Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben başladım ama gerisi gelmiyor. Param yok zaten gidip alacak, ne alacağımı da bilmiyorum ki
Dur aldıklarımı ekleyim de neyim var neyim yok bi görün yardım edin bana
Canım ben başladım ama gerisi gelmiyor. Param yok zaten gidip alacak, ne alacağımı da bilmiyorum ki
Dur aldıklarımı ekleyim de neyim var neyim yok bi görün yardım edin bana
biraz da nevresimler battaniyeler... :78::78
çift kişilik nevresimlerimmm
Eki Görüntüle 627276
Eki Görüntüle 627277
Eki Görüntüle 627278
tek kişilik nevresimim
Eki Görüntüle 627279
çift kişilik yatak setim
Eki Görüntüle 627281
battaniyemmmm
Eki Görüntüle 627284
Günaydın kuzucuklaaaarrr :)
Nasılsınız bakalım?
Ah Mervecim zaten bu para bizim elimizi kolumuzu bağlıyor.. Para olsa çeyiz hazırlamakta ne varmış, çık çarşıya iki günde al sana çeyiz..
tatlim arkadasa katiliyorum ama bende cok begendigim icin bunun ikram setini aldim kahvalrida cikaririm nolcak o 36 tl di onu gozden cikarabildim ama sanirim bunun 200 un ustunde bi fiyati var catlayacak zaten kesin o yuzden benim gibi ikram setini alabilirdin yakindanda cok guzel duruyor :) bak ekliyorum benimkinin resmini 7 parca 1 buyuk kalp tabak 6 kucuk pasta tabak icimde kalcagna ceyizimde kalsin
;canım ikram seti derken içinde neler var pasta tabagı boyundamı? internet dışında satılır mı :44:
bu arada kızlar yanılmıyorsam a101 markete haftaya bunların çerezlikleri gelecek 1.90 gibi fiyat geçen sene ben 4 adet almıştım
Günaydın kuzucuklaaaarrr :)
Nasılsınız bakalım?
Suracım bunlar seramik, porselen değil diye biliyorum. Seramikler de kullandıkça problem oluyor malum.. Bunun gibi takım istiyorsan Porland'ın var ama buna göre biraz daha pahalı
canım geçende bizim topicte paylaşılmıştı ayy kim paylaşmıştı :44:çok begenmiştim
canım ikram seti derken içinde neler var pasta tabagı boyundamı? internet dışında satılır mı :44:
bu arada kızlar yanılmıyorsam a101 markete haftaya bunların çerezlikleri gelecek 1.90 gibi fiyat geçen sene ben 4 adet almıştım
Eki Görüntüle 627572
edacım bu takımı paylaşmıştım fiyat bakacaktım ya nerde baktıysam bulamadım. inat ettim bulacağım dedim internetten benzer buldum pek beğenmedim ama 6lısı 25 tl imiş. kalitesiz bişey ondan resim bile paylaşmıyorum. bir yerde çok güzel buldum ama ikilisi 150 tl of ben onlardan istiyorum napacağım ya..
Ben kesinlikle Taç diyorum canım..
Bizim bornoz takımımız bu 2 seneyi geçti alalı ve ben çok isteyerek almıştım canım halada çok seviyorum bundan daha fazla içime sinen olmadı Tabi zevkler degişir o ayrı
Days ın colours marka havluda çok kaliteli ama bornozu nasıldır bilemem :44:
Eki Görüntüle 627204
Ya kızlar şimdi oturup ağlayacağım benim hiç bişeyim yok diye ya
biraz da nevresimler battaniyeler... :78::78
çift kişilik nevresimlerimmm
[/ATTACH]
Günaydın canım.
Uykusuzum biraz. Canım sıkkın dünden beri. Sen nasılsın?
[/QUOTE]yA Bu cok sıkmıs markası ne acaba bunun gerci cok pahalıymıs ama o kadar para verilmez ki
yaaaa bu fincan harikaa cok begendim bende istiyorumm markasi falan yokmu bunun