- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Kizlar bayram swyran kac gundur girmiyordumbende başladım dun islamda ibadet esaslarına unıt 3 geçtim. Not alıyo musun arkadaki testler bana az gibi geldi
Arapca bilgim yok denilebilirEvet bende öyle dün aldım azcık bildigimiz konular ama biraz ayrıntılı anlatılmış uzun cümleler kavramak zor gibi geldi bana ama biraz soru çözünce daha iyi olur bence arapça bilginiz var mı peki onu nasıl halledeceksiniz
Canim sen kac yasindasinburdayımm
Maşallah hızlısın ben 3.üniteyi bitirdim 4 de başladım ünite bitiremiyorum ama
Az olsada hergün elime alıyorum
En zoru arapca herhal:)Arkadaslar bende evli ,cocuklu ve okulluyum.ben ataturk uni.aof ilahiyat 1. Sinifim.calismaya murat egitim kurumlarinin kitabindan basladim.arapcayi hallettikten sonra diger derslere baslamayi dusunuyorum arapcada 6. Unitedeyim son unitem yani simdilik daha sonra baska derse gecmeyi ve en son hafta butun derslere bastan gozden gecirmeyi dusunuyorum.tabi oglumun izniyle.arapcadan korkmaniza gerek yok ama cok fazla kelime ezberi gerektiryor.kelime koklerini ve cekimleri ogrenin mazi muzari emir gerisi kendiliginden hallolur bence
Daha gencmissin :) ben 28 yasindayim bende gencim ama yaYok canım düz liseliyim evliyim
Bende bulunduğum şehirde iki ilçeye kurs başvurusunda bulundum
Ama olmayacak gibi galiba
Hayırlısı artık bii şekilde halledecegiz bakalım
Kursa gitmen çok iyi bence hayırlı olsun
Allah yardımcımız olsun
Evet anadolu imam hatip mezunuyum.ama mwzuniyetimin ustunden yillllaaar gecti.ve imam hatipte dusundugunuz gibi super bir arapca dersi vermiyorlar.En zoru arapca herhal:)
İmamhatip cikisli misin?
Bide herkes kendi kitaplarindan calismayi oneriyor
canim arapcaya sahislardan basla.sonra kelimeleri ezberle gunluk konusulan fiillerden basla geldi gitti oturdu yazdi cikti yapti gibi.zaten arapcada fiil ornekleri turkce gibi mastar ustunden degil huve yani o erkek ustunden verilir.mastar basli basina baska konudur.mak mekle isi halledemiyorsun turkce gibi.sonrada cekimleei ezberle bu seni ilk guz doneminde idare edecek ders calisirken.Yok canım düz liseliyim evliyim
Bende bulunduğum şehirde iki ilçeye kurs başvurusunda bulundum
Ama olmayacak gibi galiba
Hayırlısı artık bii şekilde halledecegiz bakalım
Kursa gitmen çok iyi bence hayırlı olsun
Allah yardımcımız olsun
Hakli olabilirsin amaEvet anadolu imam hatip mezunuyum.ama mwzuniyetimin ustunden yillllaaar gecti.ve imam hatipte dusundugunuz gibi super bir arapca dersi vermiyorlar.