2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Kızlar topiğiniz hayırlı olsuuuuuuunnnn
Bende 2014 olur diyordum bu yıla kısmetmiişşş

Rabbim hayırlı zamanlar, hayırlı çeyizler nasip etsin
Takipteyiimmm

Hatta bir soru; kırmızı kahvaltı takımı istiyordum hatta şu;

Ama kalitesi seramik gibi geldi napsam bilemedim:26:
Kırmızı da çok istiyorum ve başka beğenemedim

canim ben direk etiket fiyatini soyledim zuccaciye tarzi yerlerden alirsan 250 ye falan alirsin

canim ben direk etiket fiyatini soyledim zuccaciye tarzi yerlerden alirsan 250 ye falan alirsin

Canım internet sitesinden baktım 297 tl imiş evkur falan tarzı yerler hariç bunu nerde bulabilirim ? sen istanbuldaysan nerden aldın ?

Canım internet sitesinden baktım 297 tl imiş evkur falan tarzı yerler hariç bunu nerde bulabilirim ? sen istanbuldaysan nerden aldın ?

canim ben sakaryadayim burdan bi zuccaciyeden aldim ben degisim yaptigim icin uzerine urunde aldim daha uyguna geldi eger bulamazsan burdaki magzayla konusurum belki kargoyla yollarlar sana parayi havale yaparsin ben gider kontrol ederim urunu

yaa yakından gördüğümde karar veremedim canım renkleri biraz soluk gibi geldi bu arada kaca aldın canım bernardoydu dimi
=)

Bernardo canım, ama ben çeyiz kampanyasıyla birlikte almıştım, o yüzden ayrıca fiyatını bilmiyorum maalesef..

1 hafta girmedim neler olmuş neler
yeni ciciler aldım hem buraya hem topiğime eklicem akşam... bende 2014 yada 2015 de dünya evine giricem

Hoşgeldin canım, bekliyoruz paylaşımlarını :)

kizlaar kahvalti takimimi almistim ama biraz sogudum kirmizi oldugu icin modasi gecicek gibi duruyo bide bu beyazida cok begendim sizce hangisi guzel degistirne imkanim var yardim lutfen

Bence beyazlar kesinlikle daha çık duruyor. Değiştirebilme şansın varsa onları al derim tatlım.

canım schafer ın galiba bu model sorsana porselen mi seramik mi diye? umarım porselendir de ve gönlünde olan modele kavuşursun

kizlaar kahvalti takimimi almistim ama biraz sogudum kirmizi oldugu icin modasi gecicek gibi duruyo bide bu beyazida cok begendim sizce hangisi guzel degistirne imkanim var yardim lutfen

Canım gerçekten 2 side çok şık karar veremedim

Canımm Hoş geldin topiğimize
Nasılsın canım.
Gerçekten şık bir takımmış. Çaydanlığı özellikle çok güzel.

kizlar cok tesekkur ederim fikirleriniz icin beyaz takimi aldim degistirdim cok sagolun canlarim benim
bide kizlar bu ara kafama takilan bi soru var camasir makinalarinin hem kurutma hem yikama ozelligi olanlari nasil acaba bilen varmi yer acisindan daha pratikler ve kurutma ozelligi kis aylarinda cok iyi oluyor o yuzden istiyorum

Ben geldiim
Çeyizime bu pasta defterini aldım bugün ojelerden pek görünmese de

Son düzenleme:
ellerine saglık canım
bana onu alacagına baska şey al diyorum birde kadın tutturdu evkurdan set alacakmış 1200 mü ne öle 1000 küsür bişey yazık

canım benimmmm hoşgeldin çok şık valla begendiysen al

Ben geldiim
Çeyizime bu pasta defterini aldım bugün ojelerden pek görünmese de

Eki Görüntüle 626986

çok güzelmiş defterin canım =)

perimmm nerdesin

hoşgeldin aramıza kızlar annemle bornoz takımı almaya karar verdik :) özdilek soley fikriniz var mı

Hoşbuldum canım teşekkür ediyorum.
Açıkçası pek bilgim yok ama bugün english home'a gittim %25 %50 indirim var bornoz takımları da güzeldi. Bi bak istersen.
Gözüm kaldı her şeylerde ama işte paranın gözü kör olsun

Bir bakayım bakalım aynen öyle yaa insanın aldıkça alası geliyor.

Ben kesinlikle Taç diyorum canım..
Bizim bornoz takımımız bu 2 seneyi geçti alalı ve ben çok isteyerek almıştım canım halada çok seviyorum bundan daha fazla içime sinen olmadı Tabi zevkler degişir o ayrı
Days ın colours marka havluda çok kaliteli ama bornozu nasıldır bilemem :44:

Ya kızlar şimdi oturup ağlayacağım benim hiç bişeyim yok diye ya

bayıldım canım çok güzelmiş güle güle eskitin evet tacı bende düşündüm de araştırayım bi bakalım

Ya kızlar şimdi oturup ağlayacağım benim hiç bişeyim yok diye ya

Canımmm benim hiç ağlama yarın git 1-2 TL lik küçük birşey alarak başlangıç yap bak nasıl gerisi gelecek
bayıldım canım çok güzelmiş güle güle eskitin evet tacı bende düşündüm de araştırayım bi bakalım

Sağol canım
Ben bunu kullanıyorum şuanda canım markası Özdilek kaç yıl önce uygun diye aldık belkide düşük kaliteli oldugundan öyle ama hiç memnun degilim Nasılsa evlenince kullanmayacagım diyerek devam ediyorum

evdeki başka bir bireyin (herkesin bornozunu açıklamıyım diye böyle dedim ) bornozu taç bambu ve inanılmaz memnun gerçekten pamuk gibi yumuşacık zaten onu görünce bende direk taç dedim

Canımmm benim hiç ağlama yarın git 1-2 TL lik küçük birşey alarak başlangıç yap bak nasıl gerisi gelecek

Canım ben başladım ama gerisi gelmiyor. Param yok zaten gidip alacak, ne alacağımı da bilmiyorum ki
Dur aldıklarımı ekleyim de neyim var neyim yok bi görün yardım edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…