Bende bi bakıyım ona biraz pahalıymış ama tam istediğim gibi birşey yemek takımımı içime sinerek almamıştım gerci herkes cok begendi en azından bunu alayım gerci aklımda bernardodan almak vardı ama
canim ben direk etiket fiyatini soyledim zuccaciye tarzi yerlerden alirsan 250 ye falan alirsin
Canım internet sitesinden baktım 297 tl imiş evkur falan tarzı yerler hariç bunu nerde bulabilirim ? sen istanbuldaysan nerden aldın ?
yaa yakından gördüğümde karar veremedim canım renkleri biraz soluk gibi geldi bu arada kaca aldın canım bernardoydu dimi
=)
1 hafta girmedim neler olmuş neler
yeni ciciler aldım hem buraya hem topiğime eklicem akşam... bende 2014 yada 2015 de dünya evine giricem
kizlaar kahvalti takimimi almistim ama biraz sogudum kirmizi oldugu icin modasi gecicek gibi duruyo bide bu beyazida cok begendim sizce hangisi guzel degistirne imkanim var yardim lutfen
Kızlar topiğiniz hayırlı olsuuuuuuunnnn
Bende 2014 olur diyordum bu yıla kısmetmiişşş
Rabbim hayırlı zamanlar, hayırlı çeyizler nasip etsin
Takipteyiimmm
Hatta bir soru; kırmızı kahvaltı takımı istiyordum hatta şu;
Ama kalitesi seramik gibi geldi napsam bilemedim:26:
Kırmızı da çok istiyorum ve başka beğenemedim
canım schafer ın galiba bu model sorsana porselen mi seramik mi diye? umarım porselendir de ve gönlünde olan modele kavuşursun
kizlaar kahvalti takimimi almistim ama biraz sogudum kirmizi oldugu icin modasi gecicek gibi duruyo bide bu beyazida cok begendim sizce hangisi guzel degistirne imkanim var yardim lutfen
Takipteyiimmm
ellerine saglık canımhosbulduk kizlarhepimizin ceyizleri hayirli oksun askla kullanalim hepsini
edacim bende hic sevmem dantel ama havluda falan illa lazim oluyo ben bohcalarda yollayacagim birkacini digerlerinide misafirlik kaldirmayi dusunuyorumcok guzel fransiz gupurlerinden aldim ben kendim diktim havluya toplamda 6 tl ye geldi disarda cok pahaliya cikiyo hazir alinca hemde vok şık oldular bide annemde kazara bana bi kanevice pike takimi olusturmus onuda napim annemin el emegi kullanirim kirmam annecigmi sende oyle yap zaten birakip gitcez cok uzuluyorum sindiden daha 2 bucuk sene var ama ben ceyiz aldikca annem acikli acikli bakiyor
Takipteyiimmm
Günaydın kızlar :2:
İnşallah ben de sözü geçen gelinlerden olacağım
Var mı kimseler tanışalım kaynaşalım
hoşgeldin aramıza kızlar annemle bornoz takımı almaya karar verdik :) özdilek soley fikriniz var mı
Hoşbuldum canım teşekkür ediyorum.
Açıkçası pek bilgim yok ama bugün english home'a gittim %25 %50 indirim var bornoz takımları da güzeldi. Bi bak istersen.
Gözüm kaldı her şeylerde ama işte paranın gözü kör olsun
Ben kesinlikle Taç diyorum canım..
Bizim bornoz takımımız bu 2 seneyi geçti alalı ve ben çok isteyerek almıştım canım halada çok seviyorum bundan daha fazla içime sinen olmadıTabi zevkler degişir o ayrı
Days ın colours marka havluda çok kaliteli ama bornozu nasıldır bilemem :44:
Eki Görüntüle 627204
Ya kızlar şimdi oturup ağlayacağım benim hiç bişeyim yok diye ya
bayıldım canım çok güzelmiş güle güle eskitinevet tacı bende düşündüm de araştırayım bi bakalım
Canımmm benim hiç ağlama yarın git 1-2 TL lik küçük birşey alarak başlangıç yap bak nasıl gerisi gelecek
Canım ben başladım ama gerisi gelmiyor. Param yok zaten gidip alacak, ne alacağımı da bilmiyorum ki
Dur aldıklarımı ekleyim de neyim var neyim yok bi görün yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?