• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Kızlar bernardonun sitesinden resimleri indiremediğim için çeyizlerimi yükleyemiyorum yahuuu, çok üzüldüm :(

Sadece aşağıdakileri alabildi..
ilk dün aldığımız ekmek kızartma makinesi, ikincisi kahvaltı takımın, üçüncüsü de aslında 4lü takım olan döküm tencerelerim.

Eklentiler

• $döküm.jpg
    $döküm.jpg
    2,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $EKMEK.jpg
    $EKMEK.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $günlük 2.jpg
    $günlük 2.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Kızlar bernardonun sitesinden resimleri indiremediğim için çeyizlerimi yükleyemiyorum yahuuu, çok üzüldüm :(

Sadece aşağıdakileri alabildi..
ilk dün aldığımız ekmek kızartma makinesi, ikincisi kahvaltı takımın, üçüncüsü de aslında 4lü takım olan döküm tencerelerim.

sanırım benimde alacağım kahvaltı takımı bu olacak =)

Ebiss im kahvaltı takımın çok tatlı.
Olsun açıldıkça eklersin canım.
Ekmek kızartma makinesi tam sevdiğim renkle :69: Dün alsak mı dedin vazgeçtik.
Mutlulukla kullanın inşallah:16:

bence elektronik eşyalar en son alınmalı garanti süresini öldürmemek adına ve yeni modeller cıktıgında üzülmemek adına o yüzden ben henüz almadım :16:[/QUOTE]

bence elektronik eşyalar en son alınmalı garanti süresini öldürmemek adına ve yeni modeller cıktıgında üzülmemek adına o yüzden ben henüz almadım :16:
[/QUOTE]

Canım kalmış 1,5 sene; büyük eşyaları alamıyoruz, para da biriktiremiyoruz, mutlaka bi yeri oluyor biriktirmeye başlayınca, napalım biz de küçük eşyaları almaya başladık.. Garanti anlamında doğru söylüyorsun ama son zamana bırakmak istemioruz herşeyi..

Teşekkür ederim periimm, daha iyisi sizin olsun :)

sanırım benimde alacağım kahvaltı takımı bu olacak =)

Ben çok severek aldım canım, bi de piyasada eyfel kuleli mutfak eşyaları çok bulunuyor bu aralar, rahatlıkla kombine edebiliriz :34:

Canım kalmış 1,5 sene; büyük eşyaları alamıyoruz, para da biriktiremiyoruz, mutlaka bi yeri oluyor biriktirmeye başlayınca, napalım biz de küçük eşyaları almaya başladık.. Garanti anlamında doğru söylüyorsun ama son zamana bırakmak istemioruz herşeyi..[/QUOTE]

sende haklısın canım ama benim sevdiceğim aldırmıo para birikterelim hepsini toptan alalım diyo yoksa coktan almaya baslamıştım aslında burdaki arkadaslar da demiş almayın garanti süresini öldürmeyin diye bende almadım =)

Teşekkür ederim periimm, daha iyisi sizin olsun :)

Ben çok severek aldım canım, bi de piyasada eyfel kuleli mutfak eşyaları çok bulunuyor bu aralar, rahatlıkla kombine edebiliriz :34:

yaa yakından gördüğümde karar veremedim canım renkleri biraz soluk gibi geldi bu arada kaca aldın canım bernardoydu dimi
=)

1 hafta girmedim neler olmuş neler :1:
yeni ciciler aldım hem buraya hem topiğime eklicem akşam... bende 2014 yada 2015 de dünya evine giricem :16:

kizlaar kahvalti takimimi almistim ama biraz sogudum kirmizi oldugu icin modasi gecicek gibi duruyo bide bu beyazida cok begendim sizce hangisi guzel degistirne imkanim var yardim lutfen :16:

Eklentiler

• $47_parca_kahvalti_son.jpeg
    $47_parca_kahvalti_son.jpeg
    119,4 KB · Görüntüleme: 98
  • $2013-02-07 14.12.14.png
    $2013-02-07 14.12.14.png
    95,9 KB · Görüntüleme: 67
kizlaar kahvalti takimimi almistim ama biraz sogudum kirmizi oldugu icin modasi gecicek gibi duruyo bide bu beyazida cok begendim sizce hangisi guzel degistirne imkanim var yardim lutfen :16:

tatlım walla değiştirme imkanın varsa bence beyaz daha güzel duruyor ve gerçekten hoş ve modern bir takımmış kırmızı da kötü değil ama:31::31:

tatlım walla değiştirme imkanın varsa bence beyaz daha güzel duruyor ve gerçekten hoş ve modern bir takımmış kırmızı da kötü değil ama:31::31:

degistirebiliyorum canim tanidik biyerden aldim ilk basta mutfagim kirmizi siyah olcak dedim ama simdi burda herkesin ceyizi pembeler guzel acik renkler bide country tarzda bende onlari begenmeyr basladim gunluk yemek takimimda kirmizi siyahti onu geri verdim kahvalti takimimda artik gozume cok bogucu geliyo bu begendigim beyazin icinde hem pasta seti olarakta kullanabilcem kurabiyeligi falanda var guzel dimi begendinmi :62:

walla tatlım beğendim açıkçası ben tabakta koyu renkleri sevmiyorum içinde yemek konulduğunda görünecek :1::1: o zaman sofra daha şık görünüyor tabii senin gönlünden hangisi geçiyorsa onu al ama masa örtüsüyle falan beyazı kombinlemen daha kolay olur ve her renkle kombin yapabilirsin :56::56::56:

canım beyaz olan daha şık bence bende mutfağımda pembeler morlar kullanıyorum:) ve o tonlara beyaz daha yakışır kırmızı güzel ama mutfakta kırmızıdan hoşlanmıyorum ben

canım beyaz olan daha şık bence bende mutfağımda pembeler morlar kullanıyorum:) ve o tonlara beyaz daha yakışır kırmızı güzel ama mutfakta kırmızıdan hoşlanmıyorum ben

bende oyle istiyorum ya yaklasik 1 yil once almistim ozaman kirmiziyi seviyordum burda herkesin ceyizini gorunce fikrim degisti sagol cvbin icin hemen bugun degistiriyorum :16:

Beyazı cok begendim markası nedir ?? bu arada değiştirme imkanı varsa beyazı al =)

walla tatlım beğendim açıkçası ben tabakta koyu renkleri sevmiyorum içinde yemek konulduğunda görünecek :1::1: o zaman sofra daha şık görünüyor tabii senin gönlünden hangisi geçiyorsa onu al ama masa örtüsüyle falan beyazı kombinlemen daha kolay olur ve her renkle kombin yapabilirsin :56::56::56:

bende ayni fikirdeyim tatlim hatta yemek takimimda hic desen yok bembeyaz kare onuda oyle masaortumle renklendiririm istedigim renk kullanirim diye almistim kahvalti takimi renkli olsun dedim ama hata yapmisim daha kullanmadan sıkıldım bunuda renkli tabaklarla haraketlendririm artik :1: fikrin icin cok sagol canim bugun degistiriyorum :16: :16:

karaca canim ona karar verdim bende begenmene sevindim fiyati 280 tl porslen canim :16:

Bende bi bakıyım ona biraz pahalıymış ama tam istediğim gibi birşey yemek takımımı içime sinerek almamıştım gerci herkes cok begendi en azından bunu alayım gerci aklımda bernardodan almak vardı ama :D

Back