• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

saol canim :16: ona bocegim demeye okadar alismisimki elimden gelse butun ugur bocegi olan seyleri alacagim bide saatim var bocekli :52: oda ayni seyi kuzu icin soyluyor suan askerde dun nobetciydi tv de cizgi film varmis kuzulu sirf kuzu var diye izlemis canim benim ya :52:

:1::1: ilahi ama çok tatlı olmuş :1: daha hatırlamadıgın vardır belkide :21:

:1::1: ilahi ama çok tatlı olmuş :1: daha hatırlamadıgın vardır belkide :21:

tesekkur ederim tatlim :16: insallah evlenecegimiz gun gelsede bu aldiklarini kullansam zevle cok mutlu olacagim ama daha cok var ya 2 bucuk yil cok uzun sanki senin.ne kadar var dugunune canim

tesekkur ederim tatlim :16: insallah evlenecegimiz gun gelsede bu aldiklarini kullansam zevle cok mutlu olacagim ama daha cok var ya 2 bucuk yil cok uzun sanki senin.ne kadar var dugunune canim

İnşallah o günler gelecek canım :16:
Hiç belli degil canım :1: sevdicegim ugrasıp duruyor ama bakalım erken sonuc alınacak mı ama en gec 2015 inşallah :31:

İnşallah o günler gelecek canım :16:
Hiç belli degil canım :1: sevdicegim ugrasıp duruyor ama bakalım erken sonuc alınacak mı ama en gec 2015 inşallah :31:

insallah canim istediginiz gibi olur hersey :16: benimde en erken 2015 :62:

insallah canim istediginiz gibi olur hersey :16: benimde en erken 2015 :62:
olsun canım hayırlısıyla olsun da inşallah :16:
ama işte insan çok hayal ediyor..artık buluşunca ayrı evlere gitmek istemiyorum :31:

kızlar nasılsınız bakalım :D hala kahve fincanı araştırmasındayım :D off off

bulacaksın canım :21: ama hiç ummadığın bir anda hep öyle olur ya :31:

edacim dayanamadim telefondan zorlada olsa yuklemeyi basardim iste kuzu&böcek kolleksiyonum :16: :16:
bunlarin haricinde 2 tane ugur bocegi askılık 1 tane de ugur bocegi gırgırım var :16: :16:

Bunlarr çoook tatlı caım yaa.
Uğur böceğine Bayılırımmmm.
Benim bitanemde bana uğur böceği oyuncağı almıştı yastık niyetine sarılıp uyumuştum geceleri :))
Üstünde de ı Love You yazıyor.
Bende evimde kesinlikle uğur böceği ve Nazar Boncuğu köşesi İstiyorum ya.
Ben nazar boncuklarınıda çok severim.
Hem nazar değmesin demi ama :))

olsun canım hayırlısıyla olsun da inşallah :16:
ama işte insan çok hayal ediyor..artık buluşunca ayrı evlere gitmek istemiyorum :31:

bulacaksın canım :21: ama hiç ummadığın bir anda hep öyle olur ya :31:

Bende öyle insan kendi yuvası olsun istiyor :16: inşallah bulurumda ummadığım zamanda olur :1:

Canımm Hoş geldin topiğimize :16:
Nasılsın canım.
Gerçekten şık bir takımmış. Çaydanlığı özellikle çok güzel.

Hoşbulduukkk:16:
Evet kuzum çok şık duruyor ama yakından berbat.
Resmen kalitesizlik akıyor her yerinden

canım benimmmm hoşgeldin :16: çok şık valla begendiysen al :16:

Şık da seramik gibi işte:5:
Aylardır bakıyorum öyle.:1:
Hep hayalimde bu vardı, yakından görünce moral olarak çöktüm.

Hoşbulduukkk:16:
Evet kuzum çok şık duruyor ama yakından berbat.
Resmen kalitesizlik akıyor her yerinden

Şık da seramik gibi işte:5:
Aylardır bakıyorum öyle.:1:
Hep hayalimde bu vardı, yakından görünce moral olarak çöktüm.

Aaa Gerçekten mi canım yaa.
Almadın o zaman?
Olsun daha güzelini bulursun :16:

cok tesekkur ederimm tatlimm :16:
bu arada bugun.aldigim kuzu ve bocek kumbaralarima bakarmisiniz ne kadarda tatlilarr ( bu arada kuzu benim böcekte sevgilim birbirimize öyle hitab ediyoruz):16: :16:

edacim dayanamadim telefondan zorlada olsa yuklemeyi basardim iste kuzu&böcek kolleksiyonum :16: :16:
bunlarin haricinde 2 tane ugur bocegi askılık 1 tane de ugur bocegi gırgırım var :16: :16:

Canım çoookk şekerleerrr :) Allah kuzusuyla böceğini ayırmasın birbirinden :)

Ebis bende de ikinci kalıptan var ve o boyutta kalpli ama ikisinde de başarılı sonuç alamadım. Şekil olmadı. Sen başarırsan sırrını bana da anlat olur mu? :)

Tizbecim burdan bi tarifte kullandım, çok başarılıydı. Tarife burdan bakabilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/503775-kalipta-kirmizi-guller-resimli.html

ebiss Amin canim cok tesekkur ederim ins kimseler ayrilmasin :16:

Back