2014-2015 ilahiyat 1. Sınıf ders çalışma sayfası

Evet ..

Bulca ön kayiti bilmiyordum . Onu ne zaman yapicamki yine .31 agustos 8 eylul arasimi ?
Evet 31 ağustos 8 eylül. On kayıt. Asıl kayıt aynı anda olacak.on kayıt mecbur çünkü sistemden çıktı alıyorsun.

Evet 31 ağustos 8 eylül. On kayıt. Asıl kayıt aynı anda olacak.on kayıt mecbur çünkü sistemden çıktı alıyorsun.

Ön kaydi netden yapicam dimi ?

Birde sonuc sayfamda , onlayn ön kayit yaziyor 5 agustosa kadar o nedir aceba ? Bunu yapmak zorundamiyim , E devlet sifresi falan istiyor ...

Anadolu universitesinin ankaradaki bana yakin birosunu ariyorum ama bant kaydina
bagliyor oda netden bakin diyor ...

Bu asamaya geldikten sonra kayitda hata yaparsam cok uzulurum :KK43:..

Ön kaydi netden yapicam dimi ?

Birde sonuc sayfamda , onlayn ön kayit yaziyor 5 agustosa kadar o nedir aceba ? Bunu yapmak zorundamiyim , E devlet sifresi falan istiyor ...

Anadolu universitesinin ankaradaki bana yakin birosunu ariyorum ama bant kaydina
bagliyor oda netden bakin diyor ...

Bu asamaya geldikten sonra kayitda hata yaparsam cok uzulurum :KK43:..

E Devlet kaydı yeni geldi acikogretim icin geçerli değil. Örgün icin geçerli okula gitmeden kayıt .şifre almana gerek yok.
On kayıt üniversitenin sitesinden yapılır zaten aşama aşama yazar orada 31 ağustosta link aktif olur yeni kayit adı altında. Büro cumartesi ve pazar kapalı olur resmi tatil.

E Devlet kaydı yeni geldi acikogretim icin geçerli değil. Örgün icin geçerli okula gitmeden kayıt .şifre almana gerek yok.
On kayıt üniversitenin sitesinden yapılır zaten aşama aşama yazar orada 31 ağustosta link aktif olur yeni kayit adı altında. Büro cumartesi ve pazar kapalı olur resmi tatil.
Allah razi olsun bulcam hizir gibi ywtisiyorsun , rabbim sanada hizir ugratsin ..

Bende Eskisehir Anodolu ilahiyati kazandim aynen arkadasin dedigi gibi internetten on kayit gerekmiyormus
Ön kayıt var internet üzerinden. 31 ağustosta basliyacak on kayıt ve asıl kayıt her ikiside 31 ağustosta. 8 eylül. Arasi. On kayıti üniversite web sitesinden yapacaksiniz zorunlu.
Acikogretime. e.kayıt yok.e.kayıt farklı ön kayıt farklı.

Ön kayıt var internet üzerinden. 31 ağustosta basliyacak on kayıt ve asıl kayıt her ikiside 31 ağustosta. 8 eylül. Arasi. On kayıti üniversite web sitesinden yapacaksiniz zorunlu.
Acikogretime. e.kayıt yok.e.kayıt farklı ön kayıt farklı.
Canım bu konuda oldukça bilgilisin sanırım ,bide ben bisey sorsam ; ben sınavsız geçiş başvurusu yaptım ama yerleşemedim ek tercih hakkimi kullandım yerlestirildim ama aof sayfasın da osys yeni kayıt var bide ek tercih kayıt var ben şimdi 5 eylüle kadar kayıt yaptırmalı miyim yoksa 9 eylül de mi başlıyor benim kayıt surecim ?

Canım bu konuda oldukça bilgilisin sanırım ,bide ben bisey sorsam ; ben sınavsız geçiş başvurusu yaptım ama yerleşemedim ek tercih hakkimi kullandım yerlestirildim ama aof sayfasın da osys yeni kayıt var bide ek tercih kayıt var ben şimdi 5 eylüle kadar kayıt yaptırmalı miyim yoksa 9 eylül de mi başlıyor benim kayıt surecim ?
Ek tercih kayıtları başlamadi.
9 eylül diye okudum acikogretim sayfasında.
9 eylül. 22 eylül arası diye yazılmış.

aeben aeben canim ataturk unisi sana özel kitap vermemezlik yapmaz :KK39:
Kitap basimi yok..netten cikartip calisiyolar .
Ne kadar yuksek tutmus puanini öyle ya
Hadi uerlesirsen haber et...:KK36:
Birlikte calisiriz seneye ins
Çeşminaz nerelerdesin ?
Ben kaydımı yaptırdım kitaplarımı aldım beni bekliyorlar :))

Hadi tecrübelerinizden bizide faydalandırın :-)
Tüm kitapları sayfa sayfa okuyalım notöu tutalım diyin hele :-)

Çeşminaz nerelerdesin ?
Ben kaydımı yaptırdım kitaplarımı aldım beni bekliyorlar :))

Hadi tecrübelerinizden bizide faydalandırın :-)
Tüm kitapları sayfa sayfa okuyalım notöu tutalım diyin hele :-)
Canim az önce yeni sayfa actim..gelin hep birlikte calisalim...
Hayirli olsunn bu arada...:KK68:

X