• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Başlangıç Benden Olsun :16:

Alınan Çeyizlerimden birkaçı; :nazar: :nazar:

Havluların Sadece 4 Te 1 İ Bile Diyebilirim :)

Morrrr :69:

Nevresimlerim; :nazar: :nazar:

Resimler Önizle iyince Geç açılıyor inşallah sizde de öyle açılmaz.
nevresimlerini nerden aldın tatlım çok güzel çok kaliteli bir duruşu var

Kızlaaar :3:
Bugün olmayan evimin olmayan mutfağına kurulama havluları aldım english home'dan :1:
%25 indirimle. Çok sevdim. :16:
Eki Görüntüle 628258

Bi de telefon rehberi aldım bayılarak :16:
Eki Görüntüle 628259

Bayıldım hepsine canım yaa telefon rehberi özellikle çok güzel Mutlulukla kullanırsın inşallah. :nazar:

Birkaç parça daha koymak istedimm :1:
Öncelikleee aşkımın aldığı sililikon muffin kalıpları :16: Hangi renk alacagına karar veremeyince 3 renk almış :1: fuşya,mor ve yeşil renklerde toplamda 18 adet oluyor :16:

Eki Görüntüle 628296

Aşkımla yine hangi renk kek kalıplarımız olsun diye karar veremedigimiz bir anda farklı renklerde almaya karar verdik :1: rengarenk bir mutfagımız olsun dedik :16:3.olan kalıp kırmızı renk

Eki Görüntüle 628298 Eki Görüntüle 628294 Eki Görüntüle 628295

Silikon tutacagımız :16:

Eki Görüntüle 628297

Özellikle silikon fırçada açık pembeyi çok aradım zor buldum..ben bulduktan sonra heryerde görmeye başladım o ayrı :1: arayınca bulunmaz işte :1: İkiside aynı tonda pembe

Eki Görüntüle 628299 Eki Görüntüle 628300

Canlarım bayıldım yaaa,
Muffin kapları kek kalıpları...
Silikon olduğu için sadece aklım karışık. Siz beğendiniz mi?
Bende istiyorum valla :17:
Lezzetli kekler yapmanız dileğiylee :16::16:

nevresimlerini nerden aldın tatlım çok güzel çok kaliteli bir duruşu var

Çok Teşekkür Ediyorum canım. Daha güzelleri senin olsun inşallah.
Sarev Nevresim Takımı canım markası sarev

Son düzenleme:
Canlarım bayıldım yaaa,
Muffin kapları kek kalıpları...
Silikon olduğu için sadece aklım karışık. Siz beğendiniz mi?
Bende istiyorum valla :17:
Lezzetli kekler yapmanız dileğiylee :16::16:

Teşekkürler canımmm :16: ben özllikle silikon istedim kenarları çok kızarsın istemiyorum keklerimin..saglık konusuna gelecek olursak ben hiç umursamıyorum şu hayatta ne saglıklı ki :1:

Çok Teşekkür Ediyorum canım. Daha güzelleri senin olsun inşallah.
Sarev Nevresim Takımı canım markası sarev

Oyyy canım benim teşekkür ederim yaaa bu sözünbe çok sevindirik oldum :16: kalıpların çooooook şeker canım..bende 2 numaralı kalıbını alıp almamakta çok kararsız kaldım ama baktım çok kalıp var vazgectim ne yapıcam onca kalıbı diye :1: harikalarrr

İnşallah canım.. Başarılar diliyorum sana, emeklerinin karşılığını alırsın inşallah..

cok tesekkur ederimm tatlimm :16:
bu arada bugun.aldigim kuzu ve bocek kumbaralarima bakarmisiniz ne kadarda tatlilarr ( bu arada kuzu benim böcekte sevgilim birbirimize öyle hitab ediyoruz):16: :16:

Eklentiler

• $20130208_210033.jpg
    $20130208_210033.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 73
bu arada bugun.aldigim kuzu ve bocek kumbaralarima bakarmisiniz ne kadarda tatlilarr ( bu arada kuzu benim böcekte sevgilim birbirimize öyle hitab ediyoruz):16: :16:

Oyy oyy ne kadar tatlıymış kumbaralarınız canım.
Çok beğendim :)
Güzel birikimler yaparsınız inşallah :)

oyy çok tatlılar çokta anlamlı olmuşlar canım :nazar::16:

Kızlar gunaydın, bu sabah annemle hisar a baktık güzel bir kampanya var foto paylasayım dedim sizin için :16:

300 parca ceyiz seti 2.490 TL

89 parca catal kasik bicak takimi

86 parca porselen yemek takimi

42 parca kahvalti takimi

24 parca gunluk yemek takimi

23 parca celik cay seti

9 parca celik tencere seti

6 parca sahan seri

4 parca celik cezve seti

4 parca caydanlik ve demli seti

3 parca duduklu tencere seti

1 ahsap ckb sandigi

Rowenta Elektrikli supurge de hediye

canım fiyatı bana ii gibi geldi nerden baktın acaba bildiğim kadarıyla hisarın kahvaltı takımı filan yoktu :26:

Sende resim koy ama :25: Amin canım inşallah hepimiz aynı heyecan ve mutlulukla kullanırız :16:

Canım kolilerden çıkarıp bakıcam inşallah uygun bi zamanımda neyim var neyim yok bilmiyorum da :1:
Fotoğraflarını bulup koyarım sonra. Konu bile açarım :1:

Oyy oyy ne kadar tatlıymış kumbaralarınız canım.
Çok beğendim :)
Güzel birikimler yaparsınız inşallah :)
perim cok tesekkur ederim tatlim iyi dileklerin icin bu arada resim ters eklenmis telefonda düz gözüküyordu :1:
oyy çok tatlılar çokta anlamlı olmuşlar canım :nazar::16:

edacim tesekkur ederm canim benim ceyizimde kuzu bocek koleksiyonu var diyebiliriim pelus terlikler yastiklar paspaslar vs vs hepsinin resimlerini ekleyecegim bilgisayarim bozuldu topic acmak istiyordum ama telefondan zor oluyor resim tek tek ekliyorum arada bilgisayarim gelince eklerim hepsini :16:

canım fiyatı bana ii gibi geldi nerden baktın acaba bildiğim kadarıyla hisarın kahvaltı takımı filan yoktu :26:

Bilmiyorum canım yaa

belki de bu dükkanın kendisine has bir kampanyasıdır

hisar ile başka markaları birleştirerek bir kampanya hazırlamışlardır

bu dükkanda çeşitli markalar var

yani bir firmaya ait değill

perim cok tesekkur ederim tatlim iyi dileklerin icin bu arada resim ters eklenmis telefonda düz gözüküyordu :1:

edacim tesekkur ederm canim benim ceyizimde kuzu bocek koleksiyonu var diyebiliriim pelus terlikler yastiklar paspaslar vs vs hepsinin resimlerini ekleyecegim bilgisayarim bozuldu topic acmak istiyordum ama telefondan zor oluyor resim tek tek ekliyorum arada bilgisayarim gelince eklerim hepsini :16:

Görmek isterim canım inşallah en yakın zamanda pc yapılır :16:

Auratic Fine Bone China Alfortville Yuvarlak 104 Parça yemek Takımı

Satış fiyatı 2.045,90 TL

Eki Görüntüle 629279 Eki Görüntüle 629280

Eki Görüntüle 629281 Eki Görüntüle 629282

çok şeker bir takımmm :16:

edacim dayanamadim telefondan zorlada olsa yuklemeyi basardim iste kuzu&böcek kolleksiyonum :16: :16:
bunlarin haricinde 2 tane ugur bocegi askılık 1 tane de ugur bocegi gırgırım var :16: :16:

Eklentiler

• $2081_buyuk_zoom.jpg
    $2081_buyuk_zoom.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $Apex-Cocuk-Halisi-Paspasi-Kuzu__60650939_0.jpeg
    $Apex-Cocuk-Halisi-Paspasi-Kuzu__60650939_0.jpeg
    19 KB · Görüntüleme: 51
  • $KUZU-OYUNCAK-YASTIK-TUY-YUMASAKLIGINDA__67588317_0.jpg
    $KUZU-OYUNCAK-YASTIK-TUY-YUMASAKLIGINDA__67588317_0.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $Ugur-Bocegi-Karne-Hediyesi-Oyuncak-Yastik__59172231_0.jpeg
    $Ugur-Bocegi-Karne-Hediyesi-Oyuncak-Yastik__59172231_0.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 78
  • $291020101682-2.ev-terligi-kuzu-4667.jpeg
    $291020101682-2.ev-terligi-kuzu-4667.jpeg
    20,5 KB · Görüntüleme: 68
  • $8992Kuzu1.jpeg
    $8992Kuzu1.jpeg
    15,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $8992ugurBocegi1.jpeg
    $8992ugurBocegi1.jpeg
    24,8 KB · Görüntüleme: 53
edacim dayanamadim telefondan zorlada olsa yuklemeyi basardim iste kuzu&böcek kolleksiyonum :16: :16:
bunlarin haricinde 2 tane ugur bocegi askılık 1 tane de ugur bocegi gırgırım var :16: :16:

bayıldım ya ben bunlaraaaa :52: harikalar canım çok iyi bulmuşsun bunları maşallah..çok şirin bir ev olacak :21:
veeee telefonu kullanan parmaklarına saglık :16::1:

bayıldım ya ben bunlaraaaa :52: harikalar canım çok iyi bulmuşsun bunları maşallah..çok şirin bir ev olacak :21:
veeee telefonu kullanan parmaklarına saglık :16::1:

saol canim :16: ona bocegim demeye okadar alismisimki elimden gelse butun ugur bocegi olan seyleri alacagim bide saatim var bocekli :52: oda ayni seyi kuzu icin soyluyor suan askerde dun nobetciydi tv de cizgi film varmis kuzulu sirf kuzu var diye izlemis canim benim ya :52:

Back