullanmıştım bi dönem bakımı zor biraz hijyen gerektiriyor devamlı
Kınaya neden izin vermemiş ya ne alaka
Ahahahah
Kaynana da buldu ya paralı damadı gıkı çıkmaz.
Kız ne kadar güzel bebek gibi ...
Kuzu benimde 0.75 yazıları falan okuyamıyorum bide sağ gözüm ağrıyor bazen. evdeyken takarım. Lensi hergün takamayabilirim uğraşamam sanırsam.
*
Aslında öyle bi çocuk değil ama niye izin vermedi anlamış değilim. 6-7 kız olcaktık sadece. Büyük kına yapcan ona gelsin diyomuş akıllı
Patladı yani
bu evlilik işleri erkeklerin azcık olan dengesinide bozuyo yani
Kuzu benimde 0.75 yazıları falan okuyamıyorum bide sağ gözüm ağrıyor bazen. evdeyken takarım. Lensi hergün takamayabilirim uğraşamam sanırsam.
*
Aslında öyle bi çocuk değil ama niye izin vermedi anlamış değilim. 6-7 kız olcaktık sadece. Büyük kına yapcan ona gelsin diyomuş akıllı
Patladı yani
evet güzeller 3. gönül kolat tasarımı yanlış hatırlamıyosam
Kız hayatında kaç defa evlenicek ya bazen bu erkekleri anlamak çok zor