- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yapmışsın canım aklında kalacagına çeyizinde kalsın
çeyiz için nelerden fedakarlık ediyoruz
ayyy kızlar kimileride diyor ya çeyizler için onlar kolay iş diye sinir oluyorum nesi kolay damadın aldıgından daha pahalılar ufak tefek eşyalarmış hıhhh
Anladım canım harbi pahalıymış
Bu özel tasarımmış o yuzden böyle galiba
Tek birtaneymiş
Gerçek mi yalan mı orasını bilemem tabi ama
Baya farklı bir model di mi
hoşgeldin canım :) hayırlısı olsun inşallah :)
ellerine saglık teyzenin
dayanamadım bir bakınıyım diye geldim
canım açıkcası ben tercih etmezdim kullanışlı degil bi kere o taşlar falan 2. de 3.500 nedir öle sakın alma arkadaşım farzet aldın dolabına ilk yerleştirirken çat dedi kırıldı insan bunalıma girer valla çok daha güze takımlar var tabi maddi durumunu bilemiyorum ama
çok tatlı canım bunun fiyatı nedir bernardoydu dimi
çok doğru söylüyorsun perim bide kırılmayacagı garanti olsa tamam ama kırılacak :26:
Günaydın kızlar :2:
İnşallah ben de sözü geçen gelinlerden olacağım
Var mı kimseler tanışalım kaynaşalım
İşte bunlar en sevdiğim parçalar çeyizimdeki
Yarimin teyzesinin yılbaşı hediyeleri bu güzeller
Eki Görüntüle 626382 Eki Görüntüle 626383
Günaydın güzeller:))
Süper olmuş topiğimiz, hayırlı olsun. Ben de gün içinde fırsat bulduğumda koyarım bazılarını inşallah, heveslendim sizi görünce
Evet edacım ben de sinir oluyorum, bizim almak zorunda olduklarımız daha emekli, daha detaylı şeyler. O kadar çok ıvır zıvır var ki kimsenin gözüne görünmüyor ama toplamda çok ciddi para gerekiyor.
selam kizkar bende 2015 gelini olacagim kismetse benide araniza alirmisiniz
bu arada edacim haklisin bende sinir olurum o tiplere paralar kendi ceplerinden cikmiyorda ondan konusuyorlar :85: genciz biz herseye hevesleniyoruz eskisi gibi ceyiz deyince sadece danteller olmuyo birsuru sey var
Konyadayım ben de Merve, memnun oldum, Dün Ankaradaydım
ebiss canım mesajın tekrar çıkmış bende yazdıklarımız silindi sandım
bu arada edacim haklisin bende sinir olurum o tiplere paralar kendi ceplerinden cikmiyorda ondan konusuyorlar :85: genciz biz herseye hevesleniyoruz eskisi gibi ceyiz deyince sadece danteller olmuyo birsuru sey var
Hoşgeldin canım, hediyelerin de çok tatlı, güzel günlerde kullan
Edoşum ben de anlamadım neden öyle olduğunu yahu:44:
Hoşgeldin canım aramıza :) o kadar çok şey var ki hem deee.. İnsanın uykuları kaçıyor nasıl olacak diye..
Hoş geldin aramıza canımmm. Tanışalım kaynaşalım tabii
Tatlım bak bu bizim topiğimiz, Burda da konuşuyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...lerim-yalniz-degilimdir-281.html#post28702702
Gel Her zaman bekleriz. Tabi çeyiz topiğimize de :))
Yılbaşı hediyen gerçekten çok şıkmış canım. Güle Güle Kullanırsınız inşallah.
Hoşgeldin canım, hediyelerin de çok tatlı, güzel günlerde kullan
Edoşum ben de anlamadım neden öyle olduğunu yahu:44:
Hoşgeldin canım aramıza :) o kadar çok şey var ki hem deee.. İnsanın uykuları kaçıyor nasıl olacak diye..
Sağol canım aminn inşallah
O konuya da yazdım
Bende muhtemelen 2015 gelini olurum =)) bunlarda benimkiler eklenceklerde var tabi =)) benide aranıza alırmısınız kızlar sanırım bi kaç tane fazla eklemişim
Canımm hoş geldinnn aramıza
Herşeyin çok güzel görünüyor önlük takımına bayıldım
Kahvaltı takımlarıda çok güzel gönlünden ilk geçeni alman taraftarıyım :))
valla gönlümden ne gecio onu bilemiyorumki canım hosbuldum bu arada =)
Canım Gerçekten Herşey Çok güzel
İnşallah Mutlulukla sağlıkla kullanın herşeyinizi.
Havlularda renkli renkli ne güzel :)
Havlularım aslında tam olarak oyle değil görsel olarak en çok benzeyen oydu havlularım takım takım renk renk canım 50 60 tane falan yanılmıyorsam