• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Araştırmalardayım inat ettim bulacağım elbet :D bi yerde gördüm dolaşırken sonra bakar alırım dedim ama hangi magazaydı unuttum ki :( şimdide bulamıyorum of. bencede verilmez iki tanecik 140 lira 10 kişi gelseler 1400 hahaha :D ben söz için düşünüyorum da bunu.

Marka araştırması içerisindeyim elbet bulacağım bir gün :D bu bi alman firmasının benim gördüğüm daha şatafatlı güzeliydi. ve bunun satışı türkiyede yokmuş o nedenle türkiyeden birinden bulmaya çalışıyorum onlarda hep dandik iyi olanıda çok uçuk fiyatlarda bakalım bulurum inşallah :16:[/QUOTE]

kızlar buna benzer bi model hisarda var 16 tl diyor ama eminim mağazalarda daha ucuza bulunabilir :37::40::40::40:

internet dışında o fiyata satılacağını düşünmüyorum canım :D ozaman A101 takibine başlayıp gelince haber verelim birbirimize
Günaydın canım şükürler olsun keyifler çok çok iyi :1: Bu arada dediğin gibi seramik ama çok çok hoşuma gitti bunların porselenini bulsam bir bakayım Porlanda :)

canım a101 e gelirmi bu bilmem çerezlik ve kupa gelecek o kesin ama :16:

canim bitanesi buyuk servis tabagi kirmizi olan digerleri pasta tabagi boyunda baska yerde satilirmi bilmiyorum canim ama ben markafonide gormustum orda kalmayinca kendi sitesinden bulup aldim

ben internetten alışveriş yapmıyorum canım kredi kartımda yok..saglam geldi mi :26: offf offf neden güzel şeyler internette

Eki Görüntüle 627572

edacım bu takımı paylaşmıştım fiyat bakacaktım ya nerde baktıysam bulamadım. inat ettim bulacağım dedim internetten benzer buldum pek beğenmedim ama 6lısı 25 tl imiş. kalitesiz bişey ondan resim bile paylaşmıyorum. bir yerde çok güzel buldum ama ikilisi 150 tl :( of ben onlardan istiyorum napacağım ya..

offf canım baya bir pahalıymış :1: kahve içilmez ondan :1:

Canım çok güzelmiş gerçekten.
Biraz rahatsızım ondan geliyorum aama halsizlikte yazamayıp çıkıyorum okuyorum ben sizi.
Kusura bakmayın cnm

sağol canım..
geçmiş olsun neyin var canım :44:dinlen sen :54:

$003.jpg

Kızlar 13 şubatta şok markette bunlar var hele bardaklara bayıldım 2 takım alıp 6 ya tamamlamak istiyorum inşallah :1:
Belki sizinde begendikleriniz olur :16:

Hiç üzülme canım bir söz nişan işine kalkışınca hem hediyelerinde gelir hem o zamna bütçeni sırf çeyize göre ayarlarsın.

Geçmiş olsun canım.
İnşallah ya çok takılıyor kafama. Abim için masraf çok olunca bu sene, istediklerimi alamayacağım sanırım :31:

Kızlaaar :3:
Bugün olmayan evimin olmayan mutfağına kurulama havluları aldım english home'dan :1:
%25 indirimle. Çok sevdim. :16:
$kurulama.jpg

Bi de telefon rehberi aldım bayılarak :16:
$fffffds.jpg

Ama bu desende. Yarime göre çok nostaljik ama bence o kadar sevimli ki. %50 indirimle 3,5 liraya aldım. :16:
$f001bbe7-87f2-4940-bc25-a4da88e928eb.jpg

Son düzenleme:
Tatlım çok takıyorum her şeyi.
Ağzım o kadar çok yarayla dolu ki sadece sıvı şeyler tüketebiliyorum.
Evlenmekten vazgeçicem nerdeyse :1:

Canım ya takma kafana o kaadar çok şey :50:

Bugün olmayan evimin olmayan mutfağına kurulama havluları aldım english home'dan :1:
Eki Görüntüle 628258

Eki Görüntüle 628259

Ama bu desende. Yarime göre çok nostaljik ama bence o kadar sevimli ki. %50 indirimle 3,5 liraya aldım. :16:
Eki Görüntüle 628260

çok tatlı aldıkların yeni cicilerin hayırlı uğurlu olsunnnn:21:

Birkaç parça daha koymak istedimm :1:
Öncelikleee aşkımın aldığı sililikon muffin kalıpları :16: Hangi renk alacagına karar veremeyince 3 renk almış :1: fuşya,mor ve yeşil renklerde toplamda 18 adet oluyor :16:

$bakingcup-03o.jpg

Aşkımla yine hangi renk kek kalıplarımız olsun diye karar veremedigimiz bir anda farklı renklerde almaya karar verdik :1: rengarenk bir mutfagımız olsun dedik :16:3.olan kalıp kırmızı renk

$Bb2003-4.jpg $[img][5][1][2000x2743].jpg $11085_kucuk.jpg

Silikon tutacagımız :16:

$Bb11.jpg

Özellikle silikon fırçada açık pembeyi çok aradım zor buldum..ben bulduktan sonra heryerde görmeye başladım o ayrı :1: arayınca bulunmaz işte :1: İkiside aynı tonda pembe

$images.jpg$silikonkucukspatula.jpg

Tatlım çok takıyorum her şeyi.
Ağzım o kadar çok yarayla dolu ki sadece sıvı şeyler tüketebiliyorum.
Evlenmekten vazgeçicem nerdeyse :1:

Canımcım ben de her şeyi çok tekıyorum maalesef, uykularım kaçıyor bu yüzden, ama sevgilim sen bu kadar düşünsün de olacak, düşünmesen de olacak diyor. Haklı sonuçta. Bir şekilde bu yolu, bu süreci bitirip mutlu yuvamıza kavuşacağız inşallah. Sen gerildikçe sevdiceğini de gerersin, sonra ikiniz de üzülürsünüz, biliyorum söylemesi çok kolay uygulaması çok zor, ama biraz kafandan uzaklaştır bu meseleleri tatlım.. Başka şeylere konsantre olmaya çalış, ilgli varsa kendi eviniz için bir şeyler yap el yapımı, battaniye ör mesela :)

Eki Görüntüle 628258

Eki Görüntüle 628259

Eki Görüntüle 628260

Ay ne tatlılar yahuu :)Güle güle kullan Mervecim:nazar::nazar:

Öncelikleee aşkımın aldığı sililikon muffin kalıpları :16: Hangi renk alacagına karar veremeyince 3 renk almış :1: fuşya,mor ve yeşil renklerde toplamda 18 adet oluyor :16:

Eki Görüntüle 628296

Aşkımla yine hangi renk kek kalıplarımız olsun diye karar veremedigimiz bir anda farklı renklerde almaya karar verdik :1: rengarenk bir mutfagımız olsun dedik :16:3.olan kalıp kırmızı renk

Eki Görüntüle 628298 Eki Görüntüle 628294 Eki Görüntüle 628295

Eki Görüntüle 628297

Özellikle silikon fırçada açık pembeyi çok aradım zor buldum..ben bulduktan sonra heryerde görmeye başladım o ayrı :1: arayınca bulunmaz işte :1: İkiside aynı tonda pembe

Eki Görüntüle 628299 Eki Görüntüle 628300

Edoşum bayıldımmm:nazar::nazar:
Ben de küçük muffin kalıplarının rengarenk olanını aldım tantitoniden. Bi de senin kırmızı olan kalıbına benzer kalpli ve güllü kalıp aldım. evlenince kocişlere güzül güzel kekler yaparız inşallaaahhh :16:

Canımcım ben de her şeyi çok tekıyorum maalesef, uykularım kaçıyor bu yüzden, ama sevgilim sen bu kadar düşünsün de olacak, düşünmesen de olacak diyor. Haklı sonuçta. Bir şekilde bu yolu, bu süreci bitirip mutlu yuvamıza kavuşacağız inşallah. Sen gerildikçe sevdiceğini de gerersin, sonra ikiniz de üzülürsünüz, biliyorum söylemesi çok kolay uygulaması çok zor, ama biraz kafandan uzaklaştır bu meseleleri tatlım.. Başka şeylere konsantre olmaya çalış, ilgli varsa kendi eviniz için bir şeyler yap el yapımı, battaniye ör mesela :)

Ay ne tatlılar yahuu :)Güle güle kullan Mervecim:nazar::nazar:

Canım çok sağol ilgilendiğin için. Benim sevgilim de aynı şeyi söylüyor. Kpss var onu düşün tabak çanak sonraki iş diyor. Ama bunlar olmadan da olmuyor işte.
Neyse ya bi yolu bulunur elbet.

Canım ya takma kafana o kaadar çok şey :50:

çok tatlı aldıkların yeni cicilerin hayırlı uğurlu olsunnnn:21:

Edacım çok teşekkür ederim :16:

Eki Görüntüle 628296

Eki Görüntüle 628298 Eki Görüntüle 628294 Eki Görüntüle 628295

Eki Görüntüle 628297

Eki Görüntüle 628299 Eki Görüntüle 628300

Canım çok güzeller zevklerimiz aynıymış :1:
Bende de pembe, mor ve bunların tonlarını çok seviyorum.
Seramik tencerelerim bile purda pembesi :1:
Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Canım çok sağol ilgilendiğin için. Benim sevgilim de aynı şeyi söylüyor. Kpss var onu düşün tabak çanak sonraki iş diyor. Ama bunlar olmadan da olmuyor işte.
Neyse ya bi yolu bulunur elbet.

Ne demek canım.. Günaydın bu arada :)

Edoşum bayıldımmm:nazar::nazar:
Ben de küçük muffin kalıplarının rengarenk olanını aldım tantitoniden. Bi de senin kırmızı olan kalıbına benzer kalpli ve güllü kalıp aldım. evlenince kocişlere güzül güzel kekler yaparız inşallaaahhh :16:

İnşallah canım ımmm hayali bile ne güzel :16:
Hani seninkiler söylemekle kabul etmiyoruz resim isteriz :1: Güle güle kullanalım:16:
Edacım çok teşekkür ederim :16:

Canım çok güzeller zevklerimiz aynıymış :1:
Bende de pembe, mor ve bunların tonlarını çok seviyorum.
Seramik tencerelerim bile purda pembesi :1:
Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah.

Sende resim koy ama :25: Amin canım inşallah hepimiz aynı heyecan ve mutlulukla kullanırız :16:

Kızlar gunaydın, bu sabah annemle hisar a baktık güzel bir kampanya var foto paylasayım dedim sizin için :16:

300 parca ceyiz seti 2.490 TL

89 parca catal kasik bicak takimi

86 parca porselen yemek takimi

42 parca kahvalti takimi

24 parca gunluk yemek takimi

23 parca celik cay seti

9 parca celik tencere seti

6 parca sahan seri

4 parca celik cezve seti

4 parca caydanlik ve demli seti

3 parca duduklu tencere seti

1 ahsap ckb sandigi

Rowenta Elektrikli supurge de hediye

kizlaar bana dua edin sinavim iyi gecsin su sinifi bitirmek istiyorum artikk :72:

İnşallah canım ımmm hayali bile ne güzel :16:
Hani seninkiler söylemekle kabul etmiyoruz resim isteriz :1: Güle güle kullanalım:16:

Sende resim koy ama :25: Amin canım inşallah hepimiz aynı heyecan ve mutlulukla kullanırız :16:

Edamm sen istersin de koymaz mıyım :16:

$kek kalıbı.jpg
$güllü.jpg
$kalpli.jpg

Back