internet dışında o fiyata satılacağını düşünmüyorum canımozaman A101 takibine başlayıp gelince haber verelim birbirimize
Günaydın canım şükürler olsun keyifler çok çok iyiBu arada dediğin gibi seramik ama çok çok hoşuma gitti bunların porselenini bulsam bir bakayım Porlanda :)
canim bitanesi buyuk servis tabagi kirmizi olan digerleri pasta tabagi boyunda baska yerde satilirmi bilmiyorum canim ama ben markafonide gormustum orda kalmayinca kendi sitesinden bulup aldim
Eki Görüntüle 627572
edacım bu takımı paylaşmıştım fiyat bakacaktım ya nerde baktıysam bulamadım. inat ettim bulacağım dedim internetten benzer buldum pek beğenmedim ama 6lısı 25 tl imiş. kalitesiz bişey ondan resim bile paylaşmıyorum. bir yerde çok güzel buldum ama ikilisi 150 tlof ben onlardan istiyorum napacağım ya..
Canım çok güzelmiş gerçekten.
Biraz rahatsızım ondan geliyorum aama halsizlikte yazamayıp çıkıyorum okuyorum ben sizi.
Kusura bakmayın cnm
Hiç üzülme canım bir söz nişan işine kalkışınca hem hediyelerinde gelir hem o zamna bütçeni sırf çeyize göre ayarlarsın.
Noldu tatlım? Kötü bir şey yoktur umarım...:26:
Tatlım çok takıyorum her şeyi.
Ağzım o kadar çok yarayla dolu ki sadece sıvı şeyler tüketebiliyorum.
Evlenmekten vazgeçicem nerdeyse
Kızlaaar
Bugün olmayan evimin olmayan mutfağına kurulama havluları aldım english home'dan
%25 indirimle. Çok sevdim.
Eki Görüntüle 628258
Bi de telefon rehberi aldım bayılarak
Eki Görüntüle 628259
Ama bu desende. Yarime göre çok nostaljik ama bence o kadar sevimli ki. %50 indirimle 3,5 liraya aldım.
Eki Görüntüle 628260
Tatlım çok takıyorum her şeyi.
Ağzım o kadar çok yarayla dolu ki sadece sıvı şeyler tüketebiliyorum.
Evlenmekten vazgeçicem nerdeyse
Kızlaaar
Bugün olmayan evimin olmayan mutfağına kurulama havluları aldım english home'dan
%25 indirimle. Çok sevdim.
Eki Görüntüle 628258
Bi de telefon rehberi aldım bayılarak
Eki Görüntüle 628259
Ama bu desende. Yarime göre çok nostaljik ama bence o kadar sevimli ki. %50 indirimle 3,5 liraya aldım.
Eki Görüntüle 628260
Birkaç parça daha koymak istedimm
Öncelikleee aşkımın aldığı sililikon muffin kalıplarıHangi renk alacagına karar veremeyince 3 renk almış fuşya,mor ve yeşil renklerde toplamda 18 adet oluyor
Eki Görüntüle 628296
Aşkımla yine hangi renk kek kalıplarımız olsun diye karar veremedigimiz bir anda farklı renklerde almaya karar verdikrengarenk bir mutfagımız olsun dedik 3.olan kalıp kırmızı renk
Eki Görüntüle 628298 Eki Görüntüle 628294 Eki Görüntüle 628295
Silikon tutacagımız
Eki Görüntüle 628297
Özellikle silikon fırçada açık pembeyi çok aradım zor buldum..ben bulduktan sonra heryerde görmeye başladım o ayrıarayınca bulunmaz işte İkiside aynı tonda pembe
Eki Görüntüle 628299 Eki Görüntüle 628300
Canımcım ben de her şeyi çok tekıyorum maalesef, uykularım kaçıyor bu yüzden, ama sevgilim sen bu kadar düşünsün de olacak, düşünmesen de olacak diyor. Haklı sonuçta. Bir şekilde bu yolu, bu süreci bitirip mutlu yuvamıza kavuşacağız inşallah. Sen gerildikçe sevdiceğini de gerersin, sonra ikiniz de üzülürsünüz, biliyorum söylemesi çok kolay uygulaması çok zor, ama biraz kafandan uzaklaştır bu meseleleri tatlım.. Başka şeylere konsantre olmaya çalış, ilgli varsa kendi eviniz için bir şeyler yap el yapımı, battaniye ör mesela :)
Ay ne tatlılar yahuu :)Güle güle kullan Mervecim
Canım ya takma kafana o kaadar çok şey
çok tatlı aldıkların yeni cicilerin hayırlı uğurlu olsunnnn
Birkaç parça daha koymak istedimm
Öncelikleee aşkımın aldığı sililikon muffin kalıplarıHangi renk alacagına karar veremeyince 3 renk almış fuşya,mor ve yeşil renklerde toplamda 18 adet oluyor
Eki Görüntüle 628296
Aşkımla yine hangi renk kek kalıplarımız olsun diye karar veremedigimiz bir anda farklı renklerde almaya karar verdikrengarenk bir mutfagımız olsun dedik 3.olan kalıp kırmızı renk
Eki Görüntüle 628298 Eki Görüntüle 628294 Eki Görüntüle 628295
Silikon tutacagımız
Eki Görüntüle 628297
Özellikle silikon fırçada açık pembeyi çok aradım zor buldum..ben bulduktan sonra heryerde görmeye başladım o ayrıarayınca bulunmaz işte İkiside aynı tonda pembe
Eki Görüntüle 628299 Eki Görüntüle 628300
Canım çok sağol ilgilendiğin için. Benim sevgilim de aynı şeyi söylüyor. Kpss var onu düşün tabak çanak sonraki iş diyor. Ama bunlar olmadan da olmuyor işte.
Neyse ya bi yolu bulunur elbet.
Ne demek canım.. Günaydın bu arada :)
Edoşum bayıldımmm
Ben de küçük muffin kalıplarının rengarenk olanını aldım tantitoniden. Bi de senin kırmızı olan kalıbına benzer kalpli ve güllü kalıp aldım. evlenince kocişlere güzül güzel kekler yaparız inşallaaahhh
Edacım çok teşekkür ederim
Canım çok güzeller zevklerimiz aynıymış
Bende de pembe, mor ve bunların tonlarını çok seviyorum.
Seramik tencerelerim bile purda pembesi
Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah.
kizlaar bana dua edin sinavim iyi gecsin su sinifi bitirmek istiyorum artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?