-
- Konu Sahibi Minikkelebk
hoşbuldum da ,uğrarsanız iyi olur.siz beni örnek almayın boş verin. evli 2 çocuklu nasıl çalışırsa öyleyim.ne kadar okul kitabından bitireceğim desem de yetiştiremeyip murat yayınlarından da çalıştım,her ne kadar çıkmasa da belki çıkar ümidiyle çıkmış sorulara da baktım.aöf de okumak örgün de okumak gibi değil pek ders çalışası gelmiyor insanın.önce gevşek çalışıp sınava yakın yüklenince iyice karıştırıyor insan.baştan beri düzenli çalışıp sınava yakında tekrar ve test çözme olsa başarılı olunur ama bunu yapmak istikrar ister,ben de topiklere bakayım belki gaza gelirim diye bakınıyordum.Aaaah canim ne iyi ettin geldin hosgeldin
Sanirim cok caliskanliktan degilde tenbellikten burasi boyle
Bu sene calisma sayfasi acmamis kimse...
Hosgeldin umarim sık sık ugrarsin
Tecrubelerindende bizde faydalaniriz
Gecen sene nasil calistinzambak86
O kitabi esimde almis gelmisSelamın aleyküm arkadaşlar
Kitaplarını bitti mi ?l
Ben daha biteremedim
Çalışmaya ardından test
Çözmeye devam Murat Yayınları
Kitabını bende altın tavsiye ederim
Hepimize
Başarılar Allah Zihin açıklığı Versin
inşş :)
sen de evli ve çocuklumusun?Selamın aleyküm
3 kitabım kaldı arapca yi saymıyorum
Çünki onu intnert ten takip ediyorum
Bu hafta 3 kitabı bitirebilir sem bi tekrar
Yapmak istiyorum sanki okudukça karışıyor
Murat Yayınları evli ve çocuklu olanlar için
Ideal vakit bulup çalışmak çok zor oluyo
Sizler de durumlar nasil
3 kitabın mı kaldı seninleSelamın aleyküm
3 kitabım kaldı arapca yi saymıyorum
Çünki onu intnert ten takip ediyorum
Bu hafta 3 kitabı bitirebilir sem bi tekrar
Yapmak istiyorum sanki okudukça karışıyor
Murat Yayınları evli ve çocuklu olanlar için
Ideal vakit bulup çalışmak çok zor oluyo
Sizler de durumlar nasil
Senin nasil gidiyor canimsen de evli ve çocuklumusun?
murat yayınlarından mı çalışıyorsun?ben aynen o durumdayım da
İnternetteki hangi video canîmArapcayı internetteki videolardan takip etmeye çalışıyorum.aof nin kendi kitabını okuyorum sonra yardımcı kitapdan tekrar yapıyorum .
Canim kitap ozetlerine bak konulari bitirdiysenmrhb aranıza yeni katıldım.ben de ilahiyat birinci sınıf öğrencisiyim konuları bitirdim ikınci tekrarı yapıyorum murat yayınlarından çalışıyorum.dün eski çıkmış soruları çözdüm inanç esasları hariç diğerlerinden cok az soruya doğru cevap verdim murat yayınları işe yarayacak mı emin değilim sınav nasıl olacak bilmioyrum arapca ya hiç çalışmadım ikinci dönem çalışırım herhalde coçukla bu işler cidden zormuşşş
ben de evli ve 2 çocukluyum.önce okul kitaplarıyla başladım,baktım yetiştiremiyorum murat yayınlarına döndüm ama yine de okul kitabının da dip notuna,özetine ve sorularına bakmayı düşünüyorum bi de ne kadar aynısı çıkmasa da fikir olur diye çıkmış sorulara da bakmayı düşünüyorumSenin nasil gidiyor canim
Bende evli ve 2 cocukluyum :)
Asağı, yukarı bi cogumuz ayni durumdayizduss sana katiliyorum konular cogaldikca karisiyor sanki
Bende murat yayinlarindan calistim iki gundur sinavlarimiz basladi.ben ataturk uni aof denim.murat egitim kurumlarinin kitaplsrini neredeyse ezberledim ama orada sadece ozetmis sinava girince anladim.hoşbuldum da ,uğrarsanız iyi olur.siz beni örnek almayın boş verin. evli 2 çocuklu nasıl çalışırsa öyleyim.ne kadar okul kitabından bitireceğim desem de yetiştiremeyip murat yayınlarından da çalıştım,her ne kadar çıkmasa da belki çıkar ümidiyle çıkmış sorulara da baktım.aöf de okumak örgün de okumak gibi değil pek ders çalışası gelmiyor insanın.önce gevşek çalışıp sınava yakın yüklenince iyice karıştırıyor insan.baştan beri düzenli çalışıp sınava yakında tekrar ve test çözme olsa başarılı olunur ama bunu yapmak istikrar ister,ben de topiklere bakayım belki gaza gelirim diye bakınıyordum.
Canim sizin sistem nasil bilmiyorum amaBende murat yayinlarindan calistim iki gundur sinavlarimiz basladi.ben ataturk uni aof denim.murat egitim kurumlarinin kitaplsrini neredeyse ezberledim ama orada sadece ozetmis sinava girince anladim.
Hayır canim henuz yayinlanmamisSinav giris yerleri belli oldu mu kizlar haberiniz var mi